Godmorgon Sverige

Kräftans söndag (Valborg):
Du är eftertänksam, du vill inte roa dig utan du satsar
hellre på en mysig Valborg tillsammans med familjen.
Kommentar: Ja dethär går ju inte riktigt ihop med mina planer. Kanske kan ta med hela familjen ut då? Och hur kommer de ens på att skriva någonting sånt här? Kommer det alltså inte finnas en ända kräfta som firar Valborg utan sin familj? Knäppt.

Jag tänker i alla fall försöka komma iväg till Hotellet ikväll. Även om det är 18. Något annat har jag ju inte att välja på direkt. Och så har de ju premiär för sin sommarterass. Dåliga minnen från onsdagsklubben där. :) Men ändå. Älskling och S följer nog oxå med. Kul! Förfest hos B.

Jag har smörjt in mig med brun-utan-sol nu igen. Ruskigt brun är jag. Supernice.
Nu ska jag äta frukost. Och mata hunden. Hundarna. Hur ska jag hinna med allting?! :) Haha.

Ha en bra dag, folket!

Ängel? ;)

Ängel? ;)


Kärlek vid första ögonkastet.

Har kollat på en jäkla massa bilar nu. Någon slags Volvo ska vi ha. Och turbo är ett måste. Tydligen. Har inte orkat bry mig sådär värst mycket. Men nu har jag hittat min absoluta love. Även om det är en GL. Från 86. http://www.blocket.se/vi/8026509.htm?ca=16_s

En osminkad lördag

Äntligen lördag, säger andra. Jaha, och så var det lördag igen, säger jag. Vad gör det för skillnad, liksom? Fast det är ju alltid mysigt när familjen är hemma så man kan spendera lite tid med dem. Och att älskling slipper åka och jobba då. Stort megajumboplus. :) Nu är han dock ute och kör traktor.

Händer inte mycket idag. Sitter här i delar av mina nyinköpta kläder. Och min nya Thickening cremé by H&M i håret. Fast något smink har jag inte orkat kleta på idag. Och dessutom kliar det i mina ögon. Så, nu vet ni det. Tänkte jag skulle beställa lite Oriflame grejer nu jag. Alltid kul. :)

So long.

Recension

Recension, Allum -  Partille:
Skyltning/lätt att hitta: Fantastikt lätt och bra. Väl skyltat. Tillochmed för de allra mest inbitna småstads människorna. (Även om älskling stannade till vid det gröna trafikljuset och blev tutad åt. tsss.)

Parkering
: Lättåtkomligt. Vill dela ut två extra +. Nr 1. Att det var GRATIS. Ovanligt nuförtiden men ändå fruktansvärt praktiskt. Utrota mynt! :) + Nr 2. Till de små elektroniska skyltarna som talar om hur många platser som finns lediga. Toppenbra att slippa behöva åka in på en parkering och villa runt bland redan upptagna platser.

Köpcentats utformning: Kanon! Verkligen hur bra planerat som helst. Hade hört att det skulle vara både trångt och inge trogskräckskänsla (smaken är som baken, ni vet) Jag upplevde inte något utav dessa två alternativ utan blev bara glatt överraskad.

Toaletter: Lättillgängliga och även de GRATIS. Alltid skönt att slippa inse att man saknar en femma när man är två oerhört korta sekunder från att kissa på sig! :) Stort +.

Mat/fika möjligheter: Mycket goda. Fanns diverse restauranger och små fik lite varstans. Inget McDonalds, det tackar vi för! :P

Allmänt intryck: Lätt mitt nya favvoköpcentrum. De har i stort sett alla affärer du kan tänkas behöva. Plus några till. Alla de stora kedjorna finns här. Visst, Olles piercing och tingel tangel store kanske inte finns här. Men den behöver inte jag! :) Så jag är meganöjd. Sen att min plånbok kanske inte är Sveriges fetaste för tillfället kan ju inte de råför.

Shopping och icketräning

Kräftans fredag:
För dig handlar fredagen om kärlek och romantik,
du har vårkänslor och du sprider också sådana omkring dig.
Kommentar: Lite svårt att syssla med annat när solen skiner och det är dundervarmt, visst?!

Idag väntar Allum med älskling. Har inte tokmycket pengar att spendera. Men se men inte röra funkar ju alltid. Och så är jag nyfiken på detta nyöppnade köpcentra, mitt i Partille. :)

Borde åka och träna idag. Fast det där med att pressa mig själv på gymmet är inte riktigt min grej alltså. Dessvärre. Och fredagspasset var ju fullt. Får hitta på något annat. Shopping bränner ju en del kalorier. Och så har jag ju ett monster till valp som alltid uppskattar en riktig långpromenad. Det löser sig.

Nu har älskling dukat upp frukost. Och förmodligen ätit färdigt. :)
So long.

Deppig vs. depression

Rastlös.  Jobbigt att stirra på klockan, räkna minuterna. Men vad annat kan man göra?

Surfat runt lite och slöläst massa bloggar. Mestadels från Aftonbladet. Säkert 1/5 av dem jag läste handlade om övervikt. Eller om övriga problem. Alkoholism. Depression. Att vara deppig och ha en depression är tydligen inte samma sak. För att ha en depression som personen i fråga uttryckte det måste man uppfylla vissa kriterier. Och jag brukar inte uppfylla kriterier. Så jag är nog bara deppig.
Jag skulle oxå vilja vara sådär öppen. Våga skriva och prata om allt som är jobbigt. Fast antyda är ju oxå trevligt. Jag hatar att ha humör som kan svänga lika snabbt som du kan vända din hand. Fast jag är nog bara deppig.

Dagens tip och pinsamhets varning.

Dagens tips: Missa INTE streetracingVårgårda flygfält imorgon, fredag. 18 - 21. Kolla Vårgårda Motorklubbs webbsida för vidare info: http://www.vgdmk.se/vgdmk/index.asp

Lätt att BigBrother Jessica är en utpräglad hypokondriker. Gravid? Gravid? Bröstcancer? Gravid? Det kanske bara är BB-huset som gör henne så. Men det börjar luta åt pinsamt nu.

Uppe bland molnen ;)

Hemkommen från el pueblo. Blev en promenad med Tok-Fia och en galen Skrållis. Ja, det märks att vi inte tränat på ett par dagar. Och att hon spenderat morgonen ensam med sin rugbyboll som sällskap. Fast nu är hon trött.

Fick en sån fin överraskning av älskling idag. Riktigt glad blev jag. Visar att det jag säger inte bara går in genom ena örat och ut genom det andra. Han förgyller mina dagar. Det finns ingen som får mig att känna såsom han. Verkligen. Två och ett halvt år och jag ler fortfarande bara jag tänker på honom :)


Rapport :)

Nu har jag jobbat färdigt för denhär månaden jag. Det gick bra idag med. Härligt, härligt. Och så fick jag ju ätit kycklingsallad med ris och världens goaste dressing. I väldigt små mängder, såklart.
Nu sitter jag hemma hos älskling. Sen väntar promenad med Fia och fika med Becca. Verkar bli en bra dag dethär. Men man ska inte ropa hej....


Träningsdagbok

Ikväll var det Body Combat som stod på schemat. Ett ruskigt tufft pass. Ett riktigt kul pass. Det gäller att man kan skratta åt sig själv. :) Men det kommer, jag tror verkligen det.

