Mest en massa babbel

Hemma efter en mycket hård arbetsdag. Eller inte. De enda vettiga jag lyckades bli varse idag är att det är sjukt hur glad man faktiskt kan bli över fem grader plus och regn. För det ska ni veta, att även om jag hatar regn (mer än allting annat i hela världen) så är det rent fantastiskt bra att den tar bort all snö! Och när den gjort det och fått sagt sitt kommer solen. Då blir det femton plus och ständig sol. Drömma går ju.

Torsdag kommer bli en bra dag. Först kommer jag vakna upp efter en hel nattssömn. Eftersom älskling kommer ligga och kramas på mig och jaga iväg alla onda tankar och infall. Det kommer bli väldigt skönt. Sen ska jag (vi?) åka på hundkurs. Där Skrållis kommer inse att det inte är någon nytta till att skälla och vara arg utan kommer stick by my side som ett fromt lamm. Sen kommer jag åka hem och ta en dusch. Sen ska jag åka på en jobbintervju där de kommer bli så spontant impade av mig och mitt liv att de säger "Kan du börja imorgon?!" Den enda förmodligen sanna delen i den här visionen är duschandet. Sorgligt men sant! :)

Och så har ju Malin tipsat mig om värsta heta sommarkneget. Fast det blir lite svårt nu när jag inte minns vart det var jag skulle ringa. Damen hette samma som Malin heter i andranamn. Men mer då? Och vad sjutton var det för nummer? Malin, kontakta mig! :) Hon tycker förövrigt att jag borde bli journalist. Haha!

Imorgon ska jag hämta älskling i Skövde. Herregud, gissa om jag kommer köra vilse, eller?
Skövde är en stor stad. Fast han säger att hur fan man än bär sig åt så hamnar man i centrum. Vilket i och för sig är ännu värre eftersom centra (Gjorde jag rätt nu, Jovani?) ofta brukar vara välbegränsade med enkelriktadegator och diverse andra onödigheter. Kommer ingen ä de bare te å hölla. Ha!

Min ny mobil är alldeles fantastiskt bra. Upptäckte hur bra det faktiskt är att ha en spegel lätttilgängligt när jag råkade få en kliattack i ögonvrån och var rädd för att min eyeliner spred sig över ögonlocket. Jag brukar inte fickspegla mig. Men hej hopp, aldrig försent att börja.
BB har börjat. Men vad fan håller Jessica på med? Ut med Tatiana, bli förförd av Spännis. MMM! ;)

Baywatch-kropp och pengaslöseri

Jag skulle kunna sitta här och klaga. Säkert 8000 ord skulle jag få ihop. Men honestly tror jag inte att det finns någon därute som bryr sig särskilt mycket. Så jag låter bli. Blev så inspirerad av mitt Sportlife besök idag att jag funderar på att göra slag i saken och faktiskt börja träna. För det är ju inte så att det inte skulle behövas. Gäddhänget är en kvinnas bästa vän. Haha, jag är sjuk. Man får ju 10 x sol OCH 10 x vattenmassage, kan det bli bättre? Jag kommer få sån där ruskigt snygg Baywatch-kropp. Yes. Jobba imorgon. Ska bli skönt. Känns skönt att veta att jag då förmodligen kommer att ha råd med mitt allmänna pengarslöseri. ;) Blev inget mer jobb på el café vad det verkar. Trist som fan. Trivdes ju där. Men men, sånt är livet. Det är inte lätt att ha otur med allt. Och som kronan på verket avslutade den lilla ängelhunden dagen med att pissa i sängen. Hjälp mig.

Klagan

Så ruskigt jävla trött är jag. Blev inte mycket sömn i natt heller. Varför varför varför.

Ska åka och handla åt mamma. Vill att älskling ska komma hem.

SUCK!

Usch

Åh vad jag hatar att vara frustrerad. Åh vad jag hatar att vara rastlös. Åh vad jag hatar att känna mig maktlös. Jag skulle kunna hålla på hel dan, tro mig. Orkar inte tänka.
Hatar att ena stunden må bra, nästa inte. Måste sluta tänka. Plåga mig själv med alla dessa jävla om. Världens mest värdelösa ord. Borde bojkottas. Om, om, om. Åt helvete med det.

Och som vanligt vill jag bara att allting - poff - ska bli bra. Hoppas kunna lösa en del av det imorgon. Funderar på att skicka iväg en hälsning till den som har hand om mitt öde. Kom igen. Nån jävla gång måste du väl för helvete släppa efter? Svin. Det ska jag säga.

Nu ska jag bada. Sen ska jag kolla på Big Brother. UT MED DANIEL!

Gårdagen, Sommartid & Våfflor.

