Personlighetstest

Direkt till personlighetstestet.

Karolina är:

ERNST BILLGREN
(sedan när jag nu blev man och vem fan han nu är..)

TRYGGHETSFAKTOR: 36%

Du jobbar lite för att vara rörlig.
Det är ju bra på arbetsmarknaden, tänker du. Det är rätt tänkt.
Så du hänger med. Du är pigg på nytt, men vårdar dina gamla upptäckter.
Säkert lycklig i dina förhållanden. Kräsen utan att tappa perspektiven.

Lämpliga yrken: AD på reklambyrå, Stjärnjournalist på lokaltidning, Musiker.


Fredagkväll

Tell me lies, tell me sweet little lies.
Förövrigt har jag ont om bra musik på min dator.

Fredag kväll. Har ätit världens godaste mat idag. Sojakorv till lunch. Var lite skeptsik men det rockade ju, mycket godare än vanlig! Tack för vego-mat! :) Sen åkte jag hem till B och blev mer eller mindre påpackad pitabröd med sallad. Hennes H är inte dum på att göra kalla såser vettu. Sen blev det potatisgratäng, entrecote (var ju tvungen att äta eftersom det redan fanns hemma. obs. detta är ingen ursäkt. snarare förklaring.) och mega god sallad med örtdressing som B prackat på mig. Hon är en ond människa ;) Fast me like. Hehe. Och jag vill oxå pålysa att det faktiskt gick ett par sju timmar mellan alla dessa måltider. Jag har gjort annat än ätit idag. Pluggat och kollat på street race till exempel. Ha!

Frukosttips

Frukosttips

Världens godaste frukost-drink:
3 dl vanilj-yoghurt
40 g havregryn
200 g frysta bär (gärna blåbär, jordgubbar)
2 msk honung

Mixa alltsammans och drick.
Man behöver inget mer. Om man inte är mass-ätare.

MMMMMMM.
Obs! Bilden är fusk. ;)

Plugg, plugg, plugg

Och så var det dags att påbörja ännu en ny dag. Hmm. Jag bestämde mig till slut för att skippa dagens enda lektion därför att det helt enkelt tar för lång tid att resa. Det må låta som ett beslut av lathet. Men dét är det inte. Visst kan man tro att "plugga på tåget" låter som en oerhört bra idé. Men det är det inte. Man får helt enkelt ingenting gjort. Därför sparar jag de två timmarna till att plugga här hemma. Plus den tiden som lektionen skulle tagit. Alltså har jag fyra extra timmar att röra mig med. Just idag. För jag kommer förmodligen, med all säkerhet, få ta igen det sen. Och så har jag ju faktiskt sovit bort en del av tiden. Men ändå. Det är ju fredag. ;)

Jag är sugen på att renovera bloggen. Den är så ful och vanlig.
Men tid? Vi får se.

Gränser & tv-program

Den där nu-får-det-fan-vara-nog gränsen närmar sig allt mer och mer. Förut idag trodde jag att den var nådd. Men sen gick det över. Jag känner mig överöst med jobbiga uppgifter som jag inte förstår hur jag ska lyckas lösa. Jag har aldrig känt mig såhär dum. Är det verkligen meningen?

Jag vet att det inte är något roligt att läsa. Så jag försöker tänka på något annat.
Har våran lilla favvo-Nellie är på besök. Hon är lite pipigare än vanligt idag. Undra vad detta kan bero på. Fast nu ligger hon och sover. Söt som socker! ;)
Vi har varit i Stora Staden och köpt fiskar till vårat förut så tomma akvarium. Jag fick välja en sort och jag är jättestolt. Det brukar aldrig bli som jag vill. Så jag jublar! ;)

Ska kolla på Du är vad du äter. Jag tror att det är någon ful ovana jag har att dras till program, tidningar och liknande som helt enkelt stör mig. Jag kan inte låta bli. Och jag blir lika irriterad och arg varenda gång. Att jag aldrig lär mig. Konstigt. Sen ska jag yoga. Komma över gapflabbs-tröskeln och slappna av. Way to go.


Skola

Nu ska jag alldels strax bege mig till skolan. Skola, skola, skola. Har nu på morgonen slagits av lite smått panik. Det är så mycket jag ska hinna lära mig tills nästa lördag! Jag vet att det låter som jättelång tid. Men det är jättemycket som ska prentas in och dessutom har vi övriga uppgifter som måste göra.

Börjar fundera på hur mycket en människa orkar med innan det får vara nog. Börjar det bli nog? Vi frå vänta och se. Tiden får utvisa.

Hjälp mig.

Svammelblogg

Sitter i skolan och i princip väntar på att lektionen ska börja. Finns inte så mycket annat att göra. Förutom blogga då! Har precis besökt hemsidan med övningar och gamla tentor från kursen som vi läser nu. Blev inte jättepeppad. Undra om man verkligen måste kunna allt det där. Damn.

Har fått cash idag oxå. Underbart, underbart, underbart. De andra tog ju slut igår då Älsko bestämde sig för att köpa ny bil. Och jag som gillade våran gamla pärla. Fast den slirar på kopplingen, tydligen. Det är säkert jag som är den skyldiga. Som vanligt.

Idag kommer syster #3 på besök och sover över. För imorgon ska hon till tandis. Så jag får vara surrogat-mamma och följa med och hålla handen. Hehe. Nej nu går jag. Vi hörs.

Lördag fm & partey

Lördag förmiddag. Åh, vad skönt det var att för en gångs skull få sova uuut. Yeay. Jag älskar lördagmorgon. Fast idag var ju inte Älsko hemma så det var lite sådär. Men ändå. Helg. Världens finaste ord. Världens skönaste ord. Särskilt om man inte måste planera helgen efter plugg. Visst skulle jag BEHÖVA men jag MÅSTE INTE. Det är en viss skillnad. En väldigt fin skillnad. ;)

Ikväll blir det party med RB & E. Skönt. Behöver komma ut. Och så är det ju Mörlanda. Bara tanken på själva Mörlanda väcker en del minnen. Inte sagt att jag tänker återuppleva dessa. Absolut inte. Men det var tider det.

Syster#3  tipsade mig precis om videon till Pink - U&UrHand. Och jag är inte sen att se. Hey.

Födelsedag och lovely music

Bloggat två dagar i rad. Inte illa, inte illa! ;)

Idag fyller min Käre Far år. Hela 45. Han är man så det är okej att nämna sådant. Fast han börjar bli gammal. Det märks på ölmagen säger han. Den växer med åren. Haha. Mer motion åt gubb-folket! Jag tänker inte vara gammal när jag är 45. För jag ska minsann göra som Pippi och käka krumelurpiller.
Så idag har jag tillbringar eftermiddagen i Säveljung och käkat ost-smörgåsar istället för kakor, bullar och princess-cake. Gud vad jag är duktig. Och jag saknar min Pärla.

Och på tal om fröken Pärla så har de sökt mig från Pjäsens. Jag har säkert inte nämnt det. Och jag är ovillig att prata om det. Men googla det så förstår ni. Pjäsens Hundhem.

Jag muntrar upp mig med Pink - U & Ur Hand. Så jävla skön låt! Jag älskar Pinkan. Om man får lov att vara sådär vågad. Haha. Hon är minsann inte där för att roa någon annan. För det är minsann du och Handen ikväll. Haha. Det borde bli mitt nya motto. Som lärare S sa: "Sabes contar? Pues... no cuentas conmigo." (Kan du räkna? Nåväl... Räkna inte med mig!)

Jag borde sova men är inte det minsta trött. Skit oxå! ;)

Dålig bloggare & storhandling

Jag känner mig som världens sämsta bloggare. Fast jag känner andra som är precis lika dåliga. Jag tröstar mig med det. Och det finns ju egentligen ingen regel som säger att man måste blogga minst en gång om dagen. Även om det är roligt att skriva av sig och jag saknar det otroligt mycket! ;)

Idag har jag varit och storhandlat med kamrat RB. Skulle egentligen tagit cykeln fram men så övertalade hon mig att pallra mig till Storstaden med henne istället. Och det är ju inte varje dag. Så jag gjorde världens lista. Haha. Det var skoj. Så nu har jag inhandlat diverse saker som krävs för att påbörja livet som vegetarian. Semi/demivegetarian. Har även fattat beslutet att lyxa till det med kyckling ibland. Det finns faktiskt vegetarianer som gör så, så att ni inte tror att jag hittar på och fejkar. ;)

Och vet ni hur lång tid det tar att laga till en bakpotatis egentligen?
20 trodde jag. Men 50. Jag är ju hungrig nu. Illa.

Vuxenliv & demivegetarian

Idag har jag varit riktigt vuxen och vart iväg och röstat. Kassen med vuxenpoäng börjar sakta men säkert fyllas. Flytt (tvätt, städ, matlagning ochdiskning) och röstning. Heja mig. Mot vuxenlivet. ;)

Jag har även fattat beslutet att jag ska pröva på livet som demivegetarian (= äter fisk, ägg och mejeriprodukter). Mest för att det känns onödigt att proppa i sig saker som man egentligen kan klara sig utan. Och av hälsoskäl. Vegomat är nyttig, har jag hört! Och det skonar miljön. Köttproduktion är  rena miljöfaran, tydligen. Men först måste jag bara läsa mig till en del saker först. Så att jag inte drabbas av vitamin och ämnesbrister. Men jag kommer låta er veta när "utmaningen" börjat.

Nej. Nu ska jag fortsätta med diverse vardagssysslor. På återseende.

Patetisk lördag & vinglas

Jag har precis haft den mest patetiska lördagskvällen på länge. Eller det har känts ganska bra så egentligen. Men jag är tjugo år och borde inte sitta framför datorn en lördagskväll och dricka cola light. Även om jag inte kanske borde supa mig dyngrak så borde jag väl gå ut och träffa folk? Eller? Fast å andra sidan har jag ju precis hittat min förlorade tvillingsjäl. Som jag ska lära spanska. Det kommer blir bra det här! ;)

Denna lördagen har jag spenderat på att städa och greja. Har äntligen fått köpt ytterligare delar till våran hylla. Så nu är akvarium och vinglas på plats. Vi kan bjuda 46 personer på vin samtidigt. Och 6 personer på öl. Lite ojämnt fördelat. Men ändå. Vinglasen är skitfina allilhopa!
Och soffan lyser med sin frånvaro. Jag ska stämma Jysk. Eller jag ska i alla fall ringa dit på måndag och vara jättearg. Och säga att nu får det FAN VARA NOG! 6 veckor är mer än nog. Så ska jag säga.

Och nu ska jag fortsätta surfa runt och känna mig patetisk. So long, mina vänner!

Sötnos i nya hatten

Sötnos i nya hatten


Få timmar & skitprogram

Ok folks. Nu är jag åter här. Skulle vilja blogga så mycket men mina dygn har inte så många timmar som jag faktiskt skulle önska. Att börja plugga igen är faktiskt jobbigare än vad man kan tro. Det du!

Och visst är det väl sjukt hur man beter sig för att imponera på nya folk i sin omgivning. Eller imponera är väl kanske fel ord. Men anpassa sig helt enkelt. Man visar upp sidor som man inte ens visste att man hade. Jag säger inte att jag är falsk. Bara mångsidig. Och anpassningsbar. På ett bra sätt. Det får mig att må bra. Predikningar undanbedes.

Såg ett avsnitt av "Du är vad du äter" idag. Och visst var hon tjock. Lite väl stor rumpa kanske. För att få barn och må bra om inte annat. Men alltså den maten hon tvingades äta...? Henne frukostdrink (med en hel citron, ingefära, linfröolja och massa annan jävla SKIT) framkallade kväljningar. Och hon fick aldrig någonsin unna sig något utan det var strikt med grönsaker och äckliga linser. Jag trodde viktminskning skulle vara kul, kännas bra. Inte få en att vilja gråta. Hur tjock man än är. Så resonerar jag. Sådetså.

Och nu ska krypa till sängs. Imorgon är en ny dag. Nämligen. Natti!

Dagens mest meningslösa hemsida

Njae... Jag vet inte det. Tänk de som verkligen lider för att de inte har någon kamel-tå. Varsågod mina damer, må framgången bland männen bli stor...

Kamel-tå shop.
Tack Mikaela.

Fredag & glada känslor ;)

Shit, jag är på väg upp tillbaka till glansens dagar. Oh nej, förvänta er inte för mycket.
Är på strålande humör. Trots att stora delar av ehlegn kommer bestå av: PLUGG. Och trots att tåget fucking jävla kuk var frösenat så att jag missade min buss.

Men det är ju fredag. Och trevligt sällskap kompenserar det mesta. Yeay!

Duktig flicka

Idag har jag varit en mycket duktig och självständig kvinna. Jag har snott min sambos avi, gått till MatMagasinet och hämtat ut hans paket. Därefter har jag gått hem och installerat vårat bredband. Jag brukar inte vara särskitl teknisk och hade förmodligen brutit ihop om det inte hade funkat. Men ändå. Heja mig! Så nu sitter jag vid min (nästan) alldeles egna dator och surfar med mitt (nästan) alldeles egna adsl. Yeay! Får hoppas det blir lite mer bloggande av nu, jag saknar fan skiten! ;)

Och eftersom denna datorn inte varit med på ett tag så har jag ju inga bloggadresser här. Och även om jag brukar ha rätt bra minne så... Tipsa mig om din blogg, let me know you're out there...! ;)

Godnatt, Sverige. Godnatt.

Snabbis & kommentarer.

Blev drabbad av smärre chock när jag loggade in. Hade fått massa kommentarer.  Nick, Brad, Nicole & Alice. Det konstiga är att de hade nästan alla kommenterat samma inlägg: Värme, slappa & kladdkakan. Ett inlägg som skrevs någon gång långt tillbaka i juli. Ett inlägg på svenska som jag tror att de inte fattade ett skit av. Men ändå. Heja! ;)

Känner att min tillvaro börjar ordna upp sig nu. Jag mår inte dåligt så att jag vill spy varje morgon. Eller kväll. Och sådana saker. Datasalen är ockuperad. Gotta go!

Köss

Dagens tips

Åk på Spa. Har haft världens underbaraste helg.
Har världens underbaraste älskling och familj.

Att bli ompysslad och bortskämd - sann lycka! ;)