Och för er som undrar - ja, jag tränar ensam. Inte för att jag måste - för att jag vill. Mestadels av tiden. Jag är liksom inte typen som inte kan utföra en enda övning korrekt eftersom jag är upptagen med att hålla koll på mina vänninor. I vilket skede de andas in. Och huruvida det är genom näsan eller inte. Om de håller på att tuppa av pga sin dåliga kondition.
Nej, jag är där för att träna jag.

Imorgon är min träningsfria dag. Onsdag/torsdag och lördagar. Känns bra.
Nu måste jag nog se till att få på mig lite kläder. Allra helst pyjamas kanske.

Over n' out.

Vinterjackan stays on.

Nog för att våren kanske möjligtvis är på väg. Men man klär inte av sig till sommarkläder. Och skäll inte på barnen. De följer bara de vuxnas beteende. Såg en tant på typ 40 bast i kortkortkortkjol och tajttajttajtlinne. Stackars henne för solen hade precis gått i moln. Och jag såg en snöfläck på väg hem från Vårgårda. Den gjorde mig inte deprimerad. Men den påminde mig om att vintern inte behöver vara långt borta. Så jag behåller vinterjackan på ett tag till, jag. Möjligtvis varvad med min nyinköpta Henry Lloyd kopia. Kanske.



Mys & falska resultat ;)

Mitt horoskop för idag innebar ungefär samma som igår. Jag gillar inte Aftonbladets horoskop. Varför kan inte GT/Expressen publicera sina online. De brukar stämma. Och man förstår vad det är han menar. Han är en mänsklig astrolog. Heja.

Jobbat idag. Var lite segt att gå upp 10 över sex, med tanke på att jag hämtade älskling på jobbet 23:30. Men vad gör man inte för sex timmars mys? Han är allt bra underbar han. Fruktansvärt söt. :)
Och jobbet gick förövrigt bra. Mina söta små barn. Och imorgon får jag lön. Kommer nog ha råd att leva nästa månad oxå. Kanske inte som vanligt folk. Men ändå. Skönt.

Och jisses vad glad jag blev när jag såg att resultatet från årets Melodifestival kan vara falskt. Det ante mig. För nog är det lite konstigt att den låt som vann, som Sveriges folk röstade fram som den bästa, nästan aldrig spelas på radion eller toppar några lyssnarlistor. Som andra av låtarna gör. Mer rättvisa. Räkna om.

Ikväll ska jag träna Body Combat. Älskling lär få passa sig han. :) Och jag kommer ha träningsvärk imorgon men Beach 2006, here I come. :P

Snabblogg

Jag hatar när textredigeraren inte fungerar. Jag ville bara säga det. Himla massa bloggande idag, skoj va? Detta blir ett mega kort inlägg. Jag ska äta korvstroganoff. Med ris. Vanlig Svenssonmat. And I love it. Nu är det bara 3,5 timmar tills jag ska träna. Måste nog byta om snart. Det gäller att vara ute i god tid. Fy fan vad tråkigt jag har.

Heting låt & UV-läppglans

Samtalet, det viktiga samtalet gick bättre än förväntat. Det var fel, men blev ändå ganska rätt. Jag håller tummarna för att personen på andra sidan tråden känner som jag. Tycker att det skulle vara bra. :) Jag gillar det här med att snacka i gåtor. Cooolt. :P

Äntligen fått tag på en av de hetaste låtarna just nu:
Gnarls Barkley - Crazy.
Cool kille.

Jäkla
H&M som skickar fel grejer då. Ska jag skydda mina redan härligt bruna ögon mot livsfarliga UV strålar med läppglans? Det går nog inte. Åtgärda.
Jag har ätit paj. Och jag ska snart träna (om 5,5 timmar)
Man måste få en bra parkering. Skynda.

Viktigt samtal & frukost

Kräftans tisdag:
Du är stressad, du vill att saker skall hända riktigt fort
och när andra maskar blir du rejält sur. Trassligt.
Kommentar: Ja, jag vill att saker ska hända. Och jag vill att saker ska hända NU.

Ska alldeles strax ringa ett samtal. Ett samtal som jag hoppas kommer ha stor betydelse för min framtid. Men med min vanliga tur/otur kommer det inte det. Och såsom jag har hoppats kommer jag bryta ihop och inte vara kontaktbar resten av dagen. Kanske veckan. Vilket gör att det nästan inte känna värt det. Varför kan det inte bara vara lätt?! Please, just once.

Annars händer inget stort. Frukost, mmm.

Musik & en pangdag

Ibland är det sjukt hur starkt man kan påverkas av musik. Just idag tycks alla låtar skrika ut sitt budskap. Rätt in i själen. Det tog inte lång tid innan jag automatiskt valde rätt låtar.
Mår toppen! :)

Varit en toppen dag idag. Bätter än på länge. Kan inte komma på en enda sak som jag kommer ligga och älta ikväll. Varför gjorde jag så. Varför sa jag sådär. Varför åt jag upp alla skorpor. Såna saker. Jag kan inte komma på ett enda sånt ögonblick under dagen idag. Inga felsägningar eller bortgörningar. Inga ogjorda saker. Och framförallt inget frosseri. Och mitt fredagsträningspass är fullbokat. På en dag. Jag ska aldrig mer ta datauppehåll!

Man är inte mer hypokondrisk än man gör sig. Skönt. Länge leve Pussycats.

Dagens låttips

Dagens låttips: Pussycat Dolls - Stick with you

Jag tänker ångra mig.
Dagens grupp: Pussycat Dolls. HETA!

Lördag

Jag skrev ett helt bullshit inlägg. Men sen insåg jag att ingen skulle vilja läsa det. Så jag tog mig friheten att sudda. Jag är i alla fall trött. Och hungrig. Vilken tur att jag ska äta snart då. :)

Saknar älskling. Redan. Man blir så bortskämd. Så fort. Läskigt. Trodde inte att det var möjligt att vara beroende av någon annan människa så som jag är beroende av honom.
Men jag älskar det! ;)

Varit ute på brukshundsklubben idag och kollat på MHtest. Ganska sjukt att utsätta hunden för sådana prövningar egentligen. Och jag ser inet varför man ska göra det egentligen. Men det är säkert bra. Och man får säkert ut en himla massa av det. Jag vet bara att min hund skulle bli skiträdd och okontaktbar i en vecka. Alltså inget att satsa på. Tycker jag! :)

Skulle vilja ha some new music i min dator. Fast jag vet inte. Den är ganska full. Med virus och annat mysigt. Och ärligheten funkar ju inte. Om man inte vill ligga ett halvår efter radion som ligger ett halvår efter industrin. Värdelöst. Verkligen värdelöst.


Träningsdagbok

Har varit och tränat 60 min MageRumpaLår. Var oerhört skönt. I alla fall eftreåt. Var närapå att stryka med där ett tag. Men ett par fejk uppknutna skosnören och andra diverse olater löste det. Men jag var ganska duktig. Det måste jag allt säga att jag tycker. Mot en bättre framtid.

Nu ska jag äta kyckling och potatissallad. Och dricka flera liter Cola Light.
Sen ska jag kolla på Big Brother och se dem göra bort sig på deras senaste torsdagsfest. Thommy skulle tydligen vara mean mot Jessica. Hoppas hela truppen vänder sig mot honom. Och att det gör upptäckten att han faktiskt inte har någon penis. Det vore skoj.

So long.

Fredag & torra ben

Kräftans fredag:
Du får väldigt mycket gjort men under den proceduren
stryker du folk mothårs. Ganska gott om konflikter nu.
Kommentar: Vad tusan nu då?

Oj oj oj. Är megatrött. Sovit kass. Blir så varmt att sova tre i samma säng :) Fast mysigt oxå. Vet jag. Haha.
Idag ska jag
:
Träffa Sofia för överlämnande av foundation och diverse andra saker.
Vara ute i solen, så mycket jag bara kan. Underbart!
Åka in till stan, med älkling och mamma. mamma ska på möte, älskling ska köpa pollentabletter och åka och fiska. Som sagt. Sen ska jag till ÖB och spana vattenkokare och elvisp oxå. Tjohoo!
Träna MRL (magerumpalår) på Sportlife 17:30
Äta mat. Massor av mat. Min fredags mat. MMMM! :)
Blev väl siochså med listformen. Men hejhopp.

Nej nu väntar frukosten. Och mina ben är jättetorra.

Tankar från en invandrad spanjorska

Oh my vad jag vill åka utomlands. Det måste nog vara en av mina stora passioner här i livet. Charter. Inte nått jäkla åka runt och kolla på sevärdheter. Utan bara slappa. Bli ruskigt brun. Bada. Äta massa god mat. Jag saknar Bulgarien. Även om det inte var toppen varmt. Tänk er Riadh Palms i 30 graders värme. ÅHH!

Och den där jävla Thommy i Big Brother ska ut. Jävla idiot. Gör något med ditt liv. Skaffa dig en meningsfull tillvaro. Hacka på andra är inte en meningsfull tillvaro. Även om du tycks tro det - asshole. Och de där FYRAHUNDRA tjejerna du skryter om; Stackars brudar. Vad drogade du dem med? Frustration.

Ska hämta älsko ikväll. Hur nu det ska gå. Jag som brukar bli pangtrött vid tio snåret. Det är du och jag, Maria. Jag saknar att inte ha någon i min närhet som oxå blir akuttrött klockan tio! ;) Men i alla fall. Sen är det helg för oss. Fast unge herr L ska åka iväg med halva sin släkt - och fiska. Oh my, är en fisk viktigare än mig liksom?! ;) Ja, förmodligen. Jag liknar ganska mycket en fisk annars. Fast mig har han ju redan på kroken. Gud, vad jag är lustig! :P

Nej, nu är det serious surfin' som gäller. Jag vill komma in på Spanien-Latinamerika programmet i Skövde. För då jävlas ska det snackas spanska, farmor! ;) (Jag är ju trots allt en fjärdedels invandrad (utvandrad?) spansk, slå det ni som kan - tjohoo!) Får man göra parenteser i parenteser?

Hundkurs & jobbspan

Kräftans torsdag:
Du hamnar i ett knivigt läge och du väljer en väldigt
originell väg ut ur det. Du får både beröm och kritik.
Kommentar: Ja, det låter ju oerhört troligt just nu. Hmmm.

Varit på hundkursen. Blir nog ingen mer gång. Vi behöver mer hjälp än vad de kan ge där. Och jag vet om det. Inser nu att jag har tagit på mig för stora skor. Ett par skor som dessutom inte alls är min stil. Om man nu kan uttrycka det så. Men vi får se.

Sitter och spanar lite jobb nu. Som vanligt. Hatar att vara arbetslös. Kom igen.

EgoOo

EgoOo


Nyheter x 3

Okej. Vart ska jag börja?

Jag har varit och tränat min hund en snabbis idag. Det gick ok. Hon har börjat vänja sig vid A och O nu. Kul. Känns bra. Det ger mig en gnutta hopp. Men imorgon väntar kursen. Den ger mig inte mycket hopp. Fast jag försöker inte tänka på det. Klart att jag ska klara det här.

Någonting helt annat:

Nyhet 1: Hur sjukt är det inte när en pojke på tolv bast
begår självmord? Min syster är tolv. Man lär ju behöva pressas sjukt långt för att ens komma på den tanken i den åldern. Och när man redan hade det jobbigt innan, vad är det då för medicin som får en att vilja ta steget? Sånt får mig att må dåligt.

Nyhet 2: Och hur jävla livrädd skulle man inte bli om man hittade en livslevande orm utanför toadörren? Jag hade ju inte trott att det var ett skämt direkt. Hennes barn måste ju vara hemska eftersom hon förutsatte det. Sånna saker skämtar man inte om! Och no way att jag hade rört den. Även om jag hade petat på den med en pinne hundra gånger och insett att den var av gummi. Aldrig. Än mindre dödat den, kanske. Fast ringa polisen låter vettigt. Ormfobi? Svar ja.

Nyhet 3: Tompas och Katies unge har äntligen anlänt. Och frågetecknena angående förlossningen med no screaming och ätande av restmoderkaka återstår.
Leave it. Låt ungen va.

Jobbigdag


Kräftans onsdag:

Du är impulsiv, generös och uppriktig.
Vissa tycker inte alls om detta men andra uppskattar dig desto mera.
Kommentar: Hmm.

Vet inte vad jag ska tycka om idag riktigt. Gick väl ok på "anställningsintervjun". Vet inte om det riktigt är vad jag vill bara. Om jag kommer palla det hela. Vet jag hur man gör? Kan jag lära mig hur man gör? Hatar att vara oviss, tvivla på mig själv. Tvivla på andra saker. Vara osäker. Usch.

Måste nog ringa till Skrållans kursledare oxå. Jag vet ju vad det är jag vill ha sagt. Men frågan är bara hur jag ska få fram det och ändå förmedla mitt budskap. Få det att låta rätt.
Och så kanske jag borde ringa till kursledare nummer två oxå. Lite socialträff med hennes gammeltant. Jag vet att det behövs. Men jag hinner inte! Eller?

Jag mår verkligen dåligt idag. Psykiskt dåligt. Pressande dåligt. Jag vet precis vad som skulle ordna upp min tillvaro. Men för det krävs lite högre krafter än vad jag själv eller någon annan männsklig varelse skulle kunna åstadkomma. Finns det någon man kan maila?

Sofia fika är i alla fall dagens höjdpunkt. Jag älskar att fika.

Skrattretande

Haha. Fick mig precis ett riktigt gott skratt. Som även gav upphov till en del irritation. Var inne och slö surfade på Aftonbladet. Min nya hobby. Och så stog det: Kolla Olas video. Allt fint så långt. Orkade kolla knappa minuten. Boring. Till höger av den spelande videon fanns tips på andra mer eller mindre heta videos. Jag valde en med Natacha Peyre som medverkande. Även den gavs en chans på typ trettio sekunder. Sen hittade jag Olindas video till Playboy Bunny. Jag vet att den är tokgammal and everything. Men alltså fy fan. Den bruden är inte sexig någonstans. Mest patetiskt. Ser otroligt manlig ut faktiskt. HAHA!

* * * * * * *

Forgive me my weakness
But I don't know why
Without you, it's hard to survive


Snabblogg

Kräftans tisdag:
Du får en vardaglig, trevlig tisdag.
Du avslutar den med att fatta ett oväntat beslut, ett från hjärteroten.
Kommentar: Ja, tisdagen ser ganska vardaglig ut. Men det där beslutet oroar mig. Hoppas jag bestämmer mig för att bli ännu mer kär i älskling. :)

Någon använder min MSN. Och läser mina mail. Sluta!
Nu måste jag verkligen rusa. Älskling sitter i bilen. Han kommer tuta snart.
Och jag har inte ens några skor på mig. Bråttom.
Jag hatar regn.


Noll ork

Kräftans måndag:
Måndagen handlar om avkoppling och nöjen,
i varje fall om du får välja själv. Du vill inte alls stressa just nu.

