Överge mig inte!

Överge mig inte! Läs min nya blogg. Jag finns där!

Tillsvidare...

Kommer ni att finna mig på http://lillakarolina.blogspot.com (länkning ur funktion, som vanligt)
Med eller utan bild. Länkningen funkar ialla fall och jag är glad och nöjd.

På återseende.

Drastisk åtgärd

Tror att jag är på väg att göra något väldigt drastiskt. Hatar när blogg.se HELA TIDEN SEGAR! Ser mig om efter alternativ. Jag håller ert underättade.

Eurovision 2006

Okej, jag antar att jag måste ge mig. Det vart ingen schlagerfestival. Carola var typ den enda. Och inte var hon bra heller. Jag hade hoppats att det skulle kännas pampigt. Göra mig stolt. Men hon misslyckades. Det enda jag kände var: Men shit, vad gammal hon är. Och de flesta av bidragen var faktiskt ganska pinsamma. Man sitter där med samma höga förväntingar samma år. Och alltid blir man nedslagen. Skandal!

Och gissa om jag fick min livs största chock när jag vaknade i morse (självklart orkade jag inte hålla mig vaken och kolla på röstningen) och fick höra att Finland vann. Finland vann! Ett gäng monster slog våran alldeles egna botox-kvinna. Jag kan verkligen inte förstå varför. Eller jo att de slog Carola kan jag väl förstå - men att de vann?! Så jag tänker använda mig av en sliten klycha. Fel. Låt. Vann. Fast å andra sidan kan jag inte säga något eftersom jag inte röstade.

Fast jag höll tummarna för Danmark. Hon var så söt tycker jag. Och låten var riktigt svängig. Härligt! Den hade jag med nöje hört spelats på radion. Om och om och om igen.

Egoblogg

Har en riktig musik kväll. Sitter väl och laddar inför schlageryran kan jag tänka. För jag har änna planerat att se skiten. Även om jag kanske ger upp efter ett par, tre låtar. Men då har jag ju åtminstone sett det! :) Kan jag ju skryta med inför alla i min omgivning. De som orkar bry sig. Någon?! :)

Just nu är det favoriten Kelly Clarkson som strömmar ur högtalarna. Finns nog ingen bättre musik tror jag. Åtminstone inte som slår mot mina trumhinnor. Man tröttnar aldrig på Kelly. Särskilt inte Addicted! :) Lovelii. Har fastnat Mange Schmidt och Glassigt oxå. Är svag för sommarplågor! :)

Måste duscha. Starta smörfabrik någon? Mitt hår ställer gärna upp som donator. Äckligt.

Newfound lover - Tuva Novotny (Smala Sussie)

All this stuff has makin' me old
It's dangerus to live I am told
This planet looks so cute but it's cold

I need someone who's good
Someone who's true
Someone who's nice
I need someone like you
Halleluja! My newfound lover

I couldn't go back
I couldn't go on
I couldn't keep track
And I needed someone
Halleluja! My newfound lover
Love of my life

The moment you came into the room
All my flowers burst into bloom
We will meet again but how soon

I need someone who's good
Someone who's true
Someone who's nice
I need someone like you
Halleluja! My newfound lover

I couldn't feel love
I couldn't think straight
I couldn't feel trust
And I couldn't trust faith
Halleluja! My newfoundlover

I couldn't go back
I couldn't go on
I couldn't keep track
And I needed someone
Halleluja! My newfound lover

I couldn't feel love
I couldn't think straight
I couldn't feel trust
And I couldn't trust faith
Halleluja! My newfoundlover
Love of my life

Jobb & annat att göra.

Har ägnat hela morgonen åt jobb. Jobb, jobb, jobb. Var otroligt stressigt idag så jag känner mig lite matt. Får nog ta igen mig en stund. Men först måste jag umågs med min kära vän Datorn. Och underhålla er, mina kära bloggare.

Prio ett är skriva ut tack kort från studenten. Ja, det var snart ett år sedan.... Bättre sent än aldrig. :) Sen ska jag skriva ett nytt Oriflame periodbrev. Det får bli prio två. Och så har jag ju Lillan att tänka på. Hon får komma någonstans där det behövs. Fan vad tråkigt att det regnar! Fast solen kikade fram en liten liten kort sekund i förmiddags. Det ska jag leva på resten av denna dag.

Jag tror att jag får återkomma. Tråkig som jag är.
Men ni kan ju roa er med att ladda hem Basshunter - Boten Anna. Sommarplåga.

Slösurfning

Okej. BB-Jessica har bestämt sig för att vika ut sig när hon kommit ut ur huset. Surprise. Jag har alltid haft henne som favorit där inne i huset men på senare da´r har det faktiskt börjat svikta. Det är inte jättecoolt att vika ut sig. Och jag trodde att det var meningen att man skulle visa lite av det där hemliga. Vara lite mystisk. Jag förstår i så fall inte hur Jessica ska lyckas med detta som ett flertal gånger visat större delen av sin kropp och som dessutom setts laga mat naken. Nej, något annat får du nog komma på tjejen.

Egoblogg.

Varit en ganska ordinär dag idag faktiskt. Och för en gångs skull hade jag ingenting emot det! :) Fick stressa lite på morgonen för att hinna till gymmet. Men det är smällar man får ta när man har viktiga saker att ägna sig åt. Sova som en stock bland annat. :) Tog god tid på mig efter träningen. Kände att jag behövde lite tid för mig själv. Det är faktiskt en fördel med att inte träna tillsammans med någon. Påpekelse. :)

Sedan åkte jag hem till min lilla bebis och älskling. Vi käkade korv och vikt väktar pommes. Det är väldigt viktigt det där. Syster komfirmeras på söndag så det har varit en del planering idag oxå. Handling bland annat. Och eftersom det är en hobby of mine så ställde jag gärna upp. Snällt. Skulle åkt på Street Race idag oxå ju. Men jag känner att nej - jag orkar inte. Ska ju upp och jobba imorgon. Punkt.

Blev ett långt stycke. Hoppas ni stod ut. Och inte hoppade över allt för stora delar. Tänkte jag skulle ägna mig åt lite slösurfning nu. Så jag återkommer, mina vänner.

Engelsk undersökning

En vestenkalpig unsdernöking gjord vid ett untivseriet i Enlgand har visat att utfiall de två fösrta och de två sista botskevärna i alla orden i en text är ritkigt plessarade, spelar det liten roll i viklen orgnindslöfjd de övirga boskvätrena i orden kommer. Tetxen är fullt
läbsar t.o.m. om de andra bokestävrna kommer hullorebmuller! Detta eftorsem vi inte läser varje enkisld botksav, utan ser bidlen av ordet som helhet.

Inresstant!

Sagt av barn

Det här är sann humor. :)

OM YRKEN
Bonden är en väldigt lycklig man, först och
främst för att han har traktor, men också för att han slipper jobba
HÅKAN 7 ÅR

Bönder är liksom en egen ras, precis som
rörmokare och föräldrar.
ANDERS 8 ÅR

En bonde vid vår sommarstuga välte med
traktorn över sig. Det kan vara ganska farligt.
Men till all nöd kom han ifrån
det hela med livet och lemmen i behåll.
GUNNAR 7 ÅR

Juristen hänger under kon och har flera
öppningar som det kommer läskedryck ur.
DINA 5 ÅR

En psykolog är en galen man som slår tanter.
EMELIE 6 ÅR

En gynekolog är en som inte vet så mycket om
halsen på folk.
ERLAND 6 ÅR

Kungen heter Carl Gustav den tredje i fjärde,
Hans familj heter Victoria, Madelena och Adam och Eva.
TORE 6ÅR

OM FAR- MOR OCH SVÄRFÖRÄLDRAR
Farmor har berättat att när hon var liten flicka var flickorna tvungna
och sitta och knipa ihop benen. Idag är det inte så noga om man
svänger lite på rumpan.
TORA 7 ÅR

Mormödrar och farmödrar har väldigt stora behåar. De är så stora
att jag får in hela rumpan och två knän i den ena gropen. I den andra
får min bror plats.
KATJA 7 ÅR

En mormor är en som hela släkten har kommit ut
genom. Då är det väl inte så konstigt att hon är lite sladdrig i skinnet
.
KRISTINA 7 ÅR

En mormor är en tant med godispåsar i fickorna.
ANDRÈ 5 ÅR

...min har påsar under ögonen.
MARTHA 6 ÅR

En farmor är en tant som inte har några tänder
och så har hon tjocka lår.
Hon lägger dem på nattduksbordet på natten.
ANETTE 6 ÅR

Farmor tycker inte om att sola toppless. Det
är för att hennes hoppar har blivit lösaktiga.
STINA 6 ÅR

Farfar är ordblind. Det vill säga, han förstår
bara orden när vi skriker dem i örat på honom.
Om vi skriver dem blir han ett frågetecken.
MARIANNE 7 ÅR

Morfar är så gammal att han inte längre kommer
ihåg varför han tycker om kvinnor.

TORE 7 ÅR

En svärmor är straffet man får när man gifter
sig med någon man inte känner.

PÅL 7 ÅR

Horoskop alá humor

Kräftan (22/6-22/7)
Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate.  Du skjuter alltid upp saker.  Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället.  Alla som sitter i fängelse är kräftor.

Och jag är kär i....

Fiskarna (19/2-20/3)
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter förbannade. Du är snarstucken.

Träningsdagbok

På eget initiativ körde jag uppvärmning på motionscykeln i gymmet. (Ja, de har ju inte bara en, men jag använde bara en...) 15 min med programmet fettförbrännig. Stolt. :)

Och som sagt var det förövrigt Core som stod på schemat idag. Annicas schlager-core. Jag vet inte riktigt skillnaden mellan schlager-core och vanlig core. Kanske är det musiken. Det var en smart slutsats. Fast jag tycker det är svårt det där med svanken i golvet. Vilket gör att det gör ruskigt ont med benspark. Jag får försöka klura ut det där. Hoppas att det gör någon verkan på magmuskler detta pass. :)

Sedan blev det vattemassage. Det är allt bra skönt det.


Utvilad & träningssugen

Nu är jag utvilad och pigg som aldrig förr. Det var riktigt skönt det. Berodde nog på de nya lakanen som jag rent av tvingade älsko att byta igår kväll. Ibland gäller det att vara sadistisk. Moahaah! Sitter och P3 nördar mig. Ärligt, det är super! :) Man mognar med tiden. Tydligen. Idag pratar Luuk med Jossan Craaford. Någon Thomas har gjort en cover på Evighet. Den var toppen. Carola är skruttig. Jag hade nästan hoppats att hon inte skulle gå vidare igår. Fast det får väl duga att hon gjorde det. Ja.

Jag borde egentligen gå och äta. Ska träna snart. Och det är ett helvete att träna på tom mage. Även om det sägs vara bra för förbränningen. Man ska inte lyssna på allting som man hör. Det har jag lärt mig nu. (Sista frasen tagen från Sara Löfgren - Starkare. Haha!) Jag ska träna Core. MageRumpLår - inställd. Fuck!

Nej, nu måste hunden ut och kissa. So long!

Resumé & fixering

Det har varit en lång dag idag. Känns det som. Och jag missade att boka aerobicen imorse. Och nu är det fullt. Synd. Fikan var precis så trevlig som jag hade förväntat mig. Fika är livet! ;) Och snart kommer den kanske äga rum på Teneriffa? Vi hoppas. :) Jobbet gick oxå bra. Jobbade med en supertrevlig tjej. Bara pratat med henne i förbi farten förut. Det var roligt.

Allt verkar handla om vikt, fixering och ett liv i frosseri idag. Kanske är det bara jag. Och jag måste erkänna att ja - jag är fixerad och besatt av mat, träning och vikt. Och det tänker jag fortsätta med. Jag gör det inte för någon annans skull än min egen. Just av det skälet tänker jag fortsätta. Visst kanske jag skulle må bra av att unna mig saker någon gång ibland. Fast jag vågar inte chansa. Inte i någon större grad i alla fall. Och jag gillar att träna. Det får mig att må bra. Vara nöjd med mig själv. Och ingen annan än jag kommer i kläm. Det kanske är där gränsen går. Det finns ideal. Och jag strövar efter att leva upp till dem. Judge or commend.


Träningsdagbok

Idag var det dags för Karolinas premiär av 20.20.20. Ett pass med 20 minuter aerobics, 20 minuter step och 20 minuter styrka. Så skulle det ialla fall vara. Men jag tror att instruktören led av någon slags stark för kärlek till step. Det gör inte jag. Fast det funkar. Blev lite besviken idag. Blev knappt trött. Fick inte andnöd en ända gång. Ja, ni fattar. Då är det allvarligt. :) Tror att jag träffat på en av Sveriges sämsta instruktörer oxå. Alltså I'm sorry om du läser det här. Men det var ryckigt. Svårt att hänga med. Många vilopauser. Inget sammanhang. Om man nu kan uttrycka det så. Skärpning. Och jag hatar att de inte lägger tid på stretch. Ja, jag vet att mankan stretcha själv hemma i sin ensamhet. Men jag är inte så mycket för det. Jag ska skriva ett brev om detta. Ja.

Snabblog

Idag väntar fika med min absoluta favorit fikakompis. Och det var ju ett tag sedan nu. Så det ser jag verkligen framemot. Sedan väntar jobb. Ska bli skönt det med. Slippa sitta här och halvt om halv ruttna bort. Så så blir det. Tänkte bara hålla er underrättade mina kära bloggläsare. Jag återkommer ikväll. Ni får hålla ut, får då jävlar kommer det bli kanon! :)

Peace

Träningsdagbok

Orkade inte vänta på att combaten skulle börja ikväll så jag tog mig friheten att avboka mig och så åkte jag in och tog en sväng på gymmet istället. Vilket aldrig någonsin kommer ge något resultat eftersom jag är så odisciplinerad vad gäller gymträning.

Men sola är jag bra på. :) Så skönt att bara ligga där och njuta. Det gillar jag. Prövade
Soleo produkter idag oxå. Tog två produkter ur Coffee Sun serien. Så här sitter jag nu och doftar kaffe och är brun som tusan. Härligt. :)

Slösurfning

Glöm författarplanerna - jag ska bli politiker. Jag ska komma riktigt högt genom rövslickeri, fjäsk och ett sjuhelvetes pappersvändande. Jag ska äta på lyx restaurang varje lunch. Åka taxi för att hämta posten. Bära Armani. (Jag ska vara man oxå) Bli bundis med Göran. Och när folk verkligen förstått hur viktig jag är... Så ska jag klanta mig. Och som grädde på moset ska jag minsann oxå ta regeringsplanet utomlands. Sen ska jag avgå och få 81 500 i månaden tills jag kan återgå till mitt förra, även det välbetalda, jobb.

P3, thé & jobbande

Nu sitter jag här, lyssnar på P3 och dricker thé. Lantz är väl inget vidare. Man ska man lära sig något får man lida pin. Det rimmade inte.

Varit uppe med tuppen och jobbat idag. I min älsklingsförskoleklass. Och dagen till ära var det utedag. Hade jag varit ordinarie lärare hade jag oxå blivit sjuk just idag. Men det är smällar man får ta. Sweet cash. Vi var ute i skogen och letade blommor. Barnen hoppade i bäcken. Fastnade med stövlarna i leran. Och var väldigt glada. Åt matsäck gjorde vi oxå. Dagens höjdpunkt. :)

Och imorgon ska jag jobba på K. Bara 2,5 timmar där. Men ändå. Arbetsdagar precis i min smak. Jag är nog ganska lat jag. För att inte säga väldigt lat. Jag ska bli författare. Det skulle nog passa mig. Fast kanske att jag skulle få prestationsångest och skrivkramp. När älskling påpekar att pengarna från förra pangboken börjar sina. Och så feg jag blivit. Skärpning.

Ruskigt kallt är det ute. Lyckligtvis håller det upp för tillfället. Men jag har ändå ingen lust att vara ute. Även om Skrållis har det. Dilemma.


Lista

Här kommer den ultimata listan, allt du behöver veta om Karolina:
Lånad och snodd av bloggare med okänt namn och borttappad adress. Jag ber om ursäkt.'

PERSONLIGT
1. vad heter du? Karolina Sofia Samuelsson.
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Melanie :)
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Sofia?
4. vilket stjärntecken är du?Kräfta.
5. vilken årgång är du? 1986.
6. vart bor du? Utanför Alingsås.
7. bott utomlands? Inte ännu :P
8. flyttat antal gånger? Zipp.
9. vart skulle du vilja bo? Karlstad. Fråga mig inte varför!
10. vilken skolklass? För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten. :)
11. vad vill du bli när du blir äldre? Framgångsrik. Eller bara rik.

UTSEENDE
1. hur lång är du? 167 cm
2. hur mycket väger du? På tok för mycket.
3. hårfärg och frisyr? Färgat mörkbrunt lite halvlockigt tråkigt hängande.
4. ögonfärg? Bruna.
5. mest nöjd med? Händerna.
6. minst nöjd med? Det här svaret skulle ta alldeles för stor plats.
7. skostorlek? 38.
8. glasögon? Nope.
9. har du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen x 6. Näspiercing. Tungpiercing. Ros tatuerad på armen.

FAVORITER
1. filmer? Pirates of the Carribean slår allt!
2. låtar? PussyCat Dolls rockar min mp3 just nu.
3. årstider? Sommarbarn.
4. mat/dryck? Kyckling i alla dess former. Beroende av Cola Light också. Och thé.
5. djur? Vovvar.
6. färg? Neutrala.
7. parfym? FCUK för Her.
8. tv-program? Desperate Housewives – kom tillbaka!
9. ämne i skolan? Español.
10. sysselsättning? Fika.

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Henry Lloyd kopia.
2. vad använder du just nu för skor? Sneakers från Norwich, England.
3. favoritfärg på kläder? Svart funkar alltid.
4. favoritmaterial på kläder? Bomull. Jeans.
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Kan man få nog med kläder? Nej.
6. favoritaffärer? H&M, där finns allt du någonsin kommer behöva! :)
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Beror på hur mycket det finns att spendera. 
8. favoritmärke? H&M freak som man är så diggar jag Rowells :)
9. vad har du för byxstorlek? Pass.
10. vad har du för tröjstorlek? Pass.

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? Precis lagom stort.
2. vilken färg på tapeterna? Mellanblå med världens finaste bård.
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Mycket går i blått alltså. Annars beige. Trä.
4. favoritmöbel i rummet och varför? Sängen. Hur go’ som helst.
5. vad vill du ändra där inne? Finns inte plats för mycket mer så det är bra som det är.
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? Ja, älsklingens.
b) video/dvd? Älsklingens DVD.
c) dator? Nope.
d) stereo? Självklart.
e) telefon? Nope.
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Farfars hus. Väldigt rofyllt.
8. vad gör du oftast i ditt rum? Sover.
9. vem förutom du brukar sova i din säng? Andreas och Skrållan.
10. favoritpryl i rummet? Min stereo. Skulle vara så tyst utan den.


BLANDAT
1. vad heter din morfar? Lage.
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? Haha. En bajspåse och hundgodis. Inbiten hundägare. :)
b) skolväska just nu? Har ingen skolväska jue.
c) handväska just nu? Mobil, plånbok, typ 8 x lypsyl, en upsättning tamponger och alvedon, bilnycklar, returnota från H&M, tuggummi, p-piller. Intresseklubben antecknar.
3. vad är du beroende av? Intermet, närhet och lypsyl.
4. vilket land kommer du i från? Sverige (bortsett från min utvandrade numera spanska farmor!:)).
5. vilken sorts lypsyl använder du? Oriflame x 3 och Lyspyl Tropical.
6. vad tror du på? Ödet.
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Med viss reservation - kristendomen.
8. vad köpte du senast? Fästingmedel till valpen.
9. har du nåt husdjur? Min alldeles egna lilla Skrållis.
10. vad bor du i? Grå/vit (blivande beige/gul/röd brun) villa med familjen.


GREJER
plånbok: Louis Vuitton, såklart! Viva Bulgaria! :)
tandborste: En jäkligt bra en. Lila och fin. Märke? Va?!
smycken: För tillfället: Förlovningsring och klocka.
solglasögon: Länge leve H&M!


Bilen

Bilen

Äntligen. Här har vi den. Våran alldeles egna lilla pärla. :) Glöm inte tänka dit vita blinkers. Haha.

Slösurfning

Jag trodde att vampyrer var på låtsas. Påhittat. Det tror inte amerikanska Christie Pelton. Tydligen. Gissa om man hade blivit sur och otroligt chockad om någon kom fram och attackerade en. På bussen. Utanför skolan. Och hur får man för sig något sådant? Hej, jag är vampyr. Jag lever på människoblod och är allergisk mot solljus.

Och hur fan tänker man när man anställer en man som är misstänkt för grovt sexuellt ofredande av underårig? Bossen kände inte till det. Är inte det på sätt och vis någon slags plikt att framföra det? Visst, Sverige kanske inte tillåter diskriminering mot oskyldiga eller något annat fantastiskt. Men jag hade fan inte velat ha mina barn på ett dagis där det kanske jobbar en pedofil. Och att alla nuförtiden är så förbannat oskyldiga. Vakna!

Besökare & brevskrivande

Blev överlycklig när jag fick se hur många som faktiskt hade kikat in på min sida. Haha. Jag tänker inte göra mig besväret att nämna siffran för ni har säkert 100 gånger fler besökare. I timmen. Men jag blev glad. Mycket glad. :) Ska nog leva på det här resten av dagen tror jag. Yeay!

Jag skulle behöva ta en cykeltur. Och lämna en Oriflamekatalog i grannens postlåda. Det största problemet är att jag tror inte vi har någon fungerande cykel. Men det är sådant som löser sig. Sen ska jag skicka ett brev till Högre Makten. Den som är ännu högre än Göran Persson och hans älskarinna. Och så ska jag fråga vart fan värmen tog vägen. För det är fan inte najs att gå med gåshud. Resten av dagen ska jag spendera åt att vänta på att B fått färdig besiktigat sin bil så det blir fika. Fun.

Ms Fixare & hundbad

Nu har jag allt fått fixat till det, med kategorier och allt. Så nu kan jag återgå till mina alltid lika roliga rubriker. För dem gillar ni väl?! :) Jag gör det. Och det är min blogg. EgOoO. Och så har jag fixat så att alla mina inlägg blir pingade hos tjejblog.com. Ju fler läsare - desto bättre.

Nu väntar hundbad och Frontline påsättning. Får väl se hur det går. Om damen behagar samarbeta idag eller ej. Det blir väl vad man gör det till. Har jag hört. Sen ska vi gå och sova tidigt. Precis som alla andra dagar. Gör ju inte mig nått, när inte jag ska upp tidigt. EgOoO.

Jag har färgat håret. Det blev råporrigt. Jane Hellens Mood färg nyans nr 9 - mellanbrun. Jag gillar den jag. Nu är det bara plockning av ögonbryn som står kvar på min att göra lista. Ont det gör ont det gör ont en stund på natten och även på da'n :) Sorry Lena.

Träningsdagbok

Blev äntligen Aerobic idag. Ett väldigt populärt pass eftersom det alltid är fullbokat. Och jag förstår varför. Det är verkligen härligt att bränna kalorier till musik. Utan påverkan av alkohol. :) Kände mig på topp idag. Inga onödiga pauser eller fuskrörelser. Som det så ofta blir. Härligt!

Och det finns nog inte något jag stör mig på mer än folk som är därför att kolla kritiskt på folk i stället för att träna. Jag glor nog en hel del jag med. Men ändå. Jag ville bara få ur mig detta! :)

EgOoO

EgOoO


Kräftans veckohoroskop

Taget från http://www.expressen.se
(Förövrigt ett samarbete mellan Expressen och Hemmets Journal)

Du önskar att det romantiska kunde vara mer intensivt. Det kan dock bli mer av rutiner i kärlek. Du har ett väldigt bestämt sätt när det gäller ditt arbete och det ger dig framgång. Din klokhet ger dig trygghet. Du är friskheten själv. Din ekonomi ser bra ut. Du kan komma att göra större inköp och det känns vara rätt. Men med spel får du inte någon förbättrad ekonomi.

Kommentar: Yes. Det här kommer bli en bra vecka. Det kände jag redan i morse när jag vaknade! :) Framgång i arbete. Trygg av klokhet och frisk som en nötkärna. Låter bra. Bra ekonomi? Hmm.

Egoblogg

Har varit inne i staden och handlat lite smått. Satte in pengarna som blev kvar efter bilköpet. Kände mig rik! :) Blev en bok: Höga klackar (High heels) - Anna Maxxted. Min nyupptäckta favorit. Synd bara att jag inte har tid att läsa så ofta som jag skulle vilja. Har en hel hög med olästa tidningar på nattduksbordet. Men ändå. Blev lite Frontline till vovven oxå. Så kanske man slipper plocka fästingar och kraffs. Håll tummarna.

Nu ska jag käka Tortellini. Så jag återkommer. So long.

Egoblogg

Kallt ute idag. Som en handvändning. Soligt. Dubblatjockatröjor. Deprimerande. Har nog sovit dåligt inatt. Grinig. Trött. Hopplöst seg. Suck. Jag tror att lite piller skulle hjälpa.

Finns en person som betyder så mycket. Och jag tror inte att personen i fråga ens vet om det. Men det spelar ingen roll. Det räcker som det är. Att personen finns, tänker på mig ibland. Det räcker så långt det. För det kommer nog aldrig någonsin bli som förr. Fast det är ok.

Recension

Sugarings - The Body Shop.

Äntligen fick jag tummen ur så att säga. Så igår var det jag som var på Body Shop och köpte benvax. Tänkte jag skulle väntat lite, men sen blev jag för nyfiken för att kunna motstå. Har hört så mycket bra om detta vax. Och hur gick det?

Först ska man ta sig ett bad. Eller som i mitt fall - en dusch. (Passade på att scrubba så att benen blev riktigt rena och fina:)) Sen kokade jag upp vatten, där man sen stoppade i den lilla burken med vaxet. Och därefter var det bara till att vänta. Efter 10 - 15 minuter var vaxet varmt och flytande. Då var det bara att sätta igång. Första stripen. Ok, är det inte värre än såhär? Andra stripen. Shit, jag är grym. 358e stripen. MINA BEN! :) Hade nog lite för kort hår för resultat blev lite småfjunigt. Men jag är nöjd. Och det var inte alls lika farligt som jag hade föreställt mig. Eller hört talas om. Tjohoo.

det här är absolut ett vax jag kan rekommendera. Lätt att använda, även för ovana. Och till ett rimligt pris. (200 ml för 139:- + stripes 65:-) Det håller ju så länge! (Hoppas jag!:)) Och ett jätte plus att man kan använda stripsen om och om igen. Även om det tar lite tid att tvätta igenom alla. Är kalas nöjd i alla fall! Så nu gäller det bara för dig att leta upp din närmaste Body Shop butik.

Webbsida:
http://www.thebodyshop.se

Dagens slösurfning

Jag tror att det är en ny trend på intågande. Och jag kan ju säga att det är inte en trend jag ser framemot. Först var det en mamma i Uppsala (med reservation för vissa minnesfel) och nu en man i närheten av Helsingborg. Förrymda ormar. Slingrandes. Äckliga. Slemmiga. I folks lägenheter som inte bett om en sliskig orm. Denna gång var det en kungspytom som hittades ringlandes ner för mannens gardin. Jag hade fan skitit på mig. Flyttat därifrån. Varken kunnat äta eller sova på fjorton dar. Vi hoppas att det inte händer.

Fast jag vet inte vilket som skulle vara värst... En orm eller en förrymd fånge. Att det bara kan hända är lågt. Men att den jäveln går lös i flera dagar. Oh my. Hur kommer det sig att det är nu på senare dar som fångar börja rymma? Jag ska fundera på det. Sen ska jag tjäna pengar på det.

Egoblogg

Jag har bestämt mig för att jag ska försöka bli lite mer allmänbildad. Jag tänkte att ett steg i rätt riktning kanske vore att börja lyssna på P3, eller dylikt. Jag hoppas det funkar. Och så illa är det faktiskt inte. Idag pratar de om allt som hände samtidigt som Neil Armstrong satte sin fot på månen. Allmänbildande. :)

Idag har vi varit på våran picknick. Det var hur mysigt som helst. Åkte in till sommarstugan och gick ner till sjön. Helt lungt. Inte en människa så långt ögat kunde nå. Och Skrållan badade och hade det urkul. Jag och älskling åt stekta-ägg-mackor och drack Fanta Free. Stay bamboocha. Jag ska åka på fler picknickar. :)

Jag har träningsvärk. Samtidigt som det går dig på nerverna - får det dig att förstå att träningen funkar. And I love it. Hej mitt nya jag, här kommer jag. Nu är det skärpning. Igen.


Buzzador

Sådär. Nu har jag blivit en Buzzador. Från ett mycket hett tips från Pink Lady. Man tackar. Det går ut på att du blir testkanin för olika företags nya produkter. Så du får ett litet paket med den nya varan. Sedan bjuder du vänner och bekanta. Sedan vill Buzzador och företaget i fråga hör din åsikt. Super enkelt. Bli medlem du oxå. Och glöm inte skriva att det var _Lady_K_ Som tipsade dig! Adress: http://www.buzzador.com

Go go go!

Dagens slösurfning

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om dethär att Mikael Persbrandt numera är pappa. Toppen, toppen att han verkar ha tagit tag i sitt liv. Satsar på livet som äkta familjefar. Men jag vill inte bli plastmamma jue. :)Haha. Ja, drömma går ju. Ibland önskar man verkligen att man var en 10-20 år äldre och bodde i Stockholm. Ibland gör man det inte. Mikael Persbrandt är het!

Och jag vet inte heller om jag är förvånad över att BB-Robin brutit förlovningen. Det var en impuls grej. Nähä? Man förlovar sig inte bara för att man känner för att göra något impulsivt. Då kan man lika väl byta ut de kokta äggen mot råa. Eller något annat impulsivt. Hmm.


Egoblogg

NU har jag inhandlat Sugarings, The Body Shops varmvax. Ska bli spännande. Hoppas det funkar. Att det håller länge och är smärtfritt. Vi har även köpt en hundbilbur till Skrållis. Nu är det slut på omkring farande och andra störiga moment.

E ska till Kronan. I shorts och strumpisar. Jag vill oxå kunna klä mig i vad jag vill. Och vänta ni bara, det kommer mina vänner. Fast det kommer nog ta tid eftersom min motivationsmätare är i det närmsta tom. Men ändå. Vi ska hämta från Kronan. Kommer bli sent. Men ett strög i Vara kan inte sitta mer rätt än så. Jag älskar Maneater. Undra vem det handlar om.

Lista

Lånad av Frida. Aningen moderniserad.

Tio första:
Första bästa kompis: Minn (fd) granne Linn.
Första bil: Min alldeles egna lilla pärla, volvo 740 a-traktor. Det räknas.
Första kärlek: Tom i Skilda Världar. :)
Första husdjur: Två kanariefåglar.
Första semester: Besök hos farmor i Spanien i 3:an.
Första jobb: Sommarjobb Contage.
Första köpta skiva: Absolute Hits. :P
Första riktiga kärlek: Andreas. True love lasts forever!
Första piercing: Förutom öronen - näsan i 8:an.
Första konsert: Still Virgin.

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Marinella + Sockerdricka
Sista bilfärd: Hem från träningen igår.
Sista filmen du såg: Tomb Raider. Karro <3 Angelina.
Sista telefonsamtal: Min far ringde för att kolla att jag var vaken.
Sista bubbelbadet: Badkaret på övervåningen
Sista spelade cd: Absolut HB
Sista kyss: Godmorgon kyss av älskling
Sista gången du grät: Pass.
Sista måltiden: K-special + banan

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? Nej, tror faktiskt inte det.
Blivit arresterad? Nej, tro det eller ej!
Blivit kär vid första ögonkastet? Kär? Njae.
Varit på tv? Nope. :(
Fått ditt hjärta krossat? Inte direkt.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej
Haft ett one night stand? Haha. Allt för många ;)
Busringt till nån? Ehh... Ja?

Fem saker du har på dig:
1. Linne // Norwich, England.
2. Avklippta Crocker-jeans.
3. Trosor + bh // Lindex
4. Hårband // Ullared
5. Klocka // Norwich England

Sex saker du gjort idag:
1. Kollat färdigt på Tomb Raider.
2. Gått upp! :)
3. Städat upp efter lillans papperskorgs-race.
4. Ätit frukost.
5. Varit ute och kissat med lillan.
6. Bloggat.

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):
1. Mobilen.
2. Andreas.
3. Skrållan.
4. Min sida av sängen :)
5. Mina Vänner-boxar.

En person du kan berätta allt för: Andreas.
Tre val:
Svart eller vit? Svart
Sommar eller vinter? Sommar.
Choklad eller chips? Pass.

Två saker att göra innan du dör.
1. Gifta mig.
2. Skaffa alla pengar i världen.

En sak du ångrar: Gjort är gjort! :P

Tråkblogg

Ja nu är jag sådär trött igen. Inget nytt att rapportera. Jag ska träna Gym + Core ikväll. Fy fan vilket tråkigt inlägg.

Varmwax & frukost

Jag har nu bestämt mig för att jag inom kort ska ta mig till Staden för att besöka The Body Shop och köpa deras Sugarings. Varmwax. Helt smärtfritt, enligt VeckoRevyn. Håller hela sex veckor. Det låter som något för mig som är på tok för lat för att raka benen en gång i veckan! :)

Nu har jag i alla fall ätit frukost. Härliga råga limps smörgåsar med ost och skinka. Och paprika. Med Cherrythé till. Jag gillar att envisas med apostrof och h i thé. Haha. Det var gott. Intresseklubben antecknar. Nu väntar jag på att lilla Skrållan ska vakna till liv igen efter sitt morgonpass. Det tar nog inte lång stund. Så jag får skriva fort här. :)

Solen skiner. I alla fall stundtals. Jag ska bli skitbrun.

Bobby

Sitter och läser artiklar om mordet på Bobby. Jag har inte tidgare orkat sätta mig in i hela situationen. Men Gud vad vidrigt! Att det finns människor som ens kommer på tanken att behandla ett barn så. Upprepade gånger. Till döds. Det får mig att må illa. Och det hela kommer säkert sluta med att styvpappan inte anses vara riktigt frisk däruppe (vilket iofs är sant!) och skickas till psyket där han istället blir daltad och serverad saft. Inför dödsstraff. Det kan han gott behöva.


Fräckis

En man bestämde sig för att köpa ett nytt kikarsikte till sin bössa. Så han gick till vapenaffären och frågade föreståndaren om han hade något att rekommendera.
Expediten tog fram ett sikte och sa: "Det här sikttet är så bra att du till och med kan se mitt hus på toppen av kullen därborta. Pröva får du se."
Mannen prövade siktet men började helt plötsligt skratta. Föreståndaren undrade ju givetvis varför och mannen svarade:
"Det springer ju en naken kvinna och en naken man runt huset däruppe."
Expediten slet åt sig siktet och blickade upp mot huset. Och mycket riktigt. Mörk i blicken lade han ner siktet och tog fram två gevärskulor och gav dem till mannen. Sedan sade han:
"Om du klarar detta uppdrag som jag nu ska ge dig så får du siktet gratis... Du ska använda den ena kulan till at skjuta huudet av min fru. Med den andra kulan ska du kastrera mannen."
Mannen laddae bössan och siktade upp mot huset. Sedan sa han belåtet:
"Du, jag tror till och med att jag klarar det med bara ett skott!"

Moahahahahaa.

Defintion

Karolina Samuelsson:
[Adjective]
Tasting like strawberrys

Hur skulle du bli definierad i en sexuell uppslagsbok?! ;)
[http://www.quizuniverse.com]

Gnällstycke, jobb & musik

Här stod förut ett helt stycke med gnäll. Jag raderade det. Sammanfattning: Jag är jävligt trött och har en nerv i kläm i ryggen. Punkt. Stycke slut.

Jobbat hela dagen idag. Och jag blir inte mer avskräckt ju mer jag är där. Tvärtom. Självklart har det sina baksidor. Men vilket jobb har inte det? Och det har definitvt mer ljusa sidor än många många många andra jobb. Jag slipper sitta instängd i en fabrik 9 timmar om dagen och få folk att tro att jag är albino! ;) Fått extra tid torsdag nu. Och säkert 10 tider till. Yeay! Men imorgon är jag ledig. Då blir Skrållis glad! Punkt. Stycke slut.

Nelly Furtados "comeback in new clothes" är verkligen superhet! Maneater. Gillar Pinks senaste oxå. Who knew. Hört på radio, ännu impossible att få tag på. Och Sum41 gamla goding "Kick me when I'm high" är aldrig fel. Jag lever musik. Jag lever för musik. Underbart! Och sol ger energi åt folket. Yeay!

Tröttblogg

Är seg som sirap och kanske ännu segare ändå. Vaknade prick 05:20 imorse. Då var jag inte världens gladaste kan jag lova. Ville bara sova vidare. Ligga kvar under det varma täcket i det förövrigt kalla rummet. Tätt in till älskling. Fast jobba är ju oxå kul. :) Fått typ tio tider till idag. Känns kalas!

Nu ska jag och mina sirapskropp åka och träna Combat. Trött.

Egen tid

Det är viktigt det där med egen tid. Tid då man bara får tänka på sig själv. Fokusera. Rensa hjärnan. Vara riktigt jäkla ego. Det är extra viktigt i dessa stressade tider, vill jag påstå.

En tjej på gymmet använde de 30 solarieminuterna som sin egen tid. (Hon hade nog mycket egen tid för hon var väldans brun.) En annan tjej, på jobbet/skolan, hade sin egen tid när det nya numret av hennes favvotidning kom ut.

Och jag, jag har bloggandet som min egen tid. Då får ingen störa. Det är bara jag och mitt skrivande. Ibland blir det mest en massa babbel. Men för det mesta känns det skönt att få släppa lös alla känslor.

När är din egen tid?


Soldyrkan

Solen är varm, solen är toppen.
Solen är skön, målar brun hela
kroppen.
Det finns stunder man minns. En del av dem mer eller mindre ofrivilligt. :)
Ialla fall toppen skönt att solen behagar kika fram. Och här sitter jag!

Nya bilen går kanon. Än så länge. Det brukar aldrig vara särskilt länge. Men vi håller tummarna. Har fått klämt dit vita blinkers nu. Gjorde mer än man kan tro. Och så har jag ätit så mycket kyckling att det står mig långt upp i halsen. Jag blev skickad till soffan för att vila, men jag smet. Busigt! :P

Ska ut och bygga bana till vovvsingen nu. En med tunnlar och gungbrädor. Hoppas hon gillar den. Hon gillar i alla fall vattenstrålen från vattenslangen grymt mycket. Det är skoj. Och imorgon ska jag jobba, på tal om ingenting. Ingen ångest har ännu infunnit säg så det bådar gott dethär. Och mat och sömnbesvären har inte heller infunnit sig. Skönt. Åh gud vad jag vill åka utomlands. Släppa allt för ett tag. Slippa orora sig. Bara vara. Lämna allt jobbigt bakom sig. Om så bara för en vecka. Fast det är väl kanske inte guldläge just nu? Men det skiter jag i.
Apollo, here I come! :)

Jag älskar sol!


Biltema & Dagens Slösurfning

I'm sorry att jag försummat er. Men nu sover älskling so here I am. :)

Kräftans söndag:
Söndagen handlar mest om vänskap men förmodligen
passar du också på att sporta. Friska luften ger ny energi.
Kommentar: Jag ska sporta, jag ska åka till gymmet. (de har nog lyckats lista ut att söndagar är en av mina träningsdagar! :)) Och så ska vi greja med bilen. Tvätta och fixa vita blinkers. Det gör man utomhus.

Igår var en mycket trevlig dag. Även om jag höll på att stryka med av tristess där ett tag. :) Köpte mest en massa skit på
Biltema bara. Men såklart oxå en massagekula.Den har älskling lovat att han (kanske inte glatt) men ska använda. På mig. I min onda och spända nacke. Yes. Och om någon vill ha en tetång som är 7 cm i diameter så finns det på Biltema. Allt finns på Biltema.

Dagens slösurfning (1):
Blevotroligt sugen på picknick när jag såg en artikel om just detta på Aftonbladet. Man får packa sin lilla korg. Packa smörgåsar och frukt. Och vin tydligen. Och filten får man inte glömma. Sen åker man till det perfekta picknickstället. Och äter svettiga mackor och blir uppäten av naturens alla vidriga småkryp. Jag har nog inga goda picknick erfarenheter. Men i teorin är det mysigt! :)

Jag återkommer.


Lördag & pastasallad

Och så var det lördag igen. Skönt att älskling är ledig. Vi ska åka till Gbg idag. Kolla Biltema och säga grattis till hans bror. :) Jobbet igår gick bra. Mycket var som jag trodde men det var nog inte något som var värre tror jag. Och med lite tid tror jag nog att jag ska kunna lära mig det mesta. Faktiskt. Tjohoo. Nu ska jag äta härlig pastasallad till frukost. Smaskens! Och solen skiner även idag. Kan det bli bättre? Bilder på nya fräsching bilen kommer later on. :P Kyss ;)

Snabblogg

Det fina vädret lockar inte fram mina allra bästa bloggkänslor. Får se om det blir något lite senare ikväll. Jag ska i alla fall jobba 15:45 till 21:15. Och sen ska jag och älsking ut och ströga i våran nya bil. LÄnge leve 745:an! :)

Lurendrejare & skutthumör

Ok, mina vänner. Solen skiner och det är (fortfarande) en underbar dag. Skönt. Skrållan är på sitta allra rastlösaste humör så hon vill vara ute och skutta. Gärna hoppa på matte med smutsiga tassar. Favorit. Om en stund kommer älskling hit. Det ska bli roligt. Så skönt att få träffa honom i stort sett varje dag nu. Fast konstigt ändå! :)

Jag gjorde en
Linda Skugge och sov med öppet fönster i natt. Det är verkligen sommar det. Fast det märks att det är ett tag kvar för det blev änna lite kyligt för att inte säga svinkallt fram på småtimmarna.

Och hör upp nu. I aftonbladet idag kan man läsa att vi konsumenter bli lurade till att köpa grejer. Butiker, affärer och varhus gör sig faktiskt till för att vi ska handla mera. Planerar. Sätter på musik. Det har Paco Underhill kommit fram till efter flera års studier. Jag måste vara ett geni, för jag visste det redan.

Träningsdagbok

Träningen gick bra. Var lite orolig att jag inte skulle överleva aerobicen eftersom det var tvåan. Men det var inga som helst problem. Ibland känns en timma nmästan lite för långt, men jag måste säga att en halvtimma var definitivt för kort. Jag älskar aerobics! ;P
Sen var det Core. Jag älskar verkligen den instruktören i fråga. "Och så ligger vi på rygg och strääcker uut såå lååångt vi bara kaan. Oj,oj. Jag tror jag sträckte min ena äggstock nu!" Haha. Humor. Och en anna  trodde det var Miss Wet t-shirt vi var där för. Påpekade instruktören. Skoj.

Snabblogg

Nu ska jag åka och träna. Areobic kondition 30 min, S-core 30 min. Känns otroligt skönt. Känner mig härligt vårfin i mina halvt om halvt nyinköpta H&M kläder. :) Allt känns inte riktigt lika hopplöst idag. Fast jag är trött som tusan. Men hej hopp, priset man får betala. Efter träningen ska jag vidare in mot stan. Köpa hundmat, en tättättätborste och en ny klotång. Kanske lite vovvegodis oxå. Jag lägger fan ner mer pengar på min hund än på mig själv nuförtiden. Läskigt! :)

See you later.

Fuck

Varför kan inte en hel dag få vara genombra? Jag hatar att må som jag gör. Vinkla saker som jag gör. Tro som jag gör. Det bästa vore kanske att lägga sig och aldrig mer vakna upp.


Tack-kort och no training. Again.

Nu fungerar textredigeraren. Skönt.
Sitter och skriver ut studenten-tack-kort. Mamma säger att det är bättre sent än aldrig. Och mormor säger att det anses som artigt att skicka ut det ett år i efterskott. Heja mormor! Fast nu tog jag en paus och skrev ut en bild på Skrållis istället. Man får ju passa på när fotopapper bjuds.

Och jag har en annan sak att erkänna som ger mig fruktansvärt dåligt samvete. Och det är enbart mig det drabbar. Jag har även idag avbokat mitt träningspass. Mitt älskade Combatpass. Och jag måste säga att den ena ursäkten är verkligen mer värdelös än den andra. Jag måste verkligen skärpa mig. Annars kommer jag sannerligen förbli tjock resten av mitt liv!

Syster tjatar. Kan hon få datorn efter mig? Kan hon få datorn snart? Jaja.

Sol, underbara sol!

[Textredigerare fortfarande ur funktion]

Mötet med A gick kalas. Och vi har ingen tid att spilla. Utan på fredag är det jag som prövar mina vingar inom vården. Och det allra bästa är att jag får inte panik så fort jag tänker på det! Yes.

Nyss inkommen från en härlig stund ute i solen. Känns sjukt skönt att kunna sitta utomhus i bara t-shirt. Utan gåshud. Med en liten busvovve runt fötterna. (Jag borde sluta kalla henne liten!) Läste i senaste Se&Hör. De skriver oftast ingenting vettigt alls. Och så inte denna gången heller. Men lite osant skvaller slinker alltid ner.

Och det gör kycklingklubbor i ugnen oxå. Mat! :)

Horoskop & träningstyp

Varning: Textredigerare ur funktion.

Kräftans onsdag:
Du behöver avkoppling, njutning och
utrymme för att må bra. Skäm bort dig
själv lite, satsa på något lyxigt!
Kommentar: Nej, det här har vi inte tid med. Den enda lyx jag överhuvudtaget skulle ha tid att unna mig idag är förmodligen kroppsscrub. :)Möjligtvis ett snabbad. Får fundera.

Äggmackan satt precis där den skulle. Rostad Raskens. MMM! :) Måste nog egentligen gå och sminka mig nu. Fast det är ju så tråkigt! Och så har jag glömt min väska (med plånbok och körkort!) i pappas bil, som älskling har till jobbet. Krångligt är det, och krångligt blir det.

Hittade en artikel på aftonbladet som var mycket rolig. Vilken träningstyp är du? (Länkningen funkar inte, som vanligt, så nu få skriva in adressen själva: http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,819397,00.html)Lätt att jag är Bambi på hal is. :P

Dagsordning.

Jag håller på att koka ägg till frukost. Intresseklubben antecknar.
Sen ska jag på möte hos A K-hemmet. Vill jag? Vi får se.
I eftermiddag ska jag leka med älskling. Bara min älskling.
Sen väntar träning. Combat. Hårt som fan.

Givande dag. Hmmmm.

Möte & dagens slösurfning

Nu har jag träffat E. Hon hade någon slags konstig och lugnande inverkan på min lilla vovvsing. Men det var skönt. Hon verkar toppenbra. Så nu har åter hoppets lilla låga börjat flamma. :)

Blir nog Vårgårda lite senare då. Som sagt. Träffa älsklingen. Han är allt bra söt han. Vi ska kolla på bil till helgen. Gula farans ägare är okontaktbar. Så vi fick se oss om efter alternativ.
Jag har avbokat mitt Body Balance pass, sorry vänner. Men det var ju en tisdag i kärlekens tecken. Och där vankas fan ingen kärlek.  Satsar på ett extra Combatpass i morgon istället.

Dagens slösurfning:
Lindsay Lohans regissörspojke hittades i sängen med en polskmodell. Stackars Lindsay. Jag hatar otrohet. Hoppas han fick så jävla mycket stryk att inte ens hans egen mamma kan känna igen honom. Jag vet att det är en gammal goding klyscha. Men den funkar.



Horoskop

Kräftans tisdag:

Tisdagen blir djupt sensuell, romantisk och njutbar.
Ge ditt kärleksliv utrymme, det lönar sig bra just nu.

Kommentar
: Satt precis och funderade på om jag ska
bege mig till Vårgårda ikväll. Jag tror jag vet svaret! :)


Träningsdagbok

På dagens schema stod som sagt en timmes Body Combat. Ett oerhört tufft pass där man verkligen får utöva allra sina innersta aggressioner. Så det är bra om man inte har något annat sätt att bli av med dem på. :) Tips. Dagens instruktör var en väldigt bra sådan. Visade övningarna på ett bra och överskådligt sätt. Fick det hela att inte kännas fullt så jobbigt som det kanske egentligen var.

Morgondagens träningspunkt: Body Balance. Soft.

Stor staden och daggmaskar

Kräftans måndag:
För dig blir detta en romantisk och riktigt mysig dag.
Du har tur i kärlek, särskilt när du tar initiativet.
Kommentar: Ja, hittills har det verkligen varit en mysig dag.
Tur att jag har min älskling. :)

Har varit inne i stora staden och tränat hunden. Ibland går det bra, ibland går det dåligt. Idag var en lagom bra dag. Och usch vad jag hatar daggmaskar! Även när de är döda.
Ska träna Combat ikväll. Riktigt kul. Även om min koordination för tillfället ligger längst ner på botten.

Jag är rastlös.


 

Lista

Jag har kopierat en otroligt givande lista. Länkninge  fungerar inte (som vanligt) Men personen i fråga överlever nog. Enjoy! :P


Idag: Grilla, träna
Igår: Party kväll på hotellet
I förrgår: Titta på film och käka baguette
Imorgon: Träffa hund-Emelie
I övermorgon: Träffa Kullingshemmet-Astrid

 

Humör just nu: Flumm
Stjärntecken: Kräftan
Väder: Molnigt
Bästa egenskap: Humoristisk
Sämsta egenskap: Chicken

 

Favoritmånad: Augusti
Tv eller film: Film
Bok eller tidning: Bok
Bar eller nattklubb: Bar
Arbete eller skola: Arbete

 

Morgon eller kväll: Kväll

Klädsel just nu: Baggyjeans, urgammal Lindextop
Sällskapspel eller tvspel: Sällskapspel
Kramas eller pussas: Kramas
Promenad eller bio: Promenad

 

Öl eller vin: Vin
Godis eller snacks: Pass!

Byxor eller kjol: Byxor
Senast sedda film: Första halvan på Heat
Komiker: Magnus Betnér, råsnygg! ;)

 

Skådespelare:  Aneglina Jolie
Artist: Kelly Clarkson

Barn: Inga än på länge
Djur: Min lilla favvodobbis tjej Skrållan
Utbildning: Samhällvetenskapliga

 

Stamgäster på din blogg: Har jag några sånna?
Förhållande eller singel: Förhållande

Hetro, bi eller homo: Hetro
Fotboll eller hockey: Pass!
Kärlek eller vänskap: Ingen kärlek utan vänskap! ;)

 

Glasögon eller linser: Linser
Storstad eller småstad: Småstad

Stökigt eller städat: Städat
Restaurang eller hemlagat: Hemlagat, men inte av mig
Tävling eller lek: Lek, förlorar alltid :P

 

Jacka eller kappa: Jacka
Stark eller svag: Stark

Hus eller lägenhet: Lägenhet
Brun eller blek: Brun
Favoritbutik: H&M

 

Favoritnöje: Fika (dricka thé och skvallra)
Favoritmat: Lätt kyckling i alla dess former
Fjantig eller tuff: Fjantig
Händer eller fötter: Händer
Sparare eller slösare: Beror på hur långt från löning ;)

Tillbakablick

Ok. Igår var en mycket trevlig kväll. Började med förfest hos RB. Mycket folk och lagom stimmig stämning. Och de ultimata partybyxorna var på. Tur att jag inte glömde byta. :P Tack M för denna inspiration. Jag drack min Marinella/Sockerdricka (light, den utan socker - moahaha!) och Bacardi/Cola Light. Marinellan var godast och gjorde mig på oerhört gott humör. Härligt.

Sedan bar det av till Hotellet. Och jag slapp visa leg. Fast jag var tvungen att springa från bankomaten till ingången. Spring aldrig i klackskor när du är onykter. :) Som tur är skedde ingen olycka! RB fick ett väldigt happy besked. Grattis! :) Träffade mycket folk man kände. Härligt! ;) Och idag är jag inte det minsta bakis. Vilket jag tycker är ännu mer praktiskt.

Nu ska jag äta äggmacka till frukost. Smaskens. Och sen ska jag åka till Vårgårda.