Ny version..

Ännu en ny version. Roligt. Jag måste verkligen ta nya bilder. Haha.
Men nu får det nog bli sängen. Gäsp. Trött. Skönt.

Kvällsblogg & jag vill...

Okej. Jag vet att blogga på en fredagskväll inte är det mest intressanta man kan göra. Men ändå. Jag har absolut ingenting att göra. Älsko är en tvspelsNÖRD. Suck. Och jag är så mätt att tar jag ett andetag till så kommer min mage vända sig utochin. Det känns i alla fall så.

Jag vill gå och lägga mig. För jag är trött. Jag vill vara uppe. För jag älskar när solen skiner. Jag vill flytta härfrån. Till min egen lägenhet, där JAG (Och älsko ;)) bestämmer. Jag vill veta hur min framtid kommer bli. För att veta nada (spanskan kommer! haha!) drives me crazy. Jag vill ha en cykel. För jag gillar att cykla (om det inte gäller trottoarkanter och rullgrus... fortsättning följer...). Jag vill ha någon annans hjärna.

Ja, helst av allt vill jag nog slippa mig själv för ett tag.
Går det?

The voice within

Det här önskar jag att någon sagt till mig. Klokt, mycket klokt.
Plötsligt framstår allt som lätt. (The voice within - Christina Augilera)

Young girl don’t cry
I’ll be right here when your world starts to fall
Young girl it’s alright
Your tears will dry, you’ll soon be free to fly

When you’re safe inside your room you tend to dream
Of a place where nothing’s harder than it seems
No one ever wants or bothers to explain
Of the heartache life can bring and what it means

Chorus:
When there’s no one else, look inside yourself
Like your oldest friend just trust the voice within
Then you’ll find the strength that will guide your way
You’ll learn to begin to trust the voice within

Young girl don’t hide
You’ll never change if you just run away
Young girl just hold tight
Soon you’re gonna see your brighter day

Now in a world where innocence is quickly claimed
It’s so hard to stand your ground when you’re so afraid
No one reaches out a hand for you to hold
When you look outside look inside to your soul

Chorus

Life is a journey
It can take you anywhere you choose to go
As long as you’re learning
You’ll find all you’ll ever need to know
(be strong)
You’ll break it
(hold on)
You’ll make it
Just don’t forsake it because
No one can tell you what you can’t do
No one can stop you, you know that I’m talking to you

Chorus

Young girl don’t cry I’ll be right here when your world starts to fall

Jobb med fika & dyra jordgubbar

Tröttheten verkar inte vilja släppa idag. Den hänger sig kvar som en hungrig blodigel. Illa, illa. Men jobbet idag var fantastiskt stimulerande. Fika. Mmmm! ;) Och det var roligt att jobba med M. Precis som förväntat. Och ett gäng med hårda motorcyklistsspanjorer livar lätt upp din vardag. Och din spanska. Haha! Och fortune-cookies från café N gör dig lycklig. Va?! Och jordgubbar för 15 kronor - det är det verkligen inte värt! Jag blev så sugen att jag köpte en liter för 20. Knaaas.

Men nu ska jag bannemig vila upp mig. Och älsko han har sannerligen fått ett nytt jobb. Trollhättan nästa? Det är långt. Och stort. Skrämmande. Tacka vet jag Vårgårda. Inskränkt - javisst! ;)

Ikväll ska det grillas. Och sedan ätas. Tjock, tjockare, tjockast!

Tröttblogg

Att jag inte somnar just i detta ögonblick är ett under.
Vi ses ikväll. Nu ska jag iväg och jobba.

Have a nice day!

Sol, jobb & för mkt vitlök.

Okej. Godmorgon. Jag lyckades stiga upp idag med. Stor bedrift. Och till min stora glädje skiner solen. Fast egentligen är det rätt typiskt att solen skiner och bränner på som *** när man ska på begravning och svart klädsel är obligatorisk. Typiskt.

Ikvällen väntar jobb. Kommer nog gå alldeles fantastiskt bra. Som alltid. Ska jobba med M. Vilket jag verkligen ser framemot. Faktiskt! :)

Jag har ätit smörgåsr med avocadoröra. Med på tok för mycket vitlök. Ha-ha-ha!


Irriterad novelförfattare ;)

Alltså ärligt. Det är så mycket som jag inte förstår. Och för tillfället är jag nog lite extra irriterad. Jag hoppas att lite Robert Gustavsson - Ur löjlig synvinkel ska råda bot på det. Annars...

Har varit på toppskrivhumör idag. Påbörjat något novell liknande. Bara för skojs skull. Man får sådana där ryck ibland. Jag har säkert tio stycken oavslutade. Ni vet. Jag tvingade älsko att lyssnapå högläsning förut. "Men - det låter ju professionellt!" Var hans enda utlåtande. Man tackar. Skryt.

Jag är trött. Natti!


bild: Trötter ;)

Trötter ;)

Min älskade Lilla Vovve! ;)

Nanne

27039-18

Jag trodde att kändisar var immuna. Starkt att våga gå ut med det.
Det kommer bli hårt. Men det klarar du,
Nanne! Kämpa!

Bloggtips, utanför & erkännanden

Jag läser massor av bloggar. Men på senare dar så känner jag att det är väldigt få som tillför något. Som inspirerar mig. Roar mig. Får mig att vilja fortsätta klicka in på deras sida. (till er som gör det - keep up the good work! ;)) Vad jag egentligen vill ha sagt är att jag skulle vilja ha lite tips om läsvärda bloggar.

Alingsås tycks fortfarande inte tillhöra SolSverige. Syster#3 är i Smögen och solen skiner för allt vad den är värd. Verkar det som. Avundsjuk. Blir man. Jag vill oxå ha sol. Jag vill bada. Bli brun. Grilla i solnedgången. Dricka kalla cider. Med höghaltig alkoholhalt. För jag är snart vuxen nu. (Sedan fortsatte jag att skriva andra fjortis-påståenden. Men jag kom inte på nått sätt att avsluta.)

Har blivit dålig på att träna. Jag kan verkligen inte hjälpa det. Träningssalens temperatur brukar aldrig ligga under 50 grader. Och i sådan temperaturer förvandlas min kropp till bly. Den blir väldigt otymplig. Jag får komma igen efter sommaren. För visst finns det andra sätt att motionera på. Visst?

Vi har köpt en Halti (nosgrimma) till Lillan. Hon är väldigt frustrerad. Men oxå väldigt stark. Så det är för hennes eget bästa. Hon vänjer sig snart. Även om jag känner mig jätteelak! För det ska ni veta. Och nu verkar det halvtomhalvt bestämt att den 10 juli beger vi oss iväg mot Dalarna. Jag, älsko och Skrållis. Då ska jag fota massor! Vill ha ett nytt minneskort. Skänka?


Dundermiss2

Fan. Jag missade den 500e besökaren. Jag missade att fira. Jag måste börja blogga oftare. Det kanske kommer trötta ut er. Så det blir kanske inte mer än 500 besökare.

Syster tjatar. But trust me, I'll be back!

Dundermiss

Godmorgon, kära bloggers.
Så var det återigen dags för en ny dag. En mulen dag. Med svinkall vind. Jag är inte förvånad. E såg en jättestor sol i tidningen igår. Den täckte hela landet. Sa han. Det måste blivit något fel i tryckeriet. Eller uppe i väderstationen. De missade Alingsås.

Jag ska i alla fall besöka Staden idag, missad eller ej. Jag ska till banken och Bokia. Att besöka fler ställen kan bli farligt. Fast det gäller ju att leva för stunden, har jag hört.

Men först måste jag duscha. Känner mig som landets ofräschaste. Och kommunens hungrigaste.
På återseende, mina vänner.

Syster#2 piercing

Syster#2 piercing


Trötter & shopping

Man blir trött av shopping. Nu är det bevisat. Jag har nog världens mest otränade kropp. Trots att jag tränar som den värste. Hur det går ihop har jag ingen aning om. Kunde inte riktigt hålla fingrarna i styr när det vankades affärer. Men för en gångs skull så gör det faktiskt ingenting.

Inköpslista:
Linne/topp,
Gina Tricot. Hur hett som helst. Hur uringat som helst - somrigt! Bild kommer. :)
Mobilsmycke, Gina Tricot. Bling, bling - me love!
Långa Adidas-shorts, Stadium. Avsedda för arbetet. Vägra jeans-svettningar!
Bikini, Stadium. Grön-mönstrad. Urläcker! Även den i vulgäraste laget. Ej lämplig för beach-volley! :P

Älska shopping. Lyckades i alla fall behärska mig och gjorde ingen ny piercing. Väntar till augusti. Eller kanske senare ändå. Stay tuned. Men systers piercing blev grymt snygg! Kanske lägger in bild på den sen. Om jag får lov för disco-divan, nummer ett. Jag är elak.

Sömnig. Natti!

Glädje, planering & njutning

Visst är det väl roligt när man kan glädja folk. Jag brukade dagligen glädja  de Njursjukas Riksförbund (njr) genom att besöka deras websida. (Sen besökte jag NRJ och gjorde dem glada.) Men nu verkar den vara försvunnen. Det kanske blev för dyrt att betala domänen för endast en besökare om dagen... Haha...

Jag är hungrig. Det blir så när man inte äter på typ 14 timmar. Jag sov inte riktigt så länge. Så att ni vet. Idag väntar luggklippning 13:30 och syster#3 piercing 16:00, Tribe, Göteborg. Inte varit i Gbg på EVIGHETER! Längtar. MMM! Fått lön idag oxå. Har stor lust att spendera. Men sommartid är det mycket som ska göras. Som kostar multum. Som allt annat. Men man kan ju passa på att njuta så länge de finns där, pengarna. Och likadant lär det ju bli nästa månad. Är det såhär det är att ha ett jobb?! Härligt! :)

Och älsko har fått punktering. Suck!

Tröttblogg

Åh, vad jag är trött. Att gå upp tidigt är en plåga. Fast slutar ju tidigt. Så det får gå.

Vi hörs senare. Om jag överlever.
Ha en bra dag, gott folk!

Suris, bildblogg & soldyrkan

Inte ett öre rikare. Bara en aning surare. För ni ska inte tro att jag inte är en dålig förlorare. No, no. Men grattis, alla ni idioter, som tutade före mig. När jag bara var fem nummer från bingo. Grattis, så jävla mycket! Haha. Nu var jag negativ. De sålde ju i alla fall korv.

Jag skulle vilja ha en sån där rolig blogg med massa bilder i varje inlägg. Men jag orkar inte. Har inte tid. Ni får ursäkta. Det kanske kommer. I alla fall dagens bild kanske. Många plans på G nu. Måste ju revidera "logon" oxå. Det kommer bli råball. Länge leve Photoshop!
Samtidigt som jag hinner fundera över allt det här ägnar jag ett öga åt
Piratebay. Är ruskigt sugen på att joiona deras crazyclub. Jag skulle behöva ett nytt filmförråd. Musik påfyllning. Men hur gör man? Lär mig.

Har fått erbjudande om Dalarna-vistelse 10 - 13 juli. Lockande. Men hur blir det med Besten. Skulle hon klara två sådana miljöombyten på så kort tid? Jag skickar in ett inlägg till Vovve. Det skulle vara überhärligt att komma bort. Och man får ju ta chansen.

Förresten vill jag ha sol.

Frukost & bilbingo

Hur seg som helst idag. Precis gått upp. Typ. Fast det är skönt ibland. Sen gjorde jag frukost-på-sängen till mig själv. Eftersom älsko är för lat. Det var gott.

Idag väntar besök i Vårgårda och senare drive-in-bingo i Fåglum. Hoppas jag vinner massa pengar. Jag skulle verkligen behöva massa pengar. Säkert en 15 000. En hel månadslön. Det skulle sitta fint. För min egen lön kommer inte ens i kontakt, inte ens i närheten, av sådana summor. Ännu. Så, vinst - tack!

Men nu måste jag klä på mig. Jag ska bli skitsnygg. Ha!

Nöjd

Titta, vad fint det blev! Och det har jag gjort alldeles själv. Ni får ursäkta röran under renoveringen. Haha.. Och älsko har betalat. Tror det bara blir månaden ut. Sedan får jag nog allt återgå till Bas. Men ändå.

Och vad var det jag sa... Sverige fick stryk. MOAHAHA!!!!!!!!!!!!!

Matchbojkottning & Dagen då massor blev gjort

Jag är nog typ den enda svensken som bloggar under Sveriges match i åttondels finalen, eller hur var det nu? Ärligt, vem orkar bry sig. De åker på styrk och åker hem och surar. Rätta mig om jag har fel.
Nej, jag sitter hellre här och bloggar jag. Funderar på att börja spendera pengar på bloggandet. Fixa till en ball layout and everything. Jag funderar vidare. Som vanligt.

Har varit en oerhört slapp dag. Fast på något konstigt vis har jag fått jättemycket gjort. Det kanske var en paradox. Något som jag väljer att inte spekulera vidare i. Har tagit promenad med hunden. Städat efter gårdagens festande. Ätit, ätit, ätit. Åkt bil. Handlat godis åt familjen. Kollat fem sista på Sällskapsresan.

Roligaste killen just nu:
Bloggfrossa & Mannen som blev trött...

Gårdagen

Hej mina vänner. Det var dåligt med midsommaraftonsblogg igår. Men det var nog inte så många som orkade bry sig överhuvudtaget, va? Ni överlever, kom igen. Ni är starka!

Gårdagen börjades med kombinerat 15års, 41års och midsommarkalas. Hela tjocka släkten baxades in i den provosoriskt anordnade festlokalen. (till vardags fars verkstad/maskinhall... haha...) Det var mysigt. Och alla åt så mycket potatis, sill och köttbullar/korv som de orkade. Fast självklart lämnade de även plats för den härligt goda  jordgubbsstårtan som mor så omsorgsfullt bakat. Jag fick ett alldeles eget fat, med bara jordgubbar. Tidernas bantare. Sen fick släkten åka hem. Bye, bye. Vi ses en annan gång.

Sen började kalas nummer 2. Hela familjen Samuelsson/Lundh/Ström baxade åter igen in sig i den provisoriskt anordnade festlokalen. Även grillen var på plats. Det grillades grillspett så det stod härliga till. Färska champinjoner, paprika, lök, köttbullar... You name it! Till detta intogs även en del alkohol. Alla utom mor såklart, som skulle jobba natt. Syster#2 blev i alla fall mer än överförfriskad. Det var roligt. Jag höll mig såklart på mattan, alkohol gör dig tjock.

Jag är nog den enda i den här familjen som inte känner för att tillbringa dagen i sängen. Jag ska åka till Alingsås och ta promenad med vovvsing istället.

So long, mina vänner.

Listornas lista

Fialicous kallar det bloggsjälvmord. Jag kallar det roligt. Aningen förkortad, reviderad. Enjoy!

[x] badat med kläderna på (På fyllan. Och Kalles klädsim i klass 2.)
[_] klappat en orm
[x] cyklat utan att hålla händerna på styret (resultat = uppskrapade knän, armbågar, övrigt.)
[x] haft vattenkrig (Alltid lika god förlorare.)
[x] bjudit någon på en trerätters middag
[_] varit hög
[x] hoppat studsmatta (oerhört roligt!)
[_] blivit arresterad (haha, nej men bra nära.)
[x] bakat bullar
[_] varit otrogen
[x] skällt ut någon av dina vänner (a girl gotta do, what a girl gotta do!)
[_] haft sex med någon av samma kön
[_] vill flytta utomlands (skulle vara vädret sf...)
[x] hatat någon som du egentligen älskar
[_] har synfel (inte enligt mig!)
[x] varit svartsjuk (utöver det normala.)
[x] samlar på något (guldpengar!)
[_] utbildat dig efter gymnasiet
[x] är romantisk
[x] gillar hundar (Skrållan, föralltid! :))
[x] varit kär
[_] röker (inte sedan jag slutade :P)
[_] gillar katter (är ingen kattmänniska. opålitliga.)
[_] blivit dumpad (haha! det lät ego!)
[_] har cellskräck
[_] gillar vin (det kommer!)
[_] snusar
[x] tagit smärtstillande
[x] flugit
[_] sett någon dö (thanks God for all your mercy!)
[x] skolkat
[x] ätit sushi (och det lär INTE hända igen.)
[_] använt ett falskt id (snäll flicka...)
[/ ] gillar barn (i viss mån.)
[x] vunnit någon tävling
[x] spytt i en bar
[_] är politiskt intresserad (jag förstår mig bara inte på det.)
[x] fuskat när jag spelat spel
[_] varit i knytnävsslagsmål
[x] varit beroende av nässpray (vadå, finns det fler?!)
[x] druckit mjölk direkt ur förpackningen (och naken.)
[x] gråtit dig själv till sömns (vi har alla våra mörka stunder.)
[_] lyckats välta julgranen
[x] låtit bli att duscha på en vecka (det finns inga ursäkter. men jag var tio.)
[x] skrattat så mycket att du gråtit (jag brås på mor min :P)
[_] brutit ett ben
[x] blivit tillsagd av en främling att jag är het (om jag någonsin varit på krogen?)
[x] tagit studenten (happiest day of my life!)
[x] sjungit i duschen
[_] krossat en spegel
[x] haft en koja (många tårar fälldes när kojan föll.)
[_] sett samma film mer än 20 gånger (sådant gör mig trött.)
[x] svimmat (modefluga i 8:an. Håll er undan från bokhyllor.)
[x] klättrat i träd (upp går alltid bra.)
[_] varit vaken mer än ett dygn i sträck (mitt livsmål innan jag fyllt 50)
[x] gjort en hemsida (Säveljungs Lantbruk. haha.)
[x] skadat någon annan (faktiskt inte avsiktligt.)
[/ ] använder klackskor (det händer inte ofta, vill jag lova!)
[x] är flirtig (ibland är det saker som bara kommer, vettu.)
[x] har någon tatuering (my rose)
[_] tror på Gud (uppenbarligen inte. det tjänar ingenting till.)
[x] haft kramp
[x] gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
[x] hatat mitt utseende
[x] haft sex på en offentlig plats
[x] lekt att du varit en kändis (händer dagligen.)
[/ ] förändrat ditt utseende radikalt  (gills klippa lugg?!)
[_] glömt någons namn (Ingen slår mig på namn. ärligt.)
[_] är född i ett annat land
[x] snattat något ur en butik
[_] varit på tv (nej! finns det någon man kan ringa?)
[x] följer någon tv-serie (bara pausade Desperate.)
[_] köpt mer än 1kg godis vid ett och samma tillfälle
[_] behövt ringa 112 någon gång
[x] har gråtit i någons närvaro
[_] kastat din telefon i vattnet
[x] varit så full att du inte kunnat gå (sånt som händer. viva tequila!)
[x] blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig
[x] har ett smeknamn
[x] somnat på golvet
[x] vaknat och inte vetat vart du är
[x] slängt glas/porslin i väggen (oerhört skön känsla vid ilska.)
[/ ] är höjdrädd
[x] hostat blod
[x] kan spela något instrument (piano, flöjt. imponerande, visst?)
[_] är det enda barnet i familjen
[x] gillar att lösa korsord (när det är korsord som är lösbara... haha...)
[_] hatat dina föräldrar (jag gillar mina föräldrar.)
[x] älskat någon som inte vet om det (jag var en mycket blyg flicka som liten.)
[_] tvivlat på din sexuella läggning
[x] varit kär i någon av dina barndomsidoler
[x] ramlat och skrikit av smärta
[_] har grön som favoritfärg
[_] köper hellre kläder på det motsatta könets klädavdelning (vågar knappt titta!:))
[/ ] är vidskeplig
[_] någon gång tvivlat på din existens
[/ ] är ytlig
[x] fått en kallsup
[x] skulle inte klara dig en vecka utan din mobiltelefon
[x] kan prata ett annat språk än ditt modersmål (engelska, spanska och tyska. någorlunda.)




Snabb/morgonblogg

Ja, en snabbis hinner jag nog allt med. Innan jag måste springa till duschen och skölja ur min inpackning. Sedan ska jag fortästta göra mig i ordning inför en dag på Arbetsplatsen F. Men nu sitter jag här. Låt oss fokusera på det! :)

Natten har varit bra. Sovit som en stock. Fortsatte att göra så när klockn ringde 07.43. Jag har börjat återgå till gamla banor. Jag tror att en del problem som uppkommit på senare tid beror på just det faktum att jag numera skiter i om klockslaget slutar på 1, 3 eller 7. Det är en lång, jobbig historia. Vi tar den en annan gång.

Vet inte om det blir shorts eller jeans idag. Vilka problem!
Hoppas ni inte har samma problem som jag.
Ha en bra dag!

Resumé

Kära kamrater.

Jag är trött och olidligt lättirriterad. Det har sina orsker. Jag vet. Dessutom jag nyss ätit så mycket att magen är i sprängningstillstånd. Det kanske skulle göra gott.

Erkännande: Jag såg första halvleken av la game igår. Kändes bra. Jag varavde med korsord och överlevde. Fotbollskillar är inte så sällan heta. Mmm. Och nu var det åttondelsfinal, visst? Mot Tyskland? Jag är född 1986. Inte igår. Yeay! :)

Hela denna dagen har, förövrigt, tillbringats i Lilla Samlingssalen Arbetsplatsen. Diverse information har, sakta men säkert, formligen pressats in i min hjärna. Den var full vid nio-tiden. Men jag fick snällt stanna kvar tills 12, då det var dags för lunch med älsko. Kycklingsallad. Fetmätt. Sedan var jag tvungen att återvända till informationsinpressningen. Nu är där tokfullt.

Här skrev jag om hur elak jag är när jag tänker på hur tjocka en del människor blivit. Men det lät fruktansvärt. Så jag suddade. Jag är en egobulle. I sitt allra sockrigaste tillstånd.

Dagen D, fotboll & en speciell hälsning.

Börjar närma mig 500 enskilda besökare. Och det vill jag lova, att det, mina vänner, är stort! Blir lika glad varje dag jag kollar in sidgrafsmätaren och ser tal över 20. Tänk er - 20 människor som roas/oroas av hur jag har det. Fast nu spar jag spå hyllningarna till Dagen D.

Förövrigt sitter jag här och formligen stinker vitlök, som aldrig förr. Vitlök är gott. Åtminstone för den som äter. Haha. Tur att älsko ätit samma mat som jag idag. Och till kvällsmat blev det världens smarrigaste fruktsallad. Hur nyttigt och gott som helst. Kvällsmatsfavorit. Även om kokos inte är jättenyttigt så är det jättegott att strö på en matsked. Varannan gång. Såklart.

Snart väntar fotboll. Dessvärre är jag inget megafan. Ska titta på Storm of the century istället. Och om jag hinner somna innan matchen är över så håller jag tummarna i sömnen. Jag lovar. Och dessutom (jag vet att detta kommer ses som en väldigt dålig anledning) ska jag upp tidigt imorgon. Klockan 08.00 ska jag befinna mig på jobbet för semesterintroduktion. Och mina trogna läsare vet exakt hur pigg jag är på att gå upp tidigt. Haha.

Älsko hälsar. Han är helfascinerad. Söt.

Födelsedag, boende & framtiden

Idag fyller Syster#2 15. Grattis, grattis! Nu blir det väl till att åka moped 24/7. För hennes del, alltså. Fuck,  vad jag saknar den tiden. Nothin' could stop us back then. Vi mot världen. Moppegäng.

Sitter och lyssnar
P3. Folk ringer in och berättar sina sjukaste bo-historier. Hur skulle det vara att leva två år i 7 +? Med råttor/kackerlackor/spindlar ilandes överallt? Jag skulle decka ihop. Efter ett dygn. Ja, jag är nog lite klen. Bekväm. Heja mig.

Vill ha besked från la escuela. Las escuelas, kanske till och med. Vad gör jag annars till hösten? Fast där jag är? Nej, vet du vad. Jag håller tummarna. Tills de blir alldeles vita. Och det är ju ett tag kvar, så atte... Aj. Fast är det vad jag egentligen vill? Passar det mig? Blir jag någonting? Finns det någonstans man kan skicka alla jobbiga frågor som man vill ha svar på? Maila adressen.
Jag vill bli krönikör. Som Marian. Idol-varning. Jag vill skriva för att underhålla. Få betalt för att skriva :) Det skulle passa mig. Skriva på beställning. Ja, det skulle nog fungera. Men vart vänder man sig då? Desperatbrevbombar Expressen? Maila förslag.

Besked

Ibland får man besked som man inte alls vill ha.
Men det finns absolut ingenting man kan göra åt saken.

Rest In Peace. Vila i fred. Jag kommer sakna dig!

Godmorgon Sverige!

Varit uppe en bra stund nu. Men det omtalade gruset i ögonen tycks klänga sig fast som en blodigel. Jobbigt. Blev i alla fall lika glad som vanligt när jag kikade ut genom fönstret och fick se att solen sken. Idag igen. Det är sann lycka. Jag älskar sol!!!!! :) Och jag älskar Tankar från sängkanten! ;)

Vad som händer idag har jag ingen aning om. Eller jo, 11-årskalas 14:00. Jippie. Eller något i den stilen. Kan väl vara skönt att komma bort, komma ut en stund. I och för sig.

Och jag vill flytta. Vilket börjar gå upp för mig att det förmodligen aldrig kommer slå in. För älsko hinner sätta sprätt på sin lön innan den ens trillat in på kontot. Och de 7000 jag kommer få från CSN är inte mycket att skylta med. Jag hatar pengar. I alla fall att vara fattig.
Och hungrig är jag oxå. Har bestämt mig, en gång för alla, för att nu är det skärpning som gäller. Eller så får jag sluta träna. Muskler väger mer än fett, visst. Men det är siffrorna som räknas. Jag ska mäta mig sen. Så får vi se. För de X antal kilon som visar plus sen jag började träna... De ger mig ångest. Gravångest!

Namn, slogan & dagens slösurfning

Jag har ändrat min slogan. Den är inte riktigt klockren. Men i brist på annat får den hänga med tills jag hittar Den Rätta. Vad handlar min blogg om? Vad skriver jag om? Vad vore bra PR? Hjälp mottages tacksamt.

Har intagit sourcream & onion klyftpotatis och grillad lunchkorv. Det var väldigt enkelt, men oxå väldigt gott. Jag och min mat. Jag kanske borde döpa bloggen till Matmissbrukarens Paradis? Jag gillar min Delirium. Och dessutom vore det nog ingen vidare reklam. Även om det delvis är sant.

Läser i
Aftonbladet om gripandet av Pete Doherty. Varför är jag inte förvånad? Ingressen tycks skrika ut att det skulle vara en nyhet att "stjärnan" snortat kokain. Men lite böter? Öhh, ja. Vi tjänar på att ta hit världens främsta tjackers. Fast vad kan de göra? Boka honom inte för nästa år.

Jag vill bada. Bada, bada, bada.

Igår, idag & lycklig vinnare

Kvällen igår blev så bra en kunde bli. God dricka. Och framför allt gott sällskap. Förstår inte varför man inte tar sig ut oftare. Fast då kanske man skulle tröttna på alltet. Var det det jag gjorde ett tag? Frågor utan svar blir man aldrig vis av! :) Ikväll blir det dock lugnt. Kanske hämta syster i natten. Annars no plans. Vara bakis ett tag till.

Varit inne i staden en stund på förmiddagen oxå. Ville inte missa
Sportlifes uppträdande. Höstens nyhet - Body Jam, demonstrerades. Coolt. Jag kanske rent av sätter upp mig på en plats när det drar igång. Kanske.
Sen ringde Chefen och frågade om jag inte rent av hade lust att jobba hela sommaren istället för halva. Jag tackade ja. Och jag är en toppentjej som alltid ställer upp och hon hör såå mycket bra om mig av den ordinarie personalen. Fjäsket var nog för att jag inte skulle ändra mig! ;) Kruxet är bara att smarta jag är numera dubbelbokad under vecka 32. Lösning? Hör av dig.
Därefter tog vi Ströget, kollade folk och diverse stånd. Hittade inget av intresse. Förutom jordgubbar. Karolina <3 Jordgubbar = Sant! Dem förtärde vi på Torget samtdigt som vi bevittnade Hälsostudions världsomfattande uppvisning. Den var bra. I slutet delade de ut påsar med t-shirt + gratis träningsvecka. Gissa vem som blev utvald? Jag brukar aldrig bli utvald. Lycka! ;)

Vilket lååångt inlägg.

Potatisfestival & dåligt rykte

Ikväll blir det party vill jag lova. Ska man ut med RB behöver man aldrig bli besviken. Och S som allra bästa sällskap. Kan inte bli bättre. Taggad till max. Inte ens regn kan stoppa mig nu. Potatisfestivalen regerar staden. Årets event. Mycket folk, glada i hågen. Precis överallt. Stark längtan. Ska strax hoppa in i duschen.

Lyssnar på Good Kitty - Bad reputation. Någon som minns Kanal 5s Nollor och Nördar? Jag minns. Och jag saknar det! Haha. Jag hoppas att det inte är för att jag var i min allra mesigaste ålder när programmet sändes och att jag kände igen mig i karaktärerna. Håller tummarna.

Älsko ligger i soffan och försöker sova. Han börjar nog bli lite sur nu för att jag spelar (och sjunger!) så högt. Men det går väl att flytta sig? Jag ska framföra det om han klagar.

Mina nyvaxade ben pirrar och sticks. Aoch.


Skolavsluntning & semester

 Vilka trevliga bilder, va? Jag har inte riktigt förstått mig på det där med att få in massa bilder i ett och samma inlägg. Men det kommer, ska ni se.

Idag slutar Syskonen skolan. Roligt för dem. Det betyder att snart börjar semesterperioden. Och då ska jag jobba. Men jobb ger pengar. Man får tänka på det. Men änså länge ska jag vara ledig ett litet, litet tag till. Njuta av det vackra vädret. Kanske ta årets första dopp. Träna Skrållan på att bli världens mest lärda hund. (way to go!). Pussas på Älskling. Grilla. Och så blogga - såklart!

Vi ses om en stund!

Älskling + trickie ;)

Älskling + trickie ;)

Coooooolt, va?!

Karolina hoppar studsmatta

Karolina hoppar studsmatta

Läskigt är det. Men jag ska bli studsmattehopparmästare.
När jag blir stor.

Älskling hoppar studsmatta

Älskling hoppar studsmatta

Störst. Bäst. Och vackrast.

Skrållan badar pool

Skrållan badar pool

Lilla Skrållan och Amanda badar i Skrållans numera trasiga pool! ;)

Dagen idag

Hittills varit en mycket händelserik och lyckad dag. Jag gör en lista. Med kommentarer.

1. Steg upp när JAG bestämde att jag skulle stiga upp. Skrållan tjurar och undrar vad vi ska upp och göra prick klockan tio när hon vill ha sovmorgon till tio över. Haha! Fick hon. Jag är bossen.

2. Åt frukost. Rostade Rasken med enbart smör. Vanilj yoghurt. (Valio?)

3. Hämtade Posten med paket från
Adlibris. Så nu sätter vi igång att lära Skrållan hämta tidningen och andra mycket användbvara trick medans jag varvar med Marian Keyes läsning. Njutning!

4. Fick på mig träningskläder och åkte och tränade. Torsdag = 30 min aero, 30 min core. Ni vet. Var otroligt jobbigt i värmen. Men kände mig mer motiverad än vanligt. Duschade där efter träningen.

5. Tog promenad från Sportlife till Blomsterlandet. En väldigt lång promenad i flippisar mätt. Men det gick bra. Känner mig stolt över mig själv. Mötte mor och syster som hade varit på Maxi och handlat. Studsmatta, Skrållan-pool och JORDGUBBAR!!!!

6. Hämtade de nyklippta hundarna i Horla, som mor och syster lämnat in i morse. De är fantastikt söta. Gör ett före och efter reportage sen. Eller kanske bara efter. Vi får se :)

Nu ska jag ut i solen och slappa. Jag älskar sommaren.

Webbsida

Dagens äckligaste webbsida.
Den ger mig kväljningar!

http://www.xaviersite.com/flash/games/acne-be-gone.htm

Champinjoner i Storstaden

Jag har varit inne i Storstaden och shoppat champinjoner åt mor min. För annars hade det blivit mat utan champinjoner och jag stod inte ut med tanken. Haha. Svampsås utan svamp. Vi äter inte svamp varje dag. Om det lät så. Jag och min mat. Överallt. Hela tiden. :)

Nej, jag har saker att ordna. För en gångs skull. Jag återkommer.

I'm back!

Jag har funderat och funderat nu. För och nackdelar. Byta. Stanna kvar. Men jag har saknat blogg.se. De svenska menyerna. Engelska är väl inget problem så sett men är det något man inte fattar ens på svenska (datorspråk kan vara avancerat!) så är det fan inte lätt. Och pingningen. Jag har säkert tappat hur många läsare som helst tack vare icke existensen av pingning. Och kategoreierna, är de inte underbara? Så jag är tillbaka.

Join me!

Test.

Test, test, test.