Orkar verkligen inte med stress just nu. Orkar verkligen inte med någonting just nu. Faktiskt. Skulle tränat idag. Men det finns helt enkelt inte tid. Eller ork. Jag vet att jag varit dålig på det där. Åh, vad jag inte orkar! Men imorgon tänker jag. För då jobbar älskling kväll och jag kommer ha megatråkigt.

Nu står min mamma och steker hambrugare till mig. För jag mår dåligt och måste äta. LIvet som tjock är inte lätt men jag orkar fan inte bry mig. Usch. Vill må bra. Hjälp mig.


Trött

Är så trött så trött. Bara vill sova och sova. Misstänker att det är något slags virus som ligger bakom. Vill vara pigg jue.

Nu ska jag dricka thé och kolla på film. Ja.


Fullblogg

Börjar bli sådär härligt lullig nu. Och då kom jag och tänka på er, mina kära och trogna bloggläsare. :) Sörplar Aguatini och smakar på Hannas Körsbärs cider är vad jag gör. Vilken härlig påskafton. Vem har sagt att man inte kan sitta hemma med sin familj och spela kort? Och ändå ha trevligt. Slippa åka. Slippa vara superpiffad. Bara vara. Skönt. Mamma dansar mammadans till radion. Älskling är ute med far och tänder påskbrasan. (Som älskling gjort alldeles själv) Mysigt.

Fulblogg har jag hört talas om. Det brukar Linda Skugge ägna sig åt.
Men fullblogg? Ja, någon måste ju vara först.

Lyckad Elmia-dag & påskmiddag

Blev en fantastiskt Elmia-dag. Yippie. Hittade massa skoj att titta på jue.
Så det är något som jag definivtivt rekommenderar. Varmt. Till alla.
Var så utmattande att jag somnade i bilen på väg hem. Stackars älskling - ensam med en brusig radio! ;)

Snart väntar påskmiddag med la familia. Ägg (halvor - MMMM!), köttbullar, korv, jansson (utan fisk till mig och älskling och barnen) och massa andra onyttigheter. Men det är ju bara påsk (och jul och midsommar och födesledagen och torsdagen den 23e augusti och alla andra speciell dagar en gång om året). Och så har jag fått alldeles eget påskgodis. Försöker intala mig själv att naturgodis (nötter och yoghurtkokos) är bra för din kropp, din kropp behöver det. Eller åtminstone själen dårå. Och så ska det ju drickas en himla massa oxå. Det hör påsken till, menar jag. Massa god dricka har vi oxå. Då blir man glad! :P

Nu ska vi lägga in bilderna från Elmia.
Tjolahopp.

Tidig blogg & fika

GLAD PÅSK! ;)

Tror aldrig jag varit uppe och bloggat såhär tidigt. Så det var ju en ny erfarenhet. Den kommer jag säkert ha en massa nytta av längre fram i livet. Eller så kanske det bara gäller vissa andra saker som man gör. Jag är dålig på det där, jag. :)

Och här kommer dagens horoskop för Kräftan:
Lördagen blir rolig men också seriös. Fokus hamnar på dig,
dina känslor, dina relationer och dina drömmar.
Kommentar: Rolig men seriös? Ok. Påskafton brukar inte vara årets seriösaste dag. Men vi kör på det. Och fokus på mig? Ja, det kanske vore något. En riktig Karolina dag! ;)

Fika hos Rebecca igår. Alltid lika trevligt. Alltid lika skönt att komma hemifrån lite. Bara kunna koppla av. Man blir väldigt avslappnad så fort man stiger innanför dörren hos Becca. Slö. :)
Och älskling umgicks med the grabbs. Och Skrållan. Och hennes aggressiva beteende och osäkerhet blir ju inte direkt bättre av att tre killar springer och skriker som småtjejer så fort hunden morrar. Så fort fem månaders valpen morrar. Oh my. Amandas kompisar backar inte ens för hennes morrande. De är tolv. Lyckat.

Och idag väntar Elmia. Ska bli kul faktiskt. Fast en himla massa folk. Massa kö och grejer. Men det är det värt. Hoppas jag :) So I'll catch up on you guys later, ok?
Peace

Bröllop & frukost

Jag tänker återupptaga horoskopsvanan. Det hjälper mig att hålla koll. :)

Kräftans fredag
(långfredag;)):
Fredagen handlar om lekfull kärlek men också om
långsiktiga framtidsplaner. Du känner dig sugen på utmaningar.
Kommentar
: Lekfull kärlek och framtidsplaner låter toppen. Hoppas att det blir mer än bara planer snart då. Inte barn å sånt alltså. Men en lägenhet! :) Åh, vad jag längtar. Och jag känner mig faktiskt sugen på lite utmaningar. Lätt löst med ett monster till hund oxå. Perfecto.

Passade på att slösurfa lite när jag ändå var inne på
Aftonbladet. Börjar bli riktigt duktig på att hålla reda på vad som händer runt omkring. Särskilt i kändisvärlden. Och gissa om jag blev förvånad när jag fick se att Bingo Rimér och Angelica Bremert gift sig. Oh my, liksom. Jaktpåstatusbröllop? Ja, förmodligen.

Älskling sussar sött. Det är han värd. Funderar på att laga till en tokgod frukost. Orkar man det? Kanske lite pannkakor? Eller scrambled eggs? Ja, kanske.
Annars blir det en lugn dag. Allum får, återigen, vänta. Och inte skiner solen. Skitdag!




Hopplöst humör och påsk

Jag tänker inte ens försöka, inte ens utsätta mig för att tala om hur hundkursen gick idag. Men en sak är säker - här behövs det jobbas, jobbas, jobbas. För jag tänker inte låta henne knäcka mig helt. Låta henne vinna. Och jag tänker hädan efter följa min magkänsla och inte låta älskling övertala mig till någonting som strider mot magkänslan. Ever again. Pust!

Är så trött just nu. Grinig. Orklös. Och lipig. Och det värsta med hela alltet är att jag har ingen som helst aning om varför. Så till alla er som kommer ikläm nu, pga mitt oförutsägbara humör - I'm sorry. Allt som skulle bli bra nu. Jag antar att mitt liv inte riktigt är upplagt så att något någonsin ska funka. Börjar bli obotligt trött på detta. Men det är väl bara till att fortsätta hoppas och ja, ni vet all den shiten. Suck.

Och nu är det påsk snart. Eller den kanske redan är här. Beror på vem man frågar kanske.
Imorgon kanske det blir lite Allum med älskling. Se men inte röra som det heter.
Hatar att skjuta upp saker, upp, upp, upp. Men så är det när man aldrig har tid. Eller lust.
Ska kolla på bil snart oxå. Den ni - den är fan inte att leka med. Så het.
Och på lördag blir det Elmia, tydligen. Haha. Med dragen kan man väl kalla det. No clue.
Och så party, såklart. Har varit på "grönan" idag och shoppat loss riktigt rejält! :P Tack gode gud för en "gammal" pojkvän. :) Pappa blev oxå glad och tjuvstartade med whisky. Nu ligger han i soffan och "kollar på tv". Som det tydligen heter. Skoj.

Dagens låt: Cascada - Everytime we touch.
Pleasure.

Planering för Dagen D

Äntligen Dagen D. Det är det här jag väntat på i snart 10 månader. Muck, muck, muck! :)
Nu ska jag åka och handla inför ikväll. Blir tacos och tårta. Och en massa godis till älskling. Hoppas att han inte läser det här för det ska bli en överraskning. (Om du mot all förmodan gör det så låtsas att du inte har det, ok?)
Och så måste jag städa mitt rum eftersom där är fruktansvärt grisigt. Jag upptäckte detta faktum i morse när jag dröjde mig kvar i sängen en stund. Stod nästan inte ut. Det var hemskt.
Och så ska jag skicka in mina ansökningar till diverse universitet/högskolor. Det skadar ju inte att söka menar jag. Och inom kort är det ju 15e april. Fick panik när jag insåg det.

Det är nog ungefär hur min dag ser ut idag.
Och så ska jag hämta älskling i Vårgårda vid tre tiden.
Tjohoo.

Drömspaning och träningsvärk

Sorry att förra inlägget blev lite sådär vad gäller både stavning och övrigt innehåll. Kände att jag bara var tvungen att skriva av mig. Men var sktistressad. Ingen bra combo.
Men nu är jag inte det minsta stressad utan sitter här i lugnan ro och sjunger
Michelle Branch för full hals. I'll be there är verkligen härligt bra. Går inte att tröttna på bara.

Sitter och drömspanarIkeas hemsida. Vad ska jag köpa till vardagsrummet? Hur ska vi möblera sovrummet? Kommer drömköksbordet passa i köket? Och jag som inte ens har någon lägenhet att möblera. Ännu. Den längtan är stark.

Har sådan träningsvärk idag oxå. Helt jävla otroligt. Särskilt i bröstmusklerna och framsida lår. Ja, det är väl inte direkt så att jag har nedsatt rörlighet eller nånting. Men det känns. Oj, vad det känns. Men imorgon blir det träning igen. Alla pass fullbokade så det får bli gymmet. Men hej hopp.

Missade BB idag oxå. Vem orkar bry sig?
Inte ens 24 timmar tills älskling kommer nu. Längtan.




Bananer i trädgården

En dags ledigt och man är uteur bloggdjungeln. Anser att det är bättre att skriva crap än ingenting :) Skön dag, solen skiner och det är härligt vårigt ute. Så varför spendera massa tid vid en skruttig dator? Fast våran dator är ganska fräsch. Och bra. Och snabb. Fast den befinner sig inomhus = -. :)

Varit på intervju nu. Delade känslot. Vill ha, vill inte ha.
Och imorgon kommer älskling. (Sen slipper ni höra mitt tjat om det.)
Jag ska laga mat (med efterrätt!) och så ska vi fira med massa drinkar av olika slag. Åh, vad det ska bli roligt. Nej, nu har jag ett par samtal att ringa. Håll tummarna - tjohoo.

Skrållis2

Skrållis2
Skrållan, i egen hög person.

Lärorik dag & två dagar.

Varit en mycket lärorik dag. Man snappar upp så mycket som man inte redan visste. Bara små saker. Eller ja, det kan väl vara stora saker oxå. Jag har t.ex. blivit införstådd med att det inte bara är jag som är arbetslös utan 108700 (under 30) till. Känns skönt. På något konstigt vis. För jag tänker mycket på det. Varför, varför jag. För ibland hjälper det tydligen inte ens att försöka. I våran sjuka värld gäller det att ha kontakter, kontakter till precis allt. Och det har jag inte särskilt många. Och de jag har var tydligen inte tillräckliga. Det här får mig att känna att jag skulle gjort slag i saken och hoppat av skolan mellan 1:an och 2:an på gymnasiet, då när jag hade ett jobb. Usch! Nog om det.

Om två dagar kommer älskling vara hemma hos mig. Åh vad det ska bli skönt att ha någon att kramas med. Kramas på. Bli kramad av. Blir alldeles exalterad bara jag tänker på det. Har så mycket vi ska göra. Så mycket att ta igen. Prata om. Mmm - ja. ;)

Ja, det är väl en dag imorgon oxå. Har jag hört. Vi kör på det.
Jag vill spendera pengar. Pengar som jag inte har.
När jag blir stor ska jag bli rik. Snuskigt rik.

Träningsdagbok

Måndag 10/4

Mottagande av medlemskort, kopia av avtalet.
Omklädning.
5 min trampmaskin.
50 min gym: Tränade allt. Ben, armar, mage & bröstmuskler.
15 min rask gång varvat med 3 * 1 min jogging
Omkädning + dusch
Vattenmassage

Kommentar:
Och så var första träningen avklarad. Inget som helst att vara nervös över jue! Jag var såpass mentalt föreberedd att jag visste precis vad jag skulle säga. Hur jag skulle bete mig. Det kanske inte verkar som någon stor grej.. But it was, and I did it! ;)
Inte särskilt jobbigt att köra igenom gymmet heller, är kanske inte riktigt så illa däran som jag trodde. Fast det där med jogging och shit är inte riktigt min grej. Måste träna upp min kondition. Det är ju nästan pinsamt för guds skull! Så det är målet, antar jag.
Superfräscha lokaler har de oxå, Sportlife. Varit lite skeptisk till det måste jag erkänna. Men tio poäng där. Lätt. Och vattenmassage som avslutning är ju inte helt fel. Underbart!

Fest, socialträning & träning

Kräftans måndag:
Måndagen blir underhållande, du kanske ordnar en
fest eller något i den stilen. Det du gör blir uppskattat.
Kommentar: Herregud, häromkring ordnar man inte fester mitt i veckan. Knappt ens en gång sammankomster ;) Men vi får väl se vart denna dagen leder då. Kul.

Har varit i Vårgårda och socialiserat min hund. Det gick bra, hon lugnade ner sig efter en liten liten stund bara. Men hon drar ju så förbaskat. Lilla stackaren! Men hon blir bara duktigare och duktigare. Hon kanske är min lilla pärla, trots allt? ;)

Nu
ska jag åka och träna. Det ska bli kul. Jag fick sova. Men är nervös som sjutton. Löjlig som man är. Kanske blir lite vattenmassage eller solning oxå. Det vore skönt.

Och älskling har fått jobb. Tjohoo. Dreams are coming true! :P

Söndagkväll med brunutansol och BB ;)

Okey, yippie tjahoo. Så var det söndagkväll. En sak som faktiskt är bra när älskling har helgtjänst att jag slipper den där jobbiga tiden på söndagkväll när han måste åka. Och på onsdag slipper jag det föralltid. Jag vet att jag kanske börjar låta tjatig. Men det här är bara början! :)

Imorgon blir det (äntligen!) första träningen. Hoppas allt går bra. Jag blir så nervös för allting. Orolig. Kommer kanske tillochmed sova riktigt dåligt om det vill sig riktigt illa. För lite tränings skull. Finns det tabletter mot sådant? Jag önskar att jag för längesedan börjat äta tabletter för alla mina problem. Alvedon löser inte allt vettu. (Men det gör inte mjölk heller.)

Nej, nu väntar BB. Har smörjat in mig med brunutansol oxå. Efter scrubben såklart. Jag älskar att scrubba. Och jag älskar att vara brun. Men så bra då.

Förresten vill jag att älskling ska få jobb. (Han verkar vara mer kapabel till det än jag) Och sen vill jag att vi ska få en lägenhet. Gärna en billig som utger sig för att vara dyr = asfräsch. Det var nog min topp två (tre) på villhalistan för idag.

Rapport ;)

Långturen gick bra. Skrållis gillar inte riktigt det där med att åka bil. Men någon gång måste hon ju vänja sig. Nog för att det är hälsomsamt att gå och allt det där. Men ibland så...
Blev Honborgasjön i alla fall. Från bilen sett. Inte mycket att se - har för tusan mer fåglar utanför fönstret jue! Livsfarliga svanar och gapiga tranor.

Nu blir det Tikka Masala kyckling och ris.
Sen väntar Vårgårda och svärmors vardagsrum.

Vart är våren nu då?
Förihelvete.

Muck, Monopol & biltur

Kräftans söndag:
Söndagen blir festlig, du träffar människor du tycker
mycket om och det blir gott om glada skratt. Fin dag.
Kommentar: Låter mycket bra, dethär ser jag verkligen framemot.

Tre dagar till muck. TRE DAGAR! Kan knappt fatta att det är sant. Kan inte riktigt förstå. Men åh, vad skönt det ska bli. Ha älskling hemma hela tiden. Slippa känna sig ensam. Känna att man har någon som verkligen förstår. Verkligen bryr sig. Det är lite svårt över telefon. Men snart är det slut med det - yeah!

Igår var det Monopol-kväll med familjen. Mamma, Mathilda, Amanda och jag. Så kul har jag nog aldrig haft när jag hat spelat Monopol, tror jag. Amanda har inte riktigt lyckats plugga in detdär med taktik.
"Amanda! Hur fan kunde du sälja dendär gatan för 1000 spänn? Du köpte den ju för 2800!"
"Men herregud. Den var ju begagnad."

Och idag väntar långtur med bilen. Vilket kul liv man kan ha. Tjohoo.

Håltagning och träningsångest

Kräftans lördag:
Du satsar gärna på nöjen med en kulturell framtoning,
eller på en resa om du kommer åt. Nya intryck lockar.
Kommentar: Hmm.

Har tatt hål i örat idag. I mitten typ. Skitfint blev det. Det var Amanda som inspirerade mig. Så nu sitter jag här - stolt som få. Oh my, jag vill inte ens veta hur löjligt dethär låter! :P
Och så har jag handlat åt mamma. Jag börjar bli riktigt bra på det där med att handla nu. Jag blir inte ens superstressad och nervös när jag ska betala längre. Jag skulle nog klara av att köpa tuggummi i kassan. Haha - Övning ger träning. ;)

Måste ta mod till mig och åka och träna snart ju. Och sola. Och få vattenmassage! Yippie. Ska nog träna imorgon kväll kanske. Fast ingen solning. Det kan aldrig vara bra att sola flera dagar i rad eller med jättelite mellanrum. Kanske är jag stenålders. Men jag håller mig hellre oskrynklig. I fall uti fall att, som man brukar säga.

Ska ta en walk med vovven snart. Fast det är ju så lerigt och hmm... usch! Jag vill flytta. Har börjat överväga detdär med att bo i Vårgårda nu. Det känns inte helt fel och avigt. Det har sina fördelar tillochmed. Jag menar; inte kommer det bli lättare att träffa folk bara för att jag bor i egen lägenhet i Alingsås? Alla som jag känner bor ju i Vårgårda. Då blir det likförbannat planering så fort man ska ta en fika. Och inte är det ju så att någon annan i min årskull gör slag i saken och faktiskt flyttar hemifrån. Så jävla mycket bullshit bara. 1986, i ett nötskal.

Blev lika långt som vanligt då, ja.
Men vem fan bryr sig?

Go nuts.



Jag har...

Haha, kolla vad jag hittade. Enjoy! ;)

Jag har...

(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
( ) blivit dumpad
( ) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon död
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
(x) varit utanför Norden
(x) varit utanför Europa
(x) flygit
(x) spytt i en bar
(x) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt utklädd
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
( ) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get (Va?)
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(x) kört mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
( ) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat nått med mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet (nära stranden. haha.)
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) sjungit kareoke (hobby!)
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt (håll i hatten, herr storm. fruktansvärt kul.)
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst såpbubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan uppfylld
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel (vad gör man inte efter ett par, sjuhundra shottar?)
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon (dagtid:))
(x) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan i metall (gungställning+vinter+tunga=inte bra)
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
( ) gråtit så mycket att jag skrattade
( ) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan (ens åkt tunnelbana? ja, kanske.)
(x) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
(x) bitit någon
( ) haft sex på offentlig plats
(x) blivit rädd för min egen skugga
( ) slagit någon på käften
( ) hållt mig vaken i 2 dygn
(x) blivit rödflammmig o randig efter solarie
(x) varvat ett spel utan att ha fuskat
(x) blåst upp 1000 ballonger
(x) ägt en bil (halvt iaf, a-traktorer åt folket!:P)
(x) förstått att jag måste avsluta listan nu
( ) förstått varför du läser denna lista


Fredagkväll

Och så var fredagskvällen i full gång. Frånt v:n hörs ljudet från Rampfeber. Jag håller tummrna för Amanda Renberg och Papa Dee.

Ikväll äger den stora
Trendgalan rum. Det mest intressant inslaget är nog då den mest populära svenska bloggen ska koras av Karolina Lassbo. Vinnaren av denna prestigefyllda tävling är en av mina personliga favoriter faktiskt. Så det känns bra. Linda Skugge är en annan favorit. Även om inte allt hon har att säga är vettigt - så skriver hon bra. Och för det mesta roligt. Me like. Har även lyckats hitta Marie Plosjö och Babbens bloggar nu. Nämn en som inte har en, liksom ;) Och så jag. Stjärna?

Jag ska nog gå och duscha nu. Scrubba kroppen och tvätta håret. Jag gör en Michelle.
"Vad ska du göra i helgen då?"
"Njae, jag ska väl supa mig asfull och tvätta håret.."
Det gäller ju att man har humor, hörrni.
Fast jag skiter i att supa mig asfull, jag överlämnar det åt älskling. Pik.

Blåsor & Oriflame

Åh, vad skönt det var att sola. Men det där med promenaden sket sig. Det blev lite snutt om tid och så blev det ju skitväder. Men en Smörgåsspecialisten baguette i allra bästa anda som ätes i framsätet på Beccas Chrysler är heller aldrig fel. Riktigt smaskigt var det. Kyckling, curry och banan. Samma som igår :P Och så hade vi ju insikt i Linns lägenhet. Haha.

Ingen träning idag. Jag är ju förkyld. Och så har jag ju fått tillbaka de där blåsorna. Som jag föredrar att kalla dem. De är riktigt läskiga! Kunde knappt köra bil när jag råkade få syn på dem. Fast de smittar inte, som tur är...

Jag funderar på om jag ska beställa lite
Oriflame nu ikväll. Riktigt roa mig. :) Fast först måste jag jaga rätt på min kusin, på Malin och ingen mer. Så nu vet ni vad jag gör. Och nu fick jag sms - tjohoo!


Solning och BBbröllop

Fredag alá Karolina:

Horoskop för Kräftan (
Aftonbladet):
Fredagen blir väldigt trevlig, det finns utrymme för både kärlek och nöjen.
Du har dessutom lite tur i spel.
Kommentar: Ja, det här låter ju för en gångs skull vettigt och bra. Precis som jag planerat. Fast det där med tur i spel kanske vore något att satsa på? Jag har ju en oinlöst Pyramidlott. Räknas det? Hoppas.

Om en stund väntar solning (en krona/minut på Meddo) och promenad med Becca. Kanske eventuellt blir lite party ikväll oxå. Men vi får se. Förmodligen backar jag, som vanligt. Jag har ju min lilla hund att tänka på oxå. Jag får skylla på det jag.

