Hjärndöd & bortblåst

Igår strejkade blogg.se och påstod att jag finns minsann inte med i några register. Jag finns med i massa register. I allra högsta grad. Sådetså.

Nu är alltså skolan i fullgång. Mycket nytt att tänka på. Mycket man inte förstår och mycket som... ja, tar tid! Hade jag haft min egen dator hade jag förmodligen inte haft tid att blogga what so ever. Trösta er med det.

Det har förövrigt hänt något oerhört konstigt med min hjärna. Den har börjat glömma saker. Saker som behöver göras eller saker man måste ha med sig. Igår lämnade jag (min hjärna) mitt anteckningsblock inklusive multum viktiga papper emellan tangentbordet och skärmen i datsalen. (Som tur är går jag på en skola med ärliga människor som låtit mitt block vila där över natten) Och idag lämnade jag (hjärnan, åter igen) plånboken hemma. Var ingen särskilt trevlig upplevelse när konduktören kom och frågade efter biljetten och jag insåg - hjälp! den ligger hemma! Och att det kostar 70:- att åka Falköping - Skövde (15 min) är SJUKT! Jag hade bara (skrapat ihop) 40 så jag blev skonad. Tack Gud.

Imorgon ska jag komma ihåg allting.
Får se om jag hinner blogga bara.

Dagens tips: Stoppa inte tzatziki i matlådan som ska ta en sväng i mikron nästa dag. Ingen höjdare alls!

Lördag & falskhet

Lördag eftermidda´g. Första dagens ledighet på fem dagar. Jag vet att det är normalt, att folk brukar ha det så. Men för en som inte är van... Hjälp vad jobbigt det är! Insåg även igår att bor man i egen lägenhet måste man både städa och tvätta själv... Jag borde sett det komma men det kom som en chock!

Ni skulle bara veta hur falsk och tillgjort trevlig jag är just nu.
Jag befinner mig i en av livets helvetes faser och skulle helst vilja ligga i fosterställnig och lipa. Men det roar ingen och sådant får man inga vänner av... Så jag ler och ser glad ut. Precis som vanligt..

Report

Det här är inget bra! Mina besökare sviker. Men jag förstår er. Att läsa samma inlägg om och om igen är inte jättegivande. Tredje dagen i skolan idag. Ska på intervju. Smånervös. Men det ordnar sig säkert. Och imorgon är första fulla dagen. Hoppas de inte kör allt för hårt med oss! ;)

Skrållis flyttade in i går oxå. Så nu är la familia complete. Yeay! Och så började Desperate. Ren njutning - älska!

Snabblogg

Har lyckats ta mig till Vårgårda Bibliotek efter en mycket ansträngande och fullproppad dag på Högskolan i Skövde. Fick en smärre chock när en av våra faddrar råkade nämna att i stort sett all undervisning sker på spanska. Egentligen är det ju ganska logiskt. Men ändå. Kommer bli tufft! Suck. Annars kändes det bra, var en liten skara med tjejer som ska läsa samma program. Kommer nog funka bra. Om jag lyckas åter inpränta spanskan.... Hmmmm....

Nu ska jag åka hem till min alldeles egna lilla (?!) lägenhet. Har massor kvar att packa upp. Konstigt hur amn får plats med allt egentligen. Men det ska nog ordna sig. Tur man har förråd OCH klädkammare! ;) Jag ska även laga middag i mitt alldeles egna kök. Och äta på mina alldeles egna tallrikar. Yeay!

Vi hörs!

Stora flyttdagen & bloggpaus

Idag är alltså stora dagen D då alla mina saker ska förflyttas från Säveljung, Fly till Vårgårda. Det har gått relativt bra och jag är trött som få. Känns sjukt skönt att ha sin egen lägenhet. Med sina egna saker. Yeay! Jag har tillochmed varit och handlat min egen frukost. Det du.

Och förövrigt tror jag inte att det kommer finnas så mycket tid för bloggande de närmaste dagarna. Fortsatt flytt och skolstart står på schemat. Så jag tar en bloggpaus.


Lista

Lite annorlunda. Skoj! Hittad på följande blogg.

1. Ta närmsta bok, och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Förutom bin, humlor och fjärliar är oxå flugor, t ex"

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan - vad rör du vid?
Gardinen

3. Vad var det senaste du såg på TV?
Räknas film? 2Fast2Furious.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är.
09.17

5. Titta nu på klockan. Vad är klockan egentligen?
Oh my! 09.18.

6. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Skrållan som piper efter uppmärksamhet

7. När var du senast utomhus, och vad gjorde du?
Imorse och rastade hunden

8. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Blogg alá Fia.

9. Vad har du på dig?
Bh och trosor

10. Drömde du någonting inatt? I så fall - vad?
Ja! Och det var något utöver det vanliga, tyvärr för tillfället bortblåst.

11. När skrattade du senast?
Igår på väg hem från Ikea!!

12. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tapeter, tavlor och diverse insekter...?

13. Har du sett något konstigt på sistone?
Min gräns för vad som är konstigt är väldigt hög! ;)

14. Vad tycker du om den här utmaningen?
Totalt meningslös, men svår att låta bli!

15. Vilken var den senaste film du såg?
Se ovan. (3)

16. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Hus, med allt vad det innebär. Och en Megane! ;)

17. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Att jag lider av tvångstankar.

18. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Alla affärer skulle vara lika billiga som Ikea/H&M.
.
19. Tycker du om att dansa?
Oerhört bra sätt att motionera.

20. George Bush?
Klipp dig och gå och lägg dig.

21. Föreställ dig att ditt förstfödda barn är en flicka… Vad får hon heta?
Melissa eller Laura

22. Om ditt första barn var en pojke, vad skulle han heta?
Leonardo

23. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Absolut. För Sverige är ett j*kla k*k land

24. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
Han ska fråga om jag kan tänka mig att dela rum med Brian Austen Green. (Himlen är som ett vandrarhem där man bor två och två i varje rum och egentligen får man bo med sin älskade med detta är bara tillfälligt.)

Supervisioner & spanska övningar

Får alltid supervisioner när jag vaknar på natten. Perfekt början på inlägg. Världens grymmaste layout på bloggen. Sådana saker. Men det värsta är att när jag sedan vaknar till ¨på riktigt kommer jag bara ihåg att jag haft min supervision. Inte vad den handlade om. Hur inlägget började. Eller hur layouten såg ut. Totally värde.

Idag varit i staden med mor, syster #1 & #3. Köpte karaff som matchar Boda Nova "Smile" glas. Och sen ingenting mer. Har fått brev från Högskolan. Universitets Lektor D. Han skickade med övningar som kunde vara bra att göra innan terminen startar. Karolina fattar ingenting. Karolina börjar inse att hey - det här kommer bli tufft. Karolina inser att oj, här behövs jobbas.Helst nu. Men jag har ju hela helgen på mig. Får klämma in det bland flyttkartonger och möbler!

Nu väntar Ikea med RB och E. Jag älskar att spendera pengar! ;)

Vacker katastrof & tv

Beautiful disaster. Makes no sense at all. Men det är nog bara för att jag gränsar till efterbliven. Haha. Är så trött. Och har på något vis lyckats dra på mig ryggont under min tid i sängen. Precis värde. Ont i halsen har jag oxå. Ja, jag skulle kunna fortsätta gnälla hela dagen. Ty jag är en äkta gnällspik. Ha!

Jag har säkert nämnt det förut, men jag bara måste nämna det igen: Jag saknar Nollor & Nördar som sändes på Kanal 5 för X antal år sedan. Good Kitty - Bad reuptation fortsätter påminna mig om denna mästarens skapelse. Jag var nog en nolla och lite nördig på den tiden, eller ja - nu med förresten! ;) Och en annan sak jag oxå saknar är Desperate! Som tur är behöver jag inte vänta alltför länge. Den 22 smäller det! Premiärtitt med RB, visst?

Vad händer idag? Ingenting. SUCK!

Maxi-besök & ostkakecirkus.

Det är sjukt hur sugen man kan bli på ostkaka. Det fanns inte många andra alternativ än att tvinga med sig Älsko på ett Maxi-besök. Passade på att köpa lite hallonsylt utan tillsatt socker oxå. Försöker intala mig själv att det hela blir nyttigare då. Och ostkakan är faktiskt lätt. Var bara tvungen att påpeka det. Fråga inte varför. Men det kändes viktigt. F*n ta RB som satte igång hela denna ostkakecirkus! ;) Fast förövrigt är hon ju världens sötaste så det får gå. För denna gången. ;)

Har inte hunnit med så mycket annat sedan sist. Men jag överlever.
Jag vill gå och sova.

Perfekta människor & huvudvärk

Igår skrev jag ett jättedjupt och jätteseriöst inlägg om huruvida mer eller mindre alla människor anstränger sig för att verka perfekta utåt. Kanske talade jag mest om mig själv, kanske inte. Men f*cking j*kla k*k blogg.se ville inte samarbeta utan skickade mig till inloggningen. Så jag gav upp.

Jobbat tre timmar idag. Det gick bra. Inte en enda ångest-attack. Yeay! Vi gör framsteg. Skulle jobbat imorgon oxå, men det var redan så många som jobade att jag kände mig överflödig och ringde till chefen och bad om ledigt. Desto billigare för henne! ;) Så där står jag nu. Här står jag nu.

Funderar på att börja packa imorgon; kläder, böcker och prydnadssaker ska ner i lådor och kassar. Äntligen bär det av. Äntligen! Får nyckeln på fredag. Hela augusti har gått så fort men nu segar det som f*n. Typiskt. Så j*kla typiskt.

Jag har huvudvärk. Så jag återkommer. Kösssss

Inköp & sovande.

Vilken seg dag! Har varit inne i Staden en sväng. Betat av på flytt-listan ännu mer. Äggkoppar inhandlade ;) Känns så bra att handla när man vet att sakerna verkligen behövs. Och det blir ju inte sämre av att man har presentkort, som man bara måste handla för! ;) Hade tänkt klipa mig oxå. Men kön gick upp till fyra timmar så jag kände att - nej, du. Blev en grovbit med kyckling&banan&curry istället. Njutning. Och den väntade soffan fortsätter att dröja. Leveranstid två veckor. Om man flyttar om en vecka, då? Vad gör man då?

Och Älsko han bara sover och sover. Fast det blir ju inte värre än att han skulle vara iväg på jobbet. Men vetskapen om att han befinner sig i huset, den är svår att stå ut med. Det tycker tillochmed Skrållis. Vi är inge bra på att vara tysta, hon och jag.

Tänkte jag skulle slösurfa lite. Det var längesedan. Så jag återkommer. Yeay!

Kändisskap & plågade tjut

Ärlig talat så är jag ruskigt trött. Och anledning till att jag inte redan ligger i sängen har jag lyckats glömma. Konstigt. Jag vet.

Blev en cykel idag. Min första cykel sedan tio-årsåldern. Har alltid känt mig så utanför, jag menar - alla har en cykel. Nu har även jag en cykel. Kommer kännas skönt. När man kör buss måste man heja på alla andra buss-chaufförer. Älsko hejar på alla andra Posten-åkare. Jag ska heja på alla andra cyklister. Haha, nej det ska jag inte. Men det hade varit roligt. Jag skulle lätt bli känd! ;) Cykel-bruden.

Som sagt väntar sängen. Jag riktigt hör dess plågade tjut. Eller mest är det nog Skrållan. Men ändå. Godnatt, dear bloggers. Godnatt.

Söndag & fynd

Godmorgon. Söndag. Idag ska jag, äntligen, köpa mig en cykel. Jag kommer att behöva en cykel. Om jag inte föredrar att gå upp en halvtimme tidigare och faktiskt gå överallt jag ska. Exempelvis stationen. Jag föredrar inte att gå. Jag går väldigt långsamt. Idag ska jag även åka till min käraste Mormor och äta fisk. Fast dit får det allt bli bilen, annars hade jag behövt starta igår.

Gjorde oerhört många fynd i Ullared. Jag tror att det är oundvikligt. Har köpt nästan allt man kan tänkas behöva nu. Vi är så duktiga, Älsko och jag, vi har allt funderat ut det. Äggkoppar saknas. Fick även kapat en del kläder. Behövs absolut inte just nu. Men jag är realistisk och inser att jag inte kommer ha råd att köpa några kläder inom de närmsta åren. Så jag passar på.

Om en vecka (och en dag) börjar skolan. Är nervös. Kommer gå fel, bli utmobbad och totalt bortgjord. Fast tänk vad mycket jag kommer lära mig...

Cider, depp-musik & sann humor

Sitter i min ensamhet och pimplar cider. Och lyssnar på depp-musik. Fast budskapen går inte riktigt fram idag så jag blir bara avslappnad. Kanske är det cidern. Kanske är jag hjärndöd. Vi får se imorgon. Blev orehört sugen på Celine Dion. Äkta depp-musik. Eller ja, äkta lugn musik. Jag är trött.

Ikväll väntar tacos och Två ägg i högklackat. Deras humor är sann humor.
Jag citerar:
Person 1: "Berätta mer om Jonas."
Person 2 (den utklädde Jonas): "Åh, han är sagolikt vacker"
Person 3(den korkade grannen): "HAHAHA! Vad är det för en j*vla saga?!"

Jag vill att Älsko ska komma hem.

Jobb-blogg & kärlek

Ok, ännu en jobb-blogg. På rast-tid, vill jag göra helt klart för er! ;) Ska alldeles strax krypa upp i soffan och läsa ett kapitel i Änglar. Karolina Loves Marian. ;) Skulle vart 20-25 barn här idag men någon slags version av maginfluensa har drabbat vårt Fritids så antalet barn är begränsat till nio. Kanske låter skönt, men det är oerhört seeeeegt!!!! Går inte att poängtera nog. Känner själv att det bubblar konstigt i magen. Men jag försöker att ignorera det merparten av tiden eftersom vi ska till Ullared imorgon. Shoppa loss. Yeay!

Nej. Nu behöver fingrarna vila. Men lite på mig, jag kommer tillbaka.

Karolina

Karolina

Ny bild, söt va?! ;)

Sjuksymptom & inköpslista

Tror jag håller på att åka på en förkylning. Kanske influensa. Blä! Vore inte det minsta roligt. Not at all. Är inte på vilo-humör. Har ju miljonerstusentals grejer som jag måste göra. Åh, måste borde inte finnas. Inte borde heller förresten. Fuck it. Jag har, i vilket fall som helst, värk i precis hela kroppen, varenda liten muskel och led som finns. Huvudet är på gränsen till att sprängas. Näsan rinner och nysningar kommer titt som tätt. Mesttätt, faktiskt. Usch!

Smoothien var i alla fall precis lika god som den lät. Och så mätt man blir! På lite frukt och yoghurt. Ska skriva upp mixer på inköpslistan. Kanske en stavis till att börja med. För att inte lägga ribban för högt, menar jag. (INKÖPSLISTA: 1. MIXER) Sådär ja.

Vill jag aktivera tröga tangenter? Nej du.

Smoothie

Dagen förflöt utan större problem. Men det är så segt att inte ha något att göra, tiden liksom segar sig fram då... Så på så sätt är det ju bättre att ha häcken full - du hinner inte tänka!
Och även nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så att jag kan få göra mig en smoothie till kvällsmat. Hittade en på baksidan av mjölkpaketet som verkar
riktigt god. Testa. Så kan vi jämföra. Jag kör blåbär/hallon alá Willys istället för bara blåbär. Kommer bli super! ;)

Hann träffa Älsko i nästan en halvtimma idag. Rena lyxen. Kommer kännas tomt och ensamt när vi flyttat och jag får sitta alldeles själv i våran enorma lägenhet. Haha. Jag kanske nämnt det förut? Kändes dejavú.

Vill jag bli en webcam-brud? Nej. Jag ska ju dricka smoothie.

Arbetstid

Det här är på gränsen till icke. Sitter på jobbget. Har rast i cirka två minuter till. Sedan slösar jag bort arbetstid. Inte för att det finns något annat att göra. Men det är ändå arbetstid. Hör så förståndig jag låter. Vore inte helt fel att vara betald bloggare annars. Jag ska blogga en jäkla massa när vi flyttat och jag har typ ständig tillgång till dator. Fast betalt? Njae.

Nu ska jag bege mig ut i solen, dårå. Poolen är alldeles strax färdig.
Peace

Overloaded

Jag är trött. Min hjärna är overloaded.
Annars har dagen varit bra. Jobbet har varit lugnt. Känns sjukt att inte stressa, att inte alltid vara på språng. Men det är inget som inte går att vänja sig vid! ;) Imorgon ska vi blåsa upp poolen och jag ska vara försten i. Haha. Förmodligen inte, men det vet ju inte ni.

Kommer inte träffa Älsko på hela veckan. Han åker medans jag är på jobbet och kommer hem när jag ligger och sover. SAAAAAAD!

Jag skulle vilja ta en kopp choklad. Det vore gott. Men du vet att det som inte dödar dig gör dig tjock.
Jag vägrar chansa.

Världsrekord

Kära Syster#3 har satt ett nytt rekord.
Det är inte särskilt avancerat, men hon är den första (levande) människa som lyckats köra omkull med en motionscykel. Grattis. Bra gjort!


Söndag & möbler

Söndag. Söndag-kväll betyder jobb. Jobb betyder små slängar av ångest-attacker. Fast jag tror att jag kommti på ett sätt att tackla dessa. Åtminstone för stunden. Stay tuned. Och imorgon bär det av mot arbetsplats F. Omväxling förnöjer. ;)

Söndag betyder även soffköp. Blir en läder-soffgrupp från
Jysk. Kanske inte världens höjdar-kvalité, men den duger åt oss. I alla fall för ett tag. Intalar jag mig. Uppstod lite panik igår när vi var på Ikea och insåg att vår tv/mediaförvaring inte rymmer någon tjock-tv.... Tack netonnet, för lösningen.
 
Jag är trött och har sovit dåligt. Börjar bli en vana nu. Suck.

Film

Humor i högklass.
En
film om fjortisar och deras historia.
Varför finns högstadium och Lunarstorm?

Enjoy!

Dålig natt & hunger

Sovit dåligt inatt. Drömmer bara massa cp grejer som makes no scense at all. 80-åriga gubbar som vill ha knall gröna tapeter. Låter kanske osannolikt att man sover dåligt av sånt. Men det gör man. Gör jag. :)

Älsko bestämde sig för att ta en smärre sovmorgon och jag klandrar honom inte. Man behöver inte vara där när det öppnar. Så det så. Och jag tror jag skippar åka-till-vinden-och-kolla-när-de-klipper-banden-grejen. Mormor får vänta. Det är väl öppet fler gånger. Utan band.

Som vanligt vid den här tiden på dygnet är jag hungrig. Eller vänta nu, jag är hungrig alla tider på dygnet. Haha. Sorgligt men sant. Frukost. MMMMMM.

Ikea

Jag gillar Ikea därför att: (lista följer...)

1. Det absolut bästa: De har överkomliga priser. Man blir inte rånad.
2. Det är inget köptvång. Går du in i en liten mysig, svindyr boutique med härligt expensiva möbler blir du rånad. Mot din insmörade vilja. Lämna möbelinhandlaren i fred. Vi kräver utrymme.
3. Kvalitén är inte (nödvändigtvis) lika låg som priserna.
4. De har en egen restaurang. Du slipper lämna varuhuset efter ett par sju timmar för att äta. ;)
Jag hade tänkt skriva 5 men kom inte på något mer. Inte för att det inte finns något mer. Jag kommer bara inte på det! ;)

Och inom en snar framtid tänker jag inhandla:
(Förlåt Emma att jag härmar dig.)

VARDAGSRUM:
Vitrinskåp "DETOLF"   
Mediaförvaring, "BESTÅ", förändring: svart/brun och skjutdörrar
Soffa "EKTORP" 3:a + 2:a, Idemo Mörkblå. (eller läder alá jysk.)
Fotpall "SOLSTA PÄLLBO", ett antal. I fall man får mycket besök! ;)

ARBETSRUM:
Arbetsplats "MIKAEL". Vi kör på ekmänstrad tror jag. Yeay!

KÖK:
IKEA startbox 1. Hur bra som helst!!! Everythin' you'll be needin' ;)


Sen tillkommer och bortkommer ju säkert en himla massa. Men prel. i alla fall!

Nu ska jag äta. Trevlig fredag!

Slapp, svett & Ikea

Jag tror att jag precis haft världens slappaste dag. Och det lär inte bli bättre. Men det känns härligt. Bara vara. Göra precis vad man känner för. Skippa det man inte känner för. Loveli.

För tillfället lider jag dock av oerhörda äckel-svettningar. Jobbkamrat1 sa till mig igår att jag vet ingenting om (kvinnliga) svettningar. Men jag tror faktiskt att jag gör det. Eller så har det med sommaren att göra. Det kan det ha. Man brukar svettas på sommaren. Så om någon är intresserad så visar jag bh:n i camen. Sånt funkar  på
Lunarstorm. Och för er som följt mina fjortisar dalar där så vill jag meddela att jag inte ens är medlem längre. Ha! Och jag saknar det inte ens!! Det är inte intalning. Det är sanning.

Imorgon ska jag åka till Ikea. Och inför det tänker jag göra en redovisning om varför jag gillar Ikea. Och vad jag tänker köpa. Detta är frivillig läsning i allar högsta grad. Och onödigt i näst högsta grad. Jag gör ett eget inlägg. Vågat, va? Enjoy!

Inloggning, ledig & dockhuset

Har bytt inloggningsuppgifter. Fast det har inte riktigt etsat sig fast i hjärnan ännu. Utan jag skriver fel varje gång. Och man blir alltid lika irriterad! ;) Men det kommer. Nödvändigt vetande. Japp.

Fredag = ledig dag. Skönt. Jobbat två dagar, ändå helt slut. Vet inte hur många gånger jag slagits av panik. Ångesten är stor. Och jag vet inte hur mycket längre jag orkar. Tack och lov att det inte är så långt kvar nu. Tre gånger. Sen säger jag nej.  För ett tag. Nästa vecka är dock en enda stor  ljuspunkt: Fritids. Kommer bli så roligt att få träffa alla igen! Jag kommer förmodligen klaga på det oxå efter två dagar... Men ändå! :P

Vad jag ska hitta på idag har jag ingen aning om. Leka i det egen tillverkade dockhuset alá lägenhet kanske. Klippa möbler och möblera. Otroligt roligt! Jag älskar det här.
Men först måste jag snyta mig. Och äta frukost. So long!

Jobbig dag & kärleken till en nattarbetare

Jag är inte på humör för någonting. Haft en så jävlig dag så det finns inte. Men jag gjorde mitt bästa, och det gjorde säkert de andra oxå. För det finns faktiskt vissa grejer men inte kan rå för. Suriga gubbar och extra uppgifter. Hoppas morgondagen blir bättre! Utrota poolen. Haha.

Älsko har åkt och jobbat han. Börjar jobba natt nu. Vi har tur om vi springer om varandra i dörren. Men vi har ju i alla fall en egen lägenhet. Jag kan inte släppa den med tanken! ;) Är så trött. Känns som att jag inte duschat på evigheter. Gud, vad äckligt!

På begäran: lägenheten

Är en trea på 76 kvm. Ligger rätt bra till i Vga: Centralt men ändå skyddat för hunden skull. Perfa.
Är dessvärre ingen proffsfotograf. Men lite ser man af! Välkomna for the sightseeing.



27039-31

Huset. Vi ska på övervåningen.

27039-32
Hallen. Röd. Inte riktigt ok. :)

27039-33
Köket. Helt ok!

27039-34
Sovrum. Grönt är skönt :)

27039-35
Vardagsrummer taget från hörnet
längst in. Innehar burspråk.
Synd gör även hall, kök, sovrum x 2.


Lista

Ännu en. Jag vet. Men jag tycker att det är roligt.
Hittad på följande
blogg. Ändrad & med kommentarer.
Ett bidrag till bloggandets undergång:

JAG:

( _)
har gråtit efter ett besök hos frisören (skaffa en bra frisör! och byt inte. någonsin.)
(X) har skrivit brev till någon i Afrika (vår lärare i mellanstadiet mer eller mindre tvingade oss.)
(X) har cyklat utan händer (reslutat: diverse skrubb-sår)
(_) hatar kärlek
(/ ) är höjdrädd (titta inte ner, titta inte ner, titta inte ner...)
(X) har hoppat från ett fönster (första våningen. ja.)
(X) har vandrat några mil (återigen skolan. och tvång.)
(X) har hånglat med en av samma kön
(X) har hamnat på sjukhus
(/ ) har förlorat någon jag älskar/älskat (ingen jättenära, men mer eller mindre - ja.)
(X) har sagt nej till sex
(X) har druckit vatten upp&ner
(_) har dödat någon
(_) har ätit säl
(X) har bakat sockerkaka
(X) är kär i någon
(X) har velat dö
(_) har/haft converse (gräsligare skor finns inte!)
(X) har känt mig som ett as (många, många, många gånger.)
(X) har lyssnat på samma låt en hel natt
(_) har ätit godis istället för att gråta (varför inte kombinera?)
(X) har skrikit hora/bög till någon
(X) har varit ordlös
(X) har skrivit på någons arm
(X) har dissat någon som ringt på min mobil (vissa gånger är jag faktiskt upptagen!)
(_) har varit otrogen
(_) har hatat någon som jag egentligen älskar
(X) har ångrat mig (man ångrar sakerna man aldrig gjorde...)
(X) har varit svartsjuk
(X) har hostat blod
(_) har låtsats att jag var en fjäril
(X) önskade/önskar mig en kyss
(_) tycker om kladdkaka
(X) har ätit middag med någon jag tycker om
(_) har hatat mina föräldrar (jag är unik!)
(X) har ätit jättemycket och sedan spytt
(/ ) HATAR min kropp och mitt utseende
(_) har spelat gitarr
(_) har spelat nyckelharpa
(X) sjunger/sjungit i duschen (dagligen - keep out!)
(X) har skrikit dig hes av panik
(_) har sett någon dö
(_) har varit med om en katastrof
(X) har vibrerat av nervositet
(X) har skrattat så jag grät
(X) gillar gröt
(X) har haft solen i ögonen med ett leende
(X) har tagit någon på röven (älskos mormor, cykelfesten -05! ;))
(X) har blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa mig
(_) har hånglat på tunnelbanan (dessvärre aldrig åkt tunnelbana....)
(X) har varit så full att jag inte kunnat gå
(X) har gråtit i någons närvaro
(_) älskar regn
(_) har hört Cirkus Miramar (hört vad?!)
(/ ) är fortfarande riktigt liten och svag innerst inne (lillakarolina...)

Skärpning & last day of ledighet

Jag börjar fundera på om inte bloggandet har gått folk över huvudet. Det är hur stort som helst. Men det mesta är bara svammel. Min lista med "måste-besöka-bloggar" bara krymper och krymper. Den är näst intill liten. Nuförtiden. Nästintill. Och jag är hundra på att folk dagligen tar bort min blogg från sin "måste-besöka-bloggar"-lista. Skärpning, Sverige. Skärpning, Karolina.

Sista lediga dagen idag nu då. Har ingen aning om hur jag ska spendera den. Förmodligen inte på det allra bästa sättet. :) Fast blir ju ganska slappt schema de kommande veckorna. Men man ska inte klaga, inte klaga. Måste träna min hund. Men jag behöver hjälp. Någon? :P

Är hungrig. Magen skriker efter frukost. Jag är villig att lyda hennes order.