Grubbel

Jag vet att man inte ska ropa hej innan man kommit över ån, eller hur det nu är, och allt det där. Men jag är en människa som verkligen inte är bra på att hålla mig. Krångligt blev det, krångligt är det. Lägenheten var fullkomligt underbar. Och för tillfället verkar det som om vi har den i en liten ask. Men det känns för bra för att vara sant. Så som jag har längtat. Borde det inte kännas bara bra? Jag tror jag vet vilket det största oros molnet är. Ett problem som borde kunna lösas med tid. Hoppas. Jag vill att allt ska bli bra. Det är f*n min tur att ha det bra nu. Så det så!

Önskelista:
1. Att nya lägenheten är som gjord för oss. Att vi kommer klara av det ekonomiskt. Och att hundjäveln helt enkelt anpassar sig.
2. Att skolan passar mig som handen i handsken. Att det inte är för svårt. Att det finns någon som vill prata med mig. (Eller någon som jag vill prata med? Kräsen.)
3. Att Sverige övergår till tropiskt klimat och aldrig mer skådar snö. Fast löven får gärna falla av. Sådär höstigt mysigt. Men skippa vintern. Och kyla. Snälla Skapare.

Nu ska jag krypa ner hos Älsko. Härligt!

Söndag & lägenhet

Söndag. En ganska ok sådan. Skönt. Åker man till Partille stöter man på en helt annan värld, där affärerna är öppna på söndagar. Hör och häpna. ;) Blev en himla massa penga-spendering. Men det är jag värd. Nu när jag äntligen blivit stor flicka och tjänar mina egna pengar. Som vanligt folk kanske, men ändå nytt. ;)
Kanske lägger in bilder på kapen sen, ganska average. Men ändå. Och kom ihåg att jag sa kanske.

Kolla lägenhet imorgon. Jag vill, jag vill, jag vill. Så mycket. Men jag vet att den är för dyr. Vilket förmodligen medför att den är perfekt. Åh, vad jag vill! Jag återkommer imorgon. Snälla rara, Skapare. Ge mig pengar.

Speltips

Är spelberoende och har därefter letat upp dagens mest meningslösa spel.
Tack, Mikaela de Ville. Som vanligt, jag vet.
¨
Och du - glöm inte ändra mannens outfit! ;)


Partey ;)

Igår var det fest vill jag lova. Och trots att jag spenderade kvällen med att dricka Loka så känner jag mig otroligt jäkla skit bakis. Kanske är tröttheten. Eller det faktum att jag inte ätit på väldigt, väldigt länge.
Förfest hos Fia med hela, verkligen hela, tjej-ligan. Underbart. Och Becca hade näst-fulaste skor. Haha! Självklart inte. Det var mycket möda och pengar bakom de där badtofflorna. Sötast!

Idag väntar, i vilket fall som helst, möte med hund-E. Kommer gå bra, jag känner det på mig.
Ringde från jobbet och tiggde och bad. Men herregud, människan behöver VILA!

Känner mig stressad. Gotta go.
Peace.

The day after...

Eller today, kanske. Jag vet inte.
Fast jag vet, jag vet, jag vet att jag lovade att komma med bilder idag. Men all min ork stannade kvar i underbara Smögen. Underbara sol, underbara hav, underbara klippor. Och inte minst underbara älsko.
Har ändå fått ganska mycket gjort idag, trots nollork.

Pumpat N på så mycket info om högskolan som går att få, tror jag. Börjar kännas ganska ok nu. Känner att jag kan andas. Någorlunda. Ingen panikångest. Känns bra. Och ansökt om studimedel har jag, betalt kåravgift. Gud, vad jag är duktig. Here I come.

Kändes skönt att träffa Skrållan. Hon har saknat oss, minst lika mycket som vi saknat henne. Gullhund.
Tro mig, I'll be back. Nu behöver jag sannerligen VILA.

Semesterrapport 2

Godmorgon!
Idag vet jag inte vad jag har för skäl, att svepa undan semester-blogg-förbudet med. Kanske att jag inte sover bra borta och därför vaknar timmar före älskling. Eller att jag saknar er, tänker på ERAN hälsa. Inget skäl är nog gott nog. I'm sorry.

Nu har solen äntligen bestämt sig för att titta fram, i alla fall. (Peppar, peppar...) Så idag blir det beachen. Så härligt! Vi jobbar på pepparkaksbrännan. Som på älsko igår mer liknade något kräfliknande. Fast det vägrar han erkänna - ha! Saknar min Skrållis. Sjukt hur man kan sakna någon som är så jobbig. Eller är det verkligen så farligt? Hon kan ju vara så söt. Saknad förvränger din hjärna! ;)

Nu ska jag handla bröd, sen ska jag gå tillbaka till the cabin och hoppa på älsko. Nöje.
Vi hörs imorgon. Och då kommer semesterns alla bilder. Förhoppningsvis.
Peace

Semester-rapport

Jag vet att det typ råder blogg-förbud när man är på semester. Typ. Men ärligt, det har varit mulet hela dagen och det där med tv är inte min grej. Så jag begav mig ner till receptionen där man får STÅ i ett rum på en halv meter, gånger en halv meter och knappa på ett tangentbord som retar gallfeber på dina trumhinnor. Så desperat är jag. Och då är det allvarligt.

Har besökt Smögen-bryggan idag. Det var skoj. Åt baguette med Smögenröra/kräftor i vitlök. Den satte sina spår. GOTT! Älsko köpte världens ballaste t-shirt. Coca-cola tryck med texten cock. Haha. Sann humor. Och redan igår fick Skrållis ta sin arma packning och bege sig hemåt. Semester liv är verkligen ingenting för henne. Eller kanske, egentligen. Det är mest de andra semester-deltagarna som inte är hennes grej. But we're workin' on it. Så kanske next year.

Snart ska vi påbörja våran äventyrsgolfsturnering (långt ord!). Bäst av tre. Jag satsar stort. Och kommer förmodligen förlora stort. Det är något med män/pojkar och golf. De tycks liksom alltid... träffa hålet... Ingen undermening.

Tiden tickar. SO LONG!!!

Semester

Idag bär det av till Smögen. Äntligen. SEMESTER! Har varit och handlat med mor och syster#1. Det var oxå roligt. Inte orkat packa än. Måste ta mig i kragen.

Vi ses om en vecka, dear bloggers!! ;P

Månadsvis blåögd

Månadsvis blåögd

Känns helt sjukt konstigt att se sig själv i en annan ögonfärg!
Syster#1 har bruna. Älsko & Emil varsin svart. Sjukt kul!

Ny människa & sommarmusik

Känner mig som en helt ny människa. Otroligt vuxen och en helmassa mognare. Som på alla födelsedagar, naturligtvis. Or not. Känns sjukt att jag nu kan handla på Gröna-skylten-affären, närsomhelst, för resten av mitt liv, alldeles själv. Ball. ;)

Idag har jag en himla massa att göra. Ska äntligen få se nya Pirates. Grilla och fira födelsedag hos familjen Andersson/Jonsson. Åka någonstans och klickerträna min lilla. Var evigheter sen sist. I'm sorry, men tiden har liksom inte funnits där... Boka
spa. Det här kommer ni få höra. Tro mig. Hahah!

Dagens hetaste låt: Velvet - Hey.
Sommarmusik. I allra högsta grad.

Dagen D

Grattis på min 20-årsdag.
Födelsedagspresenter. Halsband. Servis-delar. SPA-VISTELSE! Sann lycka.
Sjävklart har jag varit på Systemet. Stort!

Trötthet, all dess trötthet

Är äckligt trött. Skulle vilja krypa ner i min säng. Och sova. Tills det är dags att åka och jobba. Igen. Kommer kännas weird. Jag bor på jobbet. Hej. Det finns de som det värre. Jag vet.

Bara en dag kvar efter detta, sen är det i alla fall ledighet som gäller. YEAY!
Och imorgon fyller jag år. Då ska jag stå och hänga på låset till Systemet 09:55. Haha!
Vad löjligt det låter att påpeka att man fyller år. Men jag kunde inte låta bli.

Have a nice day. För nu ska jag ut i solen!

Liv - no, no

Att jag inte bloggar betyder inte att jag har ett liv. Att jag njuter av solen. Semestrar, har det bra. No, no. Det betyder att jag jobbar. Working nine to five. Fast mer. Och tidigare. Imorgon jobbar jag mellan 12 och 21. Hela dagen försvinner. Men visst, man kan gå ut efteråt. Men vart ska jag gå? Och dessutom jobbar jag söndag oxå. Fuckin' delad. Ännu en dag, käpp rätt. 7 - 12 OCH 16:30 - 21. De två jobbigaste. Jag ska fan inte bli gammal. Så slipper folk. Inte det att jag inte trivs. Jag är bara trött. Och svettig.

Har blivit antagen till Skövde OCH Göteborg. Vad händer nu då? Fan, fan, fan.

Århundradets hangover

Det känns som att jag lider av århundradets hangover. Which I'm not. Känns skumt. Är skitseg. Huvudet värker. Och mina kläder skulle nog helst vilja ligga i en hög bredvid soffan. Därför att jag ligger under en filt på soffan. Ingenting annat.

Jag skulle vilja ha någonting klokt att skriva om. Tycka någonting klokt.
Vart finns alla kloka tankar och funderingar när man behöver dem som bäst?
På soffan. Garanerat på soffan.
Jag ska äta nudlar. Mmmm.

Back

I'm back, I'm back - you know it!
Jag vet att det ska vara bad. Men jag är tillbaka, så det passade inte.

Blev det någon semester? Stundtals.
Det var långt att åka.


Jävalarfan

Nu jä*lar bär det av!
Nu ska vi sola, bada, semestera och har det allmänt toppen!
Jag vet att ni kommer sakna mig. Jag kommer sakna er.
Vi hörs på fredag.

So long!!

Godmorgon

Trött som få. Bakis och eländig. Men gårdagskvällen var fantastisk rolig! Inget går upp mot en riktig tjejkväll. Vill jag lova.´Man borde göra det oftare. Men man orkar liksom inte. Blev spöade i kubb. Det var ren tur. Vad annars?

Ska jobba ikväll. Hoppas jag mår bättre tills dess.
Och imorgon bär det av till Dalarna - realxin'!

Ha en bra dag. Trevlig söndag!

Outfit: Grillfest

27039-24


27039-25


27039-26


Handla & läsa

 27039-21Syster #3 följde med in till Staden, till slut. Vi strögade förbi smådjurs-utställning, handlade mat och köpte nya glasses. Köpte solskydd från Hawaiian Tropi27039-23c. Luktar grymt gott. Allt är grymt idag. Köpte hårborttagningskräm oxå. Jobbigt ord. Veet. I alla fall.
Luktar inte grymt gott. Men det funkar. Om man har tid att vänta, M! ;)

Ikväll väntar grillparty hos vännen M. Ska bli kul. Kul att komma ut, bort, hitta på något annat. Äta god mat och umgås med treliga vänner. Ja, tack.

Ska läsa en stund. Läsning är njutning. Har precis påbörjat mitt årliga
Marian Keyes-race. Först ut: Vattenmelonen.


New pair of glasses

New pair of glasses

Passade på att shoppa brillor inne i Staden. Det behövdes.
Grymt snygga, till ett grymt pris. ;)

Musiktips

Jag har saknat Pink - Who knew. För tillfället finns det inget som går upp mot den låten. Fantastiskt skapande.
If someone said three years from now -
you'd be long gone.
I'd stand up and punch them out.
'Cause they're all wrong.
I know better - 'cause you said forever.
And ever. Who knew.

Hetast i min Mp3, just nu:
1. Pink - Who knew. Självklart. Underbart bra.
2. Paris Hilton - Stars are blind. Okej, ärligt. Bruden må vara diva och bitch alá 1:a klass. Men låten är bra. Riktigt bra. Mycket kan ske med teknikens under! ;)
3. Rihanna - Unfaithful. She dosen't wanna be - a murderer.

Rosévin och grillat kött

Okej. Ju mer jag blir varse världen runt omkring desto mer blir jag påverkad av allt detta prat om rosévin. Själv är jag näst intill vin-oskuld så jag fattar ingenting. Först var det MorronZoo-Roger, sen var det väninnan, Amanda Renberg (skådespelaren, haha! ;)) och sen är det bloggar all over the shit. Men vad är grejen? Det skummar, va? Hjälp mig. Guida mig. Tipsa mig.

Och jag är megamätt. Far har grillat kött. Mor har omsorgsfullt värmt potatisklyftor i ugnen och gjort tzatsiki. Jag har ätit. Med glädje. Jag sprängs snart. Som vanligt. Tur att det aldrig händer. Nu grillas det marschmallows. Som jag snällt får avstå. Annars kommer jag får världens kalaskula. (Värre än nuläget!)  Jag har lärt mig ett nytt ord. Nya inneordet. Tack, arbetskamrat E. Haha.


Godnatt.

Dagens webtips

Fick tipset av Mikaela de VilleNRJ.

Dagens mest meningslösa hemsida - absolut.

Glassigt

När du hör en bra låt och din partner e kåt, ere GLASSIGT!

Sommarplåga? På god väg.
Checka
siten.

Värme, slappa & kladdkakan

Idag är det varmt. För varmt. Äckligt varmt. Jo, det går faktiskt det med. Solen har jag knappt sett till på hela dagen. Men den sänder väl sitt budskap genom alla de tusen åskmoln som pryder himlen. Jag bara väntar på regnet. Inte för att jag vill. Men det gäller att vara realistisk.

Nu är det värsta över i jobb väg. For now. Så att säga. Idag ska jag enbart slappa. Kanske vara naken. Vi får se. Älsko ska på kalas. Men jag känner att nej, nu får det vara stopp. Och på kalas kan man inte vara naken. Om det inte är ett fyllekalas. Detta är inget fyllekalas. Jag lovar.

Fredagsflörten på
P3. Inget går upp mot fredagsflörten i P3. I eller på - välj du. Idag var en fråga om man var en efterrätt vilken skulle man vara då? Jag hade sagt kladdkaka - hård på utsidan och mjuk inuti. ;)
Han valde trean. Jag missade henne. Synd.

Nu ska jag duscha. Å vad det ska bli SKÖNT!!

Engångsföreteelse & sol

Och solen fortsätter att skina. Som aldrig förr. Och jag älskar det. Har småångest inför att jobba ikväll. Och jag vet varför. Men det är väl bara att bita i det sura äpplet. Som det brukar heta. Det är ju en engågnsföreteelse. (Tvågångs... ialla fall sista.) Så det får gå. Inte hela världen. Jag går hem klockan nio.

Nu ska jag bege mig ut i solen med en bit honungsmelon. Smaskens.
C ya!

Svett, blod & tårar... Eller?

Nu är det varmt. Verkligen varmt. Jag som alltid trott att uttycket med rinnande svett mest varit ett påhitt. Jag har levt i en skyddad värld. Som ett litet rådjur. Och nu har jag blivit utskickad i den stora världen. Svettens värld.

Befinner mig mitt i helvetesjobbveckan. Än så långe har jag inte märkt av det något nämnvärt. Lägg märke till än så länge. För jag vet att det kommer kännas. Framåt början på nästa vecka. Jag vet det. Jag är medveten om det. Och mina sandaler kommer förmodligen lukta ännu värre än nu. Även detta är ett som nästan är säkert.

Nu ska jag bege mig in till stora Staden för att träna min hund tillsammans med den blivande hundpsykologen E. Jag skulle vilja säga trevligt, men förmodligen inte...

På återseende.

Sol, bad & bikinimärken

Trots att jag igår förutsatte att solen skulle skina idag, så gör den det. Vad härligt. Och förlåt att jag tog dig för given. Solvännen, min! Hahah.

Igår var en mycket trevlig dag. Den tillbringades på stranden med B, bröderna S och ena brodern S tjej. Blev det rätt nu? Jag tror det. Så igår blev årets första dopp. Det är bättre sent än aldrig! :) Och när jag kom hem upptäckte jag (till min stora förvåning) att solen lämnat märken efter min bikini. Det funkar även här i Sverige alltså? Otroligt! :P

Idag börjar helvetesjobbveckan. Det känns i alla fall så. Jobbar varje dag tills nästa måndag. Med undantag för lördag. SUCK! Och jag som inte är det minsta van. Kommer bli helt slut. Kommer vara den grinigaste människan på jorden. Tro mig.

Men klockan är inte fyra ännu! Sol, sol, underbara sol! ;)

SOOOOOL!

Sol, sol - loveli sol! :) Större delen av dagen kommer nog att tillbringas utomhus. Men man får ju inte glömma att blogga! :P Kanske hälsar på RB en stund, om hon har tid. 

Imorgon blir det jobb. Men det är långt tills dess. :) So long, mina vänner. 

Värme, besök & möte

Idag är det varmt. Kladd och svett varmt. Om jag får välja (Jag vill absolut inte stöta mig med dig, Vädret. Om det är det här eller pissregn så vänligen stanna kvar.) Så är det aningen för varmt. För att göra någonting. Får man tillbringa dagen på beachen och bli stekt är det väl ok. :)

Varit på besök i Vårgårda. Hälsat på svärmor. :) Och Nellie, älskade lilla Nellie. Hon är Skrållans allra bästaste vän. Även om hon är kortklippt. De är så söta ihop. Sedan tränade vi med klickern. Det är jobbigt när skrället blir så blockerat att inte ens köttbullar är gott. Men det är möte med E på tisdag. Det frågar vi då.

Vi funderar starkt på att åka och bada. Årets första dopp. Det är bättre sent än aldrig. Fast nu ska jag fixa ännu en ny layout. Men ni gillar väl det blåa?!

Dagens tips

Försök att inte lägga krokben för dig själv.
Hur ska du
ta dig ur det här, Karolina Lassbo?

Bad

Blev ingen dunderbra start på dagen. Men man mår väl som man förtjänar.
Jag vill åka och bada.