Blev en mycket lyckad utekväll igår. Och jag kan säga att gud, vad det behövdes!
Drack inte farligt mycket. Fantastikt skönt att inte känna att man gjort bort sig totalt. Även om min mun verkligen inte kan sluta glappa när jag är full. Sorry, guys! Var förfest hos Emma, massa folk som inte ens värdinnan kände. Men det är alltid kul. Fjortisar som spyr efter två öl, come on. Sen blev det
Tallhyddan. Kombinera aldrig promenad, snö, alkohol, klackisar och Fia. Det slutar aldrig väl! ;) Tequilan slutade i alla fall väl, för en gångs skull. MMM! Träffade ju Malin oxå. (tack för att du inspirerade mig att gå ut!) Massa ord som fick ett ansikte, eller nått i den stilen. Härligt!

Bästa bakis drickan är SodaStream Cola Light i alla fall. Och thé, Kurre Kurre Dutt. MMM! Blev en halvflötig hamburgare till frukost oxå. Har börjat tappa den där stenhårda kontrollen nu. Men jag känner att jag behöver ta en paus bara. Sen kommer jag tillbaka med full kraft, grabbar!

Sommartid nu. Något som Emelie har väldigt svårt att förstå. Även om hon snart (om ett halvår...haha...) fyller 18 har hon inte lyckats snappa upp att man två gånger, manuellt, flyttar om klockan fram, respektive bak. Hon är lite efter. "Dethär är ju en riktig genomkörare." Knäpp!
Sommartid är i alla fall bra, även om det försvinner en timma på morgonen. För då blir det en timme kortare tills älskling kommer hem. Åhh, vad jag längtar, hörru!
Våfflor hos mormor sen. Kolla på kan man ju alltid göra. Jippiie!


Tjolahopp

Blev Ikea med familjen idag. Och det var inte fy skam, bättre än att jobba faktiskt. Fast å andra sidan - jobbar man inte får man inga pengar. Jag är inte så dum som jag ser ut jag.
Ikea är verkligen ett fantastiskt varuhus. Folk som klankar ner på Ikea kan inte vara riktigt kloka i huvudet! Vad är meningen med att köpa grejer till ett högre pris än vad de egentligen är värda? Let me know, liksom. "Amen den här kudden såg jag på bla bla bla (jag kan inget om inredningsaffärer!) och där kostade den 20 gånger så mycket. Så jag tror jag väntar och köper den där, för den hade två prickar per 10 cm istället för 3" I don't give a damn.
Självklart ska man inte vara insyltad och prisgalen. Men ändå.

Och nu var det väl så gott som klirrat och klart för ikväll då. Förutom skjuts då. Nästan ingen som är pigg på att skjutsa VGAs grymmaste partybrudar klockan 2 på natten. Men skitsamma. Det finns ju taxi, eller?! Förfesten alla fall fixad och klar.
Ikväll blir det party. Tequila!

Vad tror ni om Spanien-Latinamerika programmet i Skövde? Kanske skulle give it a go? Förvirrad.


Lördagfm rapport

Lördag förmiddag. Utan jobb. Det gör mig otroligt rastlös. Måste hitta på något känner jag. Några förslag?
Hade iaf världens skönaste natt. Inget Skrållan pip, eller Skrållan bråk. Underbart. Hon sov enda till halv nio och då fick hon gå upp och leka lite med "morfar" medans "mamma" sov vidare. I bland är det bra att inte ha råd att flytta hemifrån riktigt ännu! :)

Vill att det ska bli kväll, kväll, kväll. Ska bli så kul, kul, kul! :) Ruskigt längesedan man var ute. Behöver komma ut. Och då behöver jag ju inte oroa mig för vad jag ska göra imorgon heller eftersom jag alltid blir så fruktansvärt bakis. Oavsett mängden intagen alkohol. Det är en bieffekt av allt fjortisintagande av HB, har jag hört. Hej hopp.

Nu ska jag... Hmm... Klä på mig. Intressant.
Bye

Mysfredag

Nu har jag tagit kraft till mig att knåpa ihop ett litet blogginlägg.
Varning: Kommer bli ett låååångt inlägg :)

Dagens mysdos:
Blev en mysig myskväll med mamma och vovvar som enda sällskap. Om nu det är så bara. Skönt att slippa allt stoj och stim för ett tag. Skönt att bara vara. Käka kycklingsallad och kolla på exakt det tvprogram man vill. Vi har ganska lika tvsmak, mamma och jag.

Dagens åsikt:
Det där nya programmet 100% verkar ju sådär alltså... Känns som en blekwannabeekopia av Parlamentet eller dylikt. Hallå, liksom. Visst att Magnus Betnér är assnygg och otroligt knullvänlig, men det håller inte vettu. Adam Alsing är det inte. Stinker BigBrother långväg! Kändes förövrigt mest uppgjort, tillgjort och förutbestämt. Kom igen tv4 - säger jag. Bättre kan ni!

Dