Webcam = ful

Online-seminar. Läskigt.
Webcams gör dig oerhört ful.
Fulare än vanligt, alltså.

Pussel

Pussel kan vara oerhört roligt.
Kan vara.

Premiär; Tjejsnack v. 5

Veckans tema: Film

· Senaste film du såg?
Just my luck med Lindsay Lohan

· Bästa film du sett?
Pirates of the Carribean (1). Den har ALLT!

· Sämsta film du sett?
Brain någonting... Svartkomedi.

· Nämn en film du kan se 100 gånger om.
Dirty Dancing

· Komedi, romantik, drama, skräck, action eller thriller.
Vilken typ av film föredrar du?
Är en riktig komedi fantast!

Konsten att fördriva tid

Fördriva tid. En av mina favoritsysselsättningar.
Övning ger träning. Som man brukar säga.

Kanske jag borde sortera reklambladen i bokstavsordning
innan jag sätter igång med skolan?
Disciplin = 0, 023. Eller mindre.


Beställning

Föjande beställning har knappats in på Ginzas web:

Carmen Electra Aerobis Striptease
Yoga/Ashtanga/Nybörjare
Överraskning till Älsko.

Vardagslyx. Och träning är bra för hälsan.


Buzzador

Paker nummer två, status: anlänt.
Kampanjen passar mig lite bättre denna gång.

Någon som är sugen på Special K?

Kalla fötter

Det här med Usa har gett mig kalla fötter.
Jag tror inte ens raggsockar hjälper.

Jag vill. Men våga?

Jag ser det töar, jag ser det töar
Det känns för jävligt, hurra
Nu blir det blaskigt, nu blir det blaskigt
Som vi har önskat, hurra


Fy fan. Det är det enda man kan säga.  Fy fan.

Surreal

Godis. Första gången på tre år.
Som så mycket annat.

Surreal, but nice.

Massachusetts

Väntar samtal från Lexington, Massachussets. Läskigt.
Nackdel: Kallt.

Underligt mail

Rubrik: Unge - baby

Jag överför dig förslag av ett äktenskapligt liv,
ett liv utomlands med mig i Paris, svarsbaksida,
om du intresseras endast, i engelskt eller franskt,
eller spanjor, om det är möjligheten, därför att jag
inte talar svenska och on-line automatiska
översättningar inte är att göra perfekt,

tacka dig.


(I'm contacting you for datíng purposes
leading to a marital life, reply back
if interested only.

Roberto från Frankrike.
Roberto, France)

Fuck

Jag sa: Jag älskar snö - inte slask och isiga vägbanor. Men ingen lyssnar.
Hur ska snön kunna vara kvar i fem grader plus?

Fuck.

I drömmarnas värld

I drömmarnas värld pratar Desperate-gänget svenska.
Mike Delfino kastar trånande blickar.
Och Edie Britt är expert på att steka köttfärs.

Köerna var långa.

My bare lady

Hi. I'm a porn star and know how to fake an orgasm.
Please, make me a real actress.

My bare lady. Oh. My. God.

Ridning & Lennart

Jag har mindre läsare nu per dag än vad jag hade när jag inte bloggade alls. Vad händer? Har ni tröttnat på mig? Det är i så fall rätt så förståeligt för jag känner att jag skriver inte om några intressanta eller värt att veta saker. Jag bara skriver.

Fick Knallebladet idag. På sida 2 var det en annons: Gratis ridning.
Jultorp Ranch sökte motionsryttare. Och jag kunde inte låta bli att åtminstone kolla. Jag har inte ridit på säkert tre år. Och jag har nog aldrig varit något vidare (trots egen häst i mer eller mindre 8 år.) Men ändå. Och alla deras hästar verkar helt underbara. Men de tankarna får nog stanna i drömmarnas värld.

Idag kommer Fastighetsskötare Lennart hit och ska kolla på våran ugn och tvättmaskin. Håll tummarna för att han tycker de är precis lika dåliga som jag tycker. Okej?

Outsiders & tacksamhet

Egentligen borde jag läsa i min bok nu. Göra små anteckningar. Slå upp ord. Men orken finns inte riktigt. Just nu. Har precis ätit lunch så jag skyller på att jag är lite dåsig. Men lite bloggande kommer nog få fart på kreativiteten ;)

Sju är mitt lyckotal. Har jag någonsin berättat att jag inte kunde gå upp ur sängen på andra siffror än 3 och 7 förut (8:37, 7:13 osv.)? Jag bojkottade jämna siffror. 1 var för nära noll, vilket är lite extra jämnt. Fyller någon X5 fyller de jämnt = bojkottat. 9 var för nära 10 (vilket slutar på 0 = jämnt) Alltså blev det 3 och 7. Gick jag upp på annat klockslag skulle hela min dag bli förstörd. Det förde otur med sig. Men det var bara jag som drabbades. Jag styrdes även av andra liknande tvångstankar. Om jag hinner göra innan klockan slår si  (X3, X7) så kommer inte det att hända. Eller så kommer det att hända. När jag såg på gårdagens Outsiders fick det mig att förstå vilken tur jag faktiskt haft. Helt omedvetet trotsade jag mig själv och jag styrs inte längre av Talen. I lika stor utsträckning i alla fall. Saker man ska köpa många av köper jag gärna 3 eller 7 av. Annars betyder det otur. Men jag kan oxå nöja mig med 1. (har även börjat acceptera 9 och 5 i allt större utsträckning.) Jag gör stora framsteg. Uppgåendet har inte längre en jättestor betydelse. Jag vet att inget hemskt händer om jag råkar gå upp på 8. Är så oerhört tacksam att jag inte fastnade. Att det inte utvecklades till en sjukdom. Tacksam. Tyckte så synd om dessa människor för jag vet precis hur de känner sig. Ångesten är så stark att det känns som att din kropp är alldeles för liten för allt det som ska få plats där inne. Jag vet hur de känner det. Jag vet.


Snö & skolan

Det har inte funnits så mycket tid för att blogga. Särskilt inte nu när jag har två. Och att äta nyttigt och laga mat 8 gånger om dagen tar en väldig massa tid. Det var ursäkterna. Dagens inlägg:

Äntligen har jag fått min snö. Äntligen. Jag älskar snö. Och kom ihåg - jag älskar inte slask och isiga vägbanor. Utan snö. Det vackra vita täcket. Som knastrar under skorna. Och påminner om forna dagar ;) Jag lever i nuet. Yahoo!!

Idag börjar skolan. Officiellt. Rent inofficiellt har den varit precis lika mycket igång  de senaste fjorton dagarna. Och första stoppet är seminarium nästa vecka då det ska disskuteras bok och svaras på frågor. Jag har aldrig varit på seminarium förut. Ännu mindre ett web-baserat. För i Skövde är de minsann såpass egoistiska att de själva står och svävar ut i 2 timmar. Studenterna får inte säga ett knyst. BOOORING! ;)

Jag ska ta en promenad i vinterlandet. Och besöka bibblan. Nice.


Bull

Det finns så mycket jag skulle vilja häva ur mig nu. Så mycket saker jag skulle vilja ha sagda. Men det blir inte så, för jag har ingen ork. Ens till det. Så jag skriver ett trevligt och glatt inlägg iställt. Om blommor och bin. ;)

Dagen varit ganska okej. Varit i Säveljung och umgåtts med FamiljenSkrållis är överlycklig för att det är (var!!! *snyft*) snö ute. Hopp, hopp, hopp. På sin mammy, mammy, mammy. Med blöta tassar, tassar, tassar. Fast det torkade ju som tur var. ;)

Kvällen tillbringats med Älsko + Kamrater. Vi har spelat världens mest invecklade och tråkiga spel. Jag fattade ingenting så vi gav upp. Vi spelade i typ 2,5 timmar och det var min tur TVÅ gånger! Det var längesedan jag var så här uttråkad. (Kanske lika längesedan som det var som Syster#1 hade en vit helg. "Emelie, när var din senaste helg då du var heeelt nykter?!" (Damen i fråga skulle snabbt och hetsigt bortföklara sig....) "Du! Det var lääänge...sen..." (Kom på sig själv... haha...)

Imorgon ska vi på kalas. För Amanda. (+Hugo)

Men för att passa på:
Grattis Amanda på 13 årsdagen. (19/1)
Grattis Simon på 16 årsdagen. (19/1)
Grattis Emil på (den obetydliga) 19 årsdagen. (20/1)

För en gångs skull är jag trött. Great!


Changes

Har skapat en ny blogg nu... Så alla ointresserade slipper läsa om vad jag har ätit idag ;)

Den finner ni
här.

Gamla bloggen kommer självklart finnas kvar. I samma goda anda. Yeay!

Panduro & Fronter

Fick nya Panduro katalogen idag. Och det var underbart. Försökte ju kika lite grann på nätet men där ligger alla föremål bara som slappa sillar. Det är mycket lättare att välja när man blir inspirerad av katalogen! Så jag tror faktiskt att jag ska kunna hitta något nu. Även om skolan börjar snart och jag inte längre behöver sysselsättning. Punkt. Andas.

Och på tal om skolan så har de släppt lös alla sidorna i Fronter nu. Ungefär som kor på grönbete. För det är väldigt rörigt. Haha. Mycket, är ett annat ord. Fick nästan en chock när jag började fylla (den spanska) almanackan med uppgifter. Men eftersom det inte blir så mycket utöver (Läs: Föreläsningar 35h/v) så ska jag nog kunna fixa det här. Min engelska är faktiskt inte helt kass. Heller.

Rumpa, mat & att få sparken

Jag har väldigt ont i rumpan. Våran data stol är allting annat än bekväm. Vi måste köpa en ny, sa jag till älsklingen. Vi får se, sa han. För det är nämligen inte hans rumpa som gör ont. ;)

Vikltväktandet går bra. Haha. Hållt mina POINTS. Fast imorgon ska jag bege mig till affären för att inhandla ingredienser för "Powerstart-vecka1". Var faktiskt mestadels god mat. Jag ser framemot det här. :P Och när jag ätit min Power-start-mat har jag ju hela 3 points över = En skiva vitlöksbröd ;). Fast jag lär behöva dem tills kalaset på söndag. Det går rykten om smörgåstårta? :P

Har storstädat bort julen idag. (Ja, alltså, den har tillfälligt stått i kartonger i klädkammaren...) Ner i förrådet med all skit. Så nu ser det ut som fan där istället för i klädkammaren. Mycket bättre! ;) Vi har även varit hemma hos svärmor och firat Älskos framtid med semletårta. Och frukt till mig. ;) De är vana nu.

Visste ni förresten att man kan få sparken för att chefen tycker man har för långt till jobbet? Ja, företag P i Thn är inte att lita på. Skriv upp det. Och ta inget jobb även om de tigger och ber för de kommer att låta dig gå för den ena anledningen konstigare än den andra. Älsko fick gå för att han inte pratar tillräckligt. Där han sökt jobb nu ser det som en merit och inte tvärtom. Men, som sagt, den ena anledningen är konstigare än den andra...

Har Du blivit av med jobbet någon gång? Och vad var anledningen den gången? ;)

Stolt & Starkare

Jag gjorde det. I fucking did it. Det värsta var promenaden dit (man kan ju inte med att ta bilen de 100 metrarna när man ska dit för att gå ned i vikt...) Men när jag kom innanför dörrarna släppte det. Så hemtrevligt. Och alla var ju faktiskt där för samma sak. Även om en del var närmare målet än andra. (Läs: Jag.) Så nu ska jag anteckna varenda liten sak jag stoppar i mig. Tjohoo. Det kommer bli great! Och gissa om jag kommer pina er med detaljerna? Japp, japp. :)

Sitter och lyssnar på Amandas låt nu. Det här året känner jag på mig att hon kommer vinna. För hon är väldigt känslomässig. Och hon är STARKARE än du. (Fast inte starkare än Skrållan. För det är ingen. Det talade hon vänligen men bestämt om för oss häromdagen.) Och på tal om Skrållan så var hon här och pissade på våran matta idag. För Andreas skulle BARA... Jag saknar Skrållan. Hennes suckande när man inte ligger still. Hennes behov av att sitta i knäet (och därtill hennes omedvetenhet om sina 30 kg!)´och hennes alltid lika lämpliga hundkyssar. MMM! ;) Ja, det var tider.

Nu ska jag örsöka sova i anständig tid. För en gångs skull. Och jag kommer räkna POINTS i sömnen. Tidsoptimering. Wow.

Tisdag & Vikt Väktarna

Och så var det slutligen tisdag. Inte äntligen utan slutligen. Har bestämt mig för att försöka pallra mig iväg till Vikt Väktarna. Om jag vågar. Och inte bangar i sista stund. Kamrat F skulle följt med men bestämde sig för att ge Cambridge ett försök. Så det är bara jag nu. Och jag är dödligt nervös.

Nu ska jag dock alldeles strax bege mig till Stora Staden med Älsko för att simma. Någon nytta måste man ju göra. Och så har jag till råga på allt ätit lunch på McDonalds. Men nu är det bye bye snabbmat. Beach 2007 - here I come!

Att-köpa-lista

Jag borde göra en "att-köpa-lista". Det värsta är bara att jag tror att den skulle bli väldans lång. Och dyr. Behöver en ny dator, for a starter. Egentligen är det väl inget att tveka på nu när jag ska läsa på distans och allt. Men det är en väldans massa pengar. Väldans.

För att fortsätta listan skulle jag vilja ha något slags pyssel. Behöver något att sysselsätta mig med under dessa mörka och tråkiga tider. Förslag mottages tacksamt.

Och jag kommer låta bli att tänka på alla de vår/sommar kläderna jag vill köpa! Råkade kika i Haléns lite snabbt idag och var tvungen att stänga för jag kunde riktigt höra plånbokens klagande tjut. Dess rop om nåd.

Jag gillar inte att leva som fattig student. Även om jag har en pojkvän som (mer eller mindre iofs) gärna delar med sig av de slantarna han tjänar. Även om. Jag ska bli rik när jag blir stor. Snuskigtjäklarik.

Tid

Och så var det måndag. Dagarna tickar förbi utan att man riktigt lyckas gör någonting åt det. Jag använder inte ens min tid ordentligt. I Topphälsa var det en artikel en gång - Om ditt konto hade laddats med 86400 kronor varje dag (överskottet drogs tillbaka i slutet av dagen) så hade ju varenda människa verkligen hängivit sig åt att spendera alla dessa pengar!

Men grejen är den att exakt så många sekunder laddas på mitt tidskonto varje dag. Och vad gör jag med dem? Låter dem rinna mellan fingrarna. Skandal. Man borde tänka mer på det faktiskt.

När känner ni att ni spenderar eran tid på ett värdefullt sätt?

Söndag.

Söndagar brukar inte vara någon bra dag. Vamnligtvis. Men imorse fick jag minsann meddelande av Herr Pappa. "Vad ska ni äta idag?" Ja, vad ska vi äta idag. Det gällde att tänka snabbt (en av mina allra finaste kvalitéer.) Krämig rotgrönsakslåda. "Ja, det är ju gott". Ville de ha middag? Ja. För de hade ingen ström. Så varsågoda. Fast det blev Red Chicken Curry Wok istället. Blev lite lättare så ;) Men det var mysigt och vi slapp fundera över vad vi skulle göra hela långa dagen. Yeay! (Och återigen fick jag stryk i Alfapet. Men det är färdigt med slow-game nu. Haha. Vi har bara värmt upp dem. Haha.) Här har vi min söndag.

Hur var eran?

Tacos & myspys

Fortfarande lördag. Eller nej, vid närmare eftertanke är det faktiskt söndag nu. Men i alla fall. Jag har inte gått och lagt mig ännu så rent officiellt är det ju fortfarande lördag. Lät nog mer komplicerat än vad det faktiskt är. Haha. Ni är nog vana vid det här laget. Visst?

Kvällen har tillbringats hemma hos kamrat S, även i sällskap av kamrat E. Vi har ätit massor av tacos och bara haft det allmänt myspysigt. Vi har kollat på 3 * halva filmer. Pratat om massor av saker som man precis gått och undrat över. Det är skönt att bara umgås ibland (med någon som man inte brukar umpås med 24 timmar om dygnet! ;))

Nu borde jag väl säga att det är sängen som väntar men på grund av min fuckade dygnsrytmen är det fortfarande mitt på eftermiddagen för mig så den får nog vänta. :)

Jag känner mig glad. För en gångs skull. Även om jag fick stryk i Alafapet. Det var pappa som insisterade på att "Gullull" faktiskt var ett ord. De fick över 50 poäng för det. 50 av MINA poäng. Jag är en OERHÖRT dålig förlorare. Men jag har kommit över det nu. Haha...

Jag går nu. Punkt.

Lördag & upprördhet

Me love lördagar. På lördagar är allting bra.

Jag har träningvärk i magen. Magen är inte så farligt som låren eller vaderna. Den används inte i samma utsträckning. Så tack, Pilates. Me love! ;)

Befinner mig i Säveljung. Gör inte särskilt mycket. Kliar mig i huvudet och undrar när min mini baguette är klar. Typ. Intressant inlägg. Eller inte.

Saker som
denna gör mig oerhört arg. Straffet borde vara att de ska väga dubbelt så mycket som de borde. På grund av att någon annan matar dem med saker som de inte kan säga nej till. Saker som de inte förstår att de borde säga nej till. Fy fan vad de svinen borde få lida. Tre år är ingenting. Ge dem tio. Utan villkorligt. Punkt.

Guess the smile

Vems är leendet?

Hard one. Sa mig absolut ingenting!
Men till slut gissade jag på Dolly Parton. Även om läpparna såg för små ut.
Hon är ju inte direkt känd för sitt leende. Om man säger så. ;)

Go ahead, gissa du med. Och no peeking!

Hobby

Underbar hobby. Eller? Något för den händige.

Förtydligande: Det är pennor. ;)

Slösurfning

Dagens slösurf resultat: Den ultimata fjortisguiden.

En nätkrönika skriven av fjortonåriga Linnea. En föredetta fjortis som nu växt upp för att hellre tillbringa tiden med att spela piano och gitarr. På släktkalasen vill hon absolut inte sitta vid barnbordet där de pratar om såpass barnsliga saker som "i-pod" och "mobiltelefoner med kamera" utan hon vill hellre dela sin åsikter om den nya sortens matberedare med inbyggd mixer. För hon är minsann ingen fjortis.

Den ultimata fjortisguiden. Borde inte det vara just - en ultimat fjortisguide? En kort beskrivning av klädsel och utseende. Nämnande av "den alternativa fjortisen". Och Playahead - "Nutidens Lunarstorm."   Här kan alla föräldrar gå in och snoka reda på så mycket de vill. Rota runt i sin tonårsdotters privatliv. När hon kommer på er kommer hon förstå sitt beteende och oxå vilja disskutera matberedare.

Nej. Det här var inte den ultimata gudien. Det var knappt en guide överhuvudtaget.
Även om fjortisar är ett rätt intressant ämne.

Bättre lycka nästa gång.

Dagsplanering och blogg

Som vanligt känns det lite bättre idag. Än så länge. Jag ska alldeles strax gå och duscha. Sedan ska jag bege mig in till Staden. Se men inte röra. (Som det brukar heta.)

Sitter och lyssnar på reprisen av
Silverfisken (Snopp-Jonas) i P3. Det är verkligen någonting som inte stämmer. Han låter inte som han skriver. Men så är det väl med alla, kan jag tänka. Hur man gör  när man som stackars bloggare bara har tio unika besökare per dag? Skriver intressantare. Tror jag. Haha.

Nu ska jag, för en gångs skull, innan jag hoppar in i duschen - SLÖSURFA.
Brb. ;)

Svammel

Det här skulle kunna bli ett riktigt jäkla spy-inlägg. Massa galla. Rakt ut över er oskyldiga bloggers. Jag ska försöka lägga band på mig.

Har råstädat hela lägenheten idag. Inte minsta dammkorn på hela 76 kvm. Det ni. "Såhär rent har det väl inte varit sen vi flyttade in?", sa älskling. Och nej, det är nog så. Inte såhär rent. Känslan av att vara nöjd varade i fem minuter. Sen återgick det till det gamla vanliga. Men det höll mig i alla fall sysselsatt större delen av dagen. Sefan åkte jag hem till Säveljung och umgicks. Jag är rätt bra på att umgås. Efter att ha hämtat Älsko vid tåget klockan 8 har jag ätit korv och legat på golvet och lipat för att jag aldrig har någonting (kul) att göra. Och jag som tänkte satsa på ett liv som hemmafru. (Jag kan unna mig det om jag har en man som är stridspilot.) Men fy fan.

Jag kunde inte hålla mig.
Jag ska skriva på min ännu inte påbörjade roman. Jag ska minsann oxå bli stenrik. Den kommer bli sockersöt. Eller väldigt, väldigt mörk. Eller kanske en blandning. Varannat kapitel lyckligt och varannat kaos. Precis som i verkligheten. Nej, det skulle förvirra folk. Det räcker med att jag är förvirrad.

Vad jag behöver är balans. Går det att köpa för pengar?

Design & blåst

Ny design igen. Jag älskar att sitta och knåpa med det. Det enda som är synd är att mina (so called) Photoshop kunskaper är skrämmande dåliga. Som går att skåda. ;) Men jag tror att det kan ha och göra med våran version oxå. Den är konstig och jag fattar definetly nada. Men jag är rätt nöjd och det blev lite ljusare. Nice, inte sant?

Och nu när jag använde mig av svengelska kom jag och tänka på gårdagens
Ett Herrans Liv. Victoria Silvstedt. Blev riktigt imponerad faktiskt. Jag brukar ofta, väldigt ofta, störa mig på sådana som henne. Men igår kunde jag inte annat än skratta. "Men varför pratar du svengelska egentligen?" "Amen, asså, det är såå convinient". What? Convinient är väl mycket mer avancerat än bekvämt? När jag såg på "Året med Hey Baberiba" och de imiterade henne tyckte jag nästan att de var lite elaka. Inte såhär i efterhand, såklart, för det är exakt sån hon är. Haha. And worst of all - hon vet inte att folk skrattar åt henne. Inte superblåst. Men blåst. Härligt blåst. Vill jag bara tillägga.

Nu väntar sängen och Desperate.
Och min rumpa har väldigt ont.
(Det är en sjukdom jag delar med M. Haha.)

Ensamhet

Älsko är i Sthlm så jag är alldeles ensam hemma. Känns konstigt. Även om vi inte hänger på varandra 24 / 7 så känns det konstigt att vara ensam. Jag tycker inte om att vara ensam. Bara du och all din tid. Men han kommer tillbaka imorgon. Jag längtar dit.

Men Betty är rätt så bra på att underhålla. Tack, Betty.

Stolthet

Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Jag insåg att för att kunna göra någonting vettigt idag var jag tvungen att duscha. + tvätta håret. Men som går att läsa i föregående inlägg var jag inte alls peppad för att göra någonting överhuvudtaget.

Men så tänkte jag att jag kan ju göra två flugor på smällen och 1. slippa duscha (före jag klädde på mig rodentligt) och 2. motionera. Jag åkte och simmade. Det orkade minsann min slöa lilla (?) kropp med. Och det var hur skönt som helst. Och när man har simmat sin km (Jag fuskade och simmade bara 30 längder = 750 m. Haha!) så är man berättigad en solning. (Enligt mig). Bara det att jag lyckas aldrig komma ihåg att jag alltid bränner mig när jag har extra ansiktsförstärkning. Aldrig. Alltid. Så nu sitter jag här och ser ut att vara världens mest generade människa. Och det kanske jag borde vara - med tanke på mitt dåliga minne! :P

Parentes: Jag har kommit ur min gnäll period för idag. För jag nämnde inte ett ord om hur deras nya gigantiska leksak orsakade gigantsika vågor och gjorde så att jag fick kiss-vatten i munnen. Jag nämnde inte ett ord om hur irriterad jag blev varje gång jag simmade under rutschkanan och fick en skvätt i ansiktet av alla slajdare. Inte ett ord om alla de som vägrade respektera det för motionssimmare utsatta området och lekte vatten brottning på vår planhalva. Inte ett ord. Eller? Haha. Slut parantes.

Jag känner mig fortfarande oerhört jäkla seg. Jag skulle behöva lite tips på hur man piggar upp sig själv. Så... Därför  vädjar jag nu till er, kära bloggers, att sända mig era bästa tips. Annars... Kan jag inte ansvara för framtida handlingar.

(Jag är desperat efter kommentarer. Japp, japp.)

Jobbigt

Jag har fastnat i sommar-tankarna. När jag vaknar efter min skönhetssömn på 12 timmar vill jag bara gråta eftersom det är förmiddag (nästintill mitt på dagen) och fortfarande halvdassigt mörkt ute. Jag hatar Sverige. I alla fall vädret. Fy fan.

Så jag är lite deppig just nu. Och har inte orkat klä på mig. Jag vet inte vad jag ska göra. Helt plötsligt har jag för mycket tid. Visst, det finns massor av saker man kan passa på att göra. Men jag har ingen energi. Så nu gnäller jag för det istället.

Fan att allt måste vara så jäkla komplicerat!

Sommar

Sommar

Jag längtar efter sommar. Värme. Glada miner. Mmm.

Tråååk

Rätt grått och tråkigt blev det. Eller kanske stilfullt. Jag vet inte. Duger gör det i alla fall. Och det är så det känns just nu - grått och tråkigt.

Ikväll väntar film / spelkväll. Tråkigt. Men har ändå inte ork att ta mig för något annat. Jag är en rätt tråkig människa. Lat, om inte annat.

Kollar på Du är vad du äter. (Du vet vad du äter, enligt Carlos)Heja Bert Karlsson. GRRR! ;)

Möte & shopping

Jag tror att jag har misstagit mig. Designen håller inte januari ut. Jag vill bli av med den. Redan nu. Jag ska jobba på det ikväll. Till en god kopp troll-té.

Dagen har spenderats i Göteborg. På au-apir möte. Bland annat. Usa skrämmer mig. Men jag vill så gärna, så gärna, så gärna åka. Det skulle göra mig gott. Jag skulle sakna Älsko galet mycket. Men vi skulle klara det. Vi kommer klara det. I wanna go. Fast det där med att alla som åker går upp i vikt... Inte riktigt på min prio-lista. Men vad tusan - det kanske är värt det? ;)

Dagen har oxå ägnats åt att spendera en alldeles väldig massa cash. Men det gjorde mig gott. Jag behövde spendera. Langa fram kortet. Var det bra så? Ja, tack.  Följande var med mig hem: 1 par träningsbyxor, H&M. 1 st träningstopp, H&M - så jäkla snygg! 1 st uppvärmbar ögonfransböjare, Make up store. 1 st tränings DVD - MTV Pilates (dylikt) 1 st bok - "En shopaholics bekännelser".
 
Min röst är inte in a mood of singing. Men det är hjärtat.
The heart wants what the heart wants. (Intern Desperate slogan - jag är såå inne.)

Nyårs-babbel

Det var väl en lustig liten lista? Det var roligt att skriva den i alla fall. Ni får inte missa att läsa alla de där små skämten som jag lyckades klämma in... Haha. Jag är såå rolig.

Inte ett riktigt lika dystert inlägg idag. Jag vet att jag lät lite tjurig igår. Och det var jag oxå. Men fick jag bara i mig lite kättfärssås och spag.. makaroner så ordnade det sig. Och max dos Alvedon och Ibumetin gjorde förmodligen sitt oxå.

Det var en trevlig kväll, hur som helst. God mat, gott sällskap. Det var under kvällens gång som jag upptäckte att man bör inte bära sommarskor vintertid. Jag kan fortfarande inte känna mina tår (Det är en klyscha. Jag kan det. Men kallt var det.) Tolvslaget firades med skumpa och en himla massa kramar. Och ett gapigt telefonsamtal till mamma. Tydligen. Haha. Sedan bar det av till nästa fest. Som tydligen hade börjat... mattas av... för nått roligt folk var där inte. Så vi gick hem. Och åt rostbröd och drack avslagen Sprite (Zero - såklart.) Trevligt. Överlag.

Så nu var det nytt år då, alltså. Har inte hunnit känna av det så mycket ännu. Men jag har ju tid på mig. Och folk skjuter fortfarande raketer. Inte lika frekvent, mer då och då. Min första nyår som äkta Vårgårda-bo. Det kanske funkar så här. I Säveljung gör det det inte.

Årets nyårslöfte är (som vanligt) att hålla mig ifrån allt det jag inte borde äta. Senaste året var lite för slappt. Så jag tar igen det nu. Men med en viss liten förändring: (inspirerad av
Jessica) När jag tränat X antal gånger kommer jag få en belöning. + en "ätar-dag" (ej frossar-dag!!!) i veckan. Kanske månaden. Får se hur strikt jag orkar vara. För på så sätt tror jag att om man håller sig till sin diet men har en dag då inget är förbjudet kommer det bli lättare. På något vis. Fast jag håller mig nog fortfarande borta från allt vad glass, tårta, kakor och godis heter. Jag klarar mig så bra som allra helst utan.

Nu väntar Desperate. Me like.
Over and out.

Jag i ett nötskal

Ännu en lista. Även denna lånad av Emsan. Tack.
Jag älskar listor.

-Vilken svordom använder du mest?
Faaan.

-Äger du en iPod?
Jepp, jepp.


-Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Väckarklocka?

-Använder du flip-flop’s även när det är kallt ute?
Nej. (Nytt motto 0 använd inte sommarskor i december/januari)


-Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
100%% linslus. 100% värdelös fotograf! ;)


-Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Spendera. Inte tänka. Bara köpa.


-Har någon någonsin kallat dig lat?

Dagligen.

-Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
No need.


-Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Den här veckan? Nej. Den senaste veckan? Ja. (Måndag idag vettu... haha...)


-Vad åt du till middag?
Pizza (För första gången på två år. Det var delicious.)


-Använder du huvtröjor?
Med dragkedja? Ja.


-Kan du vissla?
Sure can.

-Finaste Svenska dialekten?

Värmländska. Yeay. (Fast mer ball än fin, kanske.)

-Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Inget slår Virvlevinden på fyllan.


-Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Med största sannolikhet.


-Vilken film kan du alla replikerna till?
Alla? Jag har ett liv utanför tv-soffan. (Mr & Mrs Smith... haha...)


-När flög du senast?
September 2005 (Bulgarien)


-Pratar du några andra språk?
Engelska, spanska, mycket dålig tyska och ännu värre latin.


-Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ja, för jag kan typ inget.


-Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Ja, jag klurar på det faktiskt.


-Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Riktigt såå gammaldags är jag inte. Det är 2007 det här.


-Vad har du med dig in på bion?
Någon att fråga vad de säger och en cola light.


-Gillar du att flyga flygplan?

Det beror på om de som sitter bredvid dig är en småbarnsfamilj med gnälliga barn...

-Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor? Är det ett personlighetsdrag?


-Gillar du din boendesituation?

Jovars. Aningen dyrt, annars bra.

-Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Mini mini mini 8. Gärna massor av mer.


-Äter du frukost dagligen?
Motsvarande. Kombinerad frukost/lunch/middag/kvällsmat om det är riktigt illa.


-Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Är de inte åtminstone fullbokade blir jag tokig.


-Brukade du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
Det berodde på vem som satt bredvid. ;)


-Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Det du köper hem äter du oftast upp så - Ja.


-Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?

När det gäller andra - ja. När det gäller mig själv - om jag okrar ;)

-Tror du på liv på andra planeter?
Fungerande, kommunikerande liv - ja.


-Vem var den sista personen som gjorde dig arg?

Andreas antagligen.

-Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?

Killar är mer okomplicerade. Tjejer kan om de vill. 

-Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Det var tydligen förutbestämt (tur att jag verkligen blev en tjej då... haha...)


-Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Varför var du tvungen att bli just du?


-Skulle du någonsin hoppa fallskärm?

Är lite chicken faktiskt så jag tror inte det.

-Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Jag önskar i alla fall att det vore Sid i Ice Age 2.


-Tycker du om att krama folk?
Ja, kramas är bra.


-Vad skulle du helst inte göra hos ett förhållande, kyssas eller kramas?
Va? Hos ett förhållande? Hemma hos? I vardagsrummet? Don't know.


-Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Bli oerhört förvånad (eftersom min pojkvän är för lat för att överhuvudtaget hitta på någonting)


-Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Om jag själv får välja? Angelina Jolie. Lika som bär.


-Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Sådär. Ibland dyker det upp saker som hindrarrr. Ibland inte.


-Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?

Med tanke på mitt nya liv som vegetarian så... Förmodligen.

-Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Vadå om min pappa födde mig? Vilhelm.