Och för er som lyckats missa det så vankas det bröllop inne i BigBrother huset. Det är Jessica och Robin som står för detta. Det har ju vart rätt omdiskuterat huruvida Robin använder Jessica som en bricka i spelet eller inte. Kanske blir en dyr bricka då. Men alltså ärligt så är det ganska respektlöst. Jag tror ju inte för fem öre att de kommer hålla ihop ens en månad utanför huset. Och hur länge har de känt varandra? 11 dagar. (Folk som klagade på min och Andreas förlovning efter två år utan minsta dispyt ens kan ta sig i röven, säger jag.) Men men, vill man leka så får man väl leka.

Det var allt för nu, gott folk.




Farfar & VeckoRevyn

Först av allt vill jag bara säga att det är ju riktigt roligt dethär med sidvisningensgrafmätaren. Eller vad tusan man nu ska kalla den. Det finns en rosa och en grön mätare. Jag väljer att bara titta på den rosa, för den är längst. Tjohoo. Igår passerade den tillochmed 50 strecket. Fast den gröna hänger inte riktigt med, den lilla stackaren. Jag tror jag vet vad det betyder men vet ni vad? I don't care. ;)

Nu väntar farfar. Den så omtalade farfar. Han fyller år idag. En himla massa år. Och jag kör på med min "klartviskahakakorattityd". Jag erkänner inte att jag läser
VeckoRevyn. Jag säger bara att jag lyckats snappa upp en sak därifrån. Kom ihåg det.

Våran datastol är inge skön. Ska skriva upp det på inkösplistan. DATASTOL. Sådär.



Torsdag, stress & träning

Torsdag:

Kräftan:
Torsdagen handlar mycket om kärlek och om
vackra framtidsdrömmar, särskilt om du föddes i juni. Fin kväll.
Kommentar: Det är mycket kärlek goin' around nu. Fast det kanske oxå bara gäller de som är födda i juni. Fuck juni. Jag ser i alla fall framemot en fin kväll. Ubdrar om det betyder att jag faktiskt får tid att sitta ner, bara vara. Läsa i min bok. Dricka mitt thé. Andas. Det vore skönt.

Torsdag betdyer även hundkurs. Åh, vad det inte gick bra. Skrållan blir som en helt annan hund. Mina ord når inte fram. Totalt blockerad och skäller, skäller och skäller. Men Jenny är verkligen en fantastikst bra instruktör och hon får mig att känna att allt kommer lösa sig. Tack du. För jag ska klara det här. Skrållan ska bli precis den sociala och lydiga hund jag drömt om. Men här måste kämpas!

Och efter kursen stressade jag hem, duschade, blev av med en BH och glömde plattången på. Skulle på intervju men i sista stund ringer Damen på företaget i fråga och cancellar. Hur vågar man cancella mig? En kvart innan? Haha. Jag tänkte i alla fall inte waista min stress så jag åkte in till stan (som man fortfarande kan säga när man bor på landet med endast en stad i närheten!) och styrde bilen mot
SportLife. (jag vet att länkarna inte funkar som de ska, men det går ändå att fixa om man har lite datahuvud. du alltså.) Tjoohoo. Woohoo. Det  var starkt jobbat tycker jag. Och jag menar, det är ju inte lite pinsamt när man får träningvärk för minsta lilla. Så Sportlife - here I come!

Nu är det kantarell och baconsoppan here I come.
So long, Jimmy.

Ändrad layout, BB & MUCK!!!!!

Jag vet att det känns lite tråkigt. Men jag gillade layouten som den var - så jag ändrade tillbaka. Jag lyssnade till mig. Och tänkte väl att det förmodligen inte finns någon som gives a s*it huruvida min sida är orange eller gul. Det var nog mest det.

Om exakt fyra minuter börjar
BB. Det har börjat spåra ut. Som alltid. Eller så är det bara jag som inte tycker att alla dessa urflippningar är lika kul längre. Jag vet inte. Men jag ger det en chans till. Jag gillar Annas dialekt! ;)

Om en vecka muckar älskling. Känns för bra för att vara sant nästan. En vecka - oh my. Sen kan vi gå varandra på nerverna varje dag, hela tiden. Haha. Han slipper ju i alla fall skriva räknar iställer för saknar på mobilen. Det ska bli SÅ SKÖNT!

Yaya. Tv:n väntar.
Peace out

En ensam flickas vän

Datorn är en ensam flickas bästa vän. En ensam flicka utan pengar med en jobbig hund's bästa vän. Man hittar så mycket när man tar sig tid att surfa runt lite, bara glida. Inte vara fast i Lunarstorm djungeln. Jag har slagit mig fri nu. Kollar min Efterfesten ibland. Men där går gränsen. Tjohoo. Tacka vet jag blogg.

Checka Sveriges förmodligen äldsta bloggare: Allan Lööf.
Och igår satt jag och konverserade med min farfar om huruvida vi har en dator där man kan skriva saker som sedan sprutar ut dem på papper. Allan har nog inga sådana problem. Men jag gillar farfar! ;)

Varit ute på långpromenad med lillvovven. Mötte Amanda vid bussen. Herregud vad den hunden drar. Jag prisar läderkopplet som inte skapar jack. Tack, du som uppfann dem.  Och på tal om lillvovven så är det matdags för henne nu.

Jag återkommer.
Och ps. Det blev spännen. Haha. Patetisk. ds.

Skrållis

Skrållis1


Onsdag & mutor

Karolinas onsdag:

KRÄFTAN:
Månen ger dig en sensuell och rolig onsdag.
Helst satsar du på nöjen, musik och glatt sällskap. Många skratt.
Kommentar: Månen verkar vara min starkaste "planet". Han ska tydligen ge mig jättemycket, har jag märkt de senaste dagarna. Men vad gör han då? Semestrar på Bahamas. Tack för den, kompis. Jag vill oxå semstra. Bli brun. Magsjuk. Och göra bort mig som turist. Haha. Men jag väntar på det där roliga nöjet med musik och glatt sällskap. Kom igen.

Jag har mutat Skrållis med en grisknorr. Nu kanske hon håller sig stilla en liten stund. Har snöat i natt. Fast det är bort nu. Men ändå - det snöar inte på våren. På tal om ingenting.
Mamma är hos tandläkaren och jag är alldeles ensam hemma. Mitt hår såg för jävligt ut i morse fast nu börjar det tydligen likna något. Fast jag ville ju ha spännen. ;) Dags för ändring.

Öhh. Jag vill ha ett jobb.




Upgraded looks, hundträning & köttgryta.

Kände att det var dags för lite upgrade looks. Vad tycks? Och travelling är ju något som ligger varmt om hjärtat. Drömma går ju. Fy fan vad jag är fattig. Men tacka vet jag brun utan sol. Mina händer är härligt orange-bruna idag. Yippie. Tjohoo. Tvätta noga. Läs bruksanvisningen.

Har varit ute och tränat med Skrållis massor idag. Så himla duktig är hon. När hon själv vill, och när hon lyssnar på det jag har att säga. Så himla bra kommer det bli det här. Har en bra dag idag. Tack, Ande.

Nu väntar köttgryta och ris. Inget kul att äta när man mår dåligt. Fysiskt dåligt snackar vi nu. Men det är ju inte så att jag inte behöver det. Hålla mig ifrån maten alltså. Gud vad jag hatar att vara tjock!
Nu kom Ebba. Sork-Ebba. Lerig som få, skamsen som två! ;)

Horoskop, jobbansökan & påskpresenter

Det här är idag då:

KRÄFTAN
Du får en underhållande och mysig tisdag.
Månen ger dig en extra portion charm och en del nya roliga idéer.

Än så länge har dagen inte varit särskilt mysig. Eller underhållande. Mest grå och tråkig, tråkig, tråkig! Och när kommer månen med charmen? Och de där nya roliga idéerna? Oh my.

Har varit så duktig att jag har konstruerat en jobbansökan idag. Vart den ska skickas är än så länge hemligt. Haha. Jag tror nämligen att någon viss person skickar hotbrev eller liknande till företagen i fråga. Om de anställer mig kommer deras verksamhet att sprängas av terrorister. Så jag håller det för mig själv. :)

När jag var liten åkte vi alltid "in till stan" (man kan säga så när man bor på landet och det bara finns en stad att åka till. förklaring.) på påskafton. Ingen i min familj gillar nämligen påskgodis, och vad är det då för mening med påskägg?! Så vi åkte "in till stan" och alla valde varsin "present" istället. Jag saknar den traditionen och jag skulle verkligen behöva lite nya underkläder. Rolig present, från sig själv. :)
Mamma vill ha en present från Guldfynd. Det blir nog dyrt. En gång fick jag ett par, bokstavligt talat, rullskridskor. Fyra hjul. Prydligt placerade i en rektangel. Det ni - slå den! :P

Vart är solen nu då? Jag vill ha vår.

Sann lycka & jobbnederlag

Sann lycka är att få ett sms (inte alla sms är sann lycka) där det står att ditt H&M Rowells paket har KOMMIT - TJOHOOO! Och över förväntan passade alla kläder. Utan problem. Smack. Fy fan vad jag är bra, som har sån godisochkakdisciplin på mig själv. Annars hade mina nya denimshorts varit för små. Och jag vill inte ens tänka på vad de skulle betytt. Skönt att jag slipper oroa mig.

Blev nog inget Cherry jobb då. Himla synd eftersom jag verkligen såg framemot det. Och älskling som tillochmed tog sig tid och förklarade reglerna. Det är inte ofta älskling överhuvudtaget tar sig tid att förklara för mig. Alltså måste jag varit väldigt entusiastisk.

Nej, dessvärre (fel ord, kanske) måste jag kila vidare nu och rätta min mammas Keno-lott. Vi ska vinna miljoner. Det stod i hennes horoskop. Och jag menar, horoskop stämmer ju alltid.

Det här är min dag idag:

KRÄFTAN
22/6-22/7
Måndagen blir trevlig men inte så märkvärdig.
Dock en ganska bra dag för affärer och inköp. Gott om fynd nu.

Hmmm.

Tillägnade älskling

Cascada - Everytime we touch.

I still hear your voice,
When you sleep next to me.
I still feel your touch,
in my dreams.
Forgive me my weakness,
But I dont know why,
Without you it's hard to survive

'Cause every time we touch,
I get this feeling
And every time we kiss,
I swear I can fly
Can't you feel my heart beat fast,
I want this to last,
Need you by my side
'Cause every time we touch,
I feel the static,
And every time we kiss,
I reach for the sky,
Can't you hear my heart beat so,
I can't let you go,
I Want you in my life.

Your arms are my castle,
Your heart is my sky.
They wipe away tears that i've cried
The good and the bad times,
We've been through them all.
You make me rise when I fall..

'Cause every time we touch,
I get this feeling
And every time we kiss,
I swear I can fly
Can't you feel my heart beat fast,
I want this to last,
Need you by my side
'Cause every time we touch,
I feel the static,
And every time we kiss,
I reach for the sky,
Can't you hear my heart beat so,
I can't let you go,
I Want you in my life.

'Cause every time we touch,
I get this feeling
And every time we kiss,
I swear I can fly,
Can't you feel my heart beat fast,
I want this to last,
Need you by my side.

Designers, press och peppar.

Alltså oh my, hur hinner folk? De allra flesta av bloggarna jag läser innehåller modetips, vill-ha -listor och en jäkla massa länkar. Länkar hit, länkar dit. Hur hinner folk? Och vem orkar ens göra en ny vill-ha-lista med tusen olika saker på minst två gånger om dagen. Jag gör det kanske en gång i månaden. Och där innefattas absolut inget som helst VersaceFendi eller Chloe. Jag lovar! :) Fast när jag blir rik kommer den det. Bara. Åh, vad det ska bli roligt. Haha. Dubbelmoral, ja kanske.

Just för tillfället har jag enorm studerar-ångest. Jag vill ju börja plugga, ta ett steg närmare mitt nya liv. Det känns som om pressen finns där, liksom. Måste måste måste. Men vad är mitt nya liv? Vad är det jag ska ägna de närmsta 40 åren av mitt liv åt? Usch, vad jobbigt! Om jag bara hade haft ett jobb hade det förmodligen inte kännts såhär jobbigt. Då hade jag ju kunna fundera lite. Och ändå vara på den säkra sidan. Men man kan inte leva på noll och inget. Samtidigt som man funderar. Försök inte förstå.

Börjar iallafall bli kvitt en del av mina allra värsta förkylningsproblem. Peppar, peppar. Skönt det för jag vägrar vara sjuk mer. Om jag nu har något att säga till om. :P
Vad sägs om en kopp thé och Allmänlydnadsboken.
Jo, det låter fantastiskt bra. Visst gör det?






Yuck.

Man blir inte särskilt inspirerad att blogga när allt man kan tänka på är exakt hur mycket näsan rinner (eller inte rinner) och hur nära huvudet är att sprängas. Min manliga sida har tagit över och jag håller på att styrka med! Hahah. Det där var roligt.

En sak jag inte lyckats förstå mig på är det där med länkandet i bloggen. Särskilt inte
Legally Blondes länkning. Jag trodde att länknamnet skulle utgöra en hint om vart länken leder men tydligen inte. Hjälp mig. Jag kanske är hjärndöd och bara lycktas förbi se något. Eller?

Himla synd att jag missade att anmäla mig till högskoleprovet. Haha. Eller inte. Eftersom jag redan har så rågrymma betyg behöver jag nog inte oroa mig. Haha. Jag borde oroa mig.

Ice Age 2 har ingen som helst handling. Egentligen. Men den är ändå grymt rolig och 100 % sevärd. "Alla dom som klappar nu får leva kvar!" *klapp klapp* Stackars Mani. "Du behöver inte oroa dig, om isen håller för en 10 tons mammut och en 9 tons pungråtta så håller den för dig oxå". Humor.

Nu ska jag fortsätta snora. Och klaga över hur dåligt jag mår. Tjohooo.
Peace.

Tjofaderalla

Ibland behöver man ta en liten paus, utan att känna måsten. Det är det jag gjort de senaste dagarna, för er som saknat mig. Vill ju tillbringa så mycket tid som går med älskling som är hemma. Gick ruskigt bra att köra bil i Skövde. Inte som jag trodde, men ändå bra.

Iadg väntar shopping, fika och Ice Age 2 på bio. Systrar följer med. Amanda vill nämligen inte gå med si pojkvän. Hon väntar till juni när nya Pirates kommer. Även om det betyder att pojkvännens målsman måste följa med. Mysigt värre ju. Moahahaha.

Lyckats bli sjuk oxå. Igen. Jävla Fritids. Jobbintervju i torsdags gick ok. Håller tummarna tills de blir alldeles vita. Hundkurs gick oxå bra. Ett under verkar ha skett och Skrållan insåg faktiskt atyt det hjälper inte att vara arg. Peppar, peppar, ta i trä.

Såg Face Off igår. Det enda jag kunde koncentrera mig på var exakt vad Mike Delphino, Susan Mayers badboy granne och ex/blivande lover, gjorde där. Fel placerad. ;)

Nu åker jag. Vill inte ha feber. Hoppas filmen är bra.
Ta er i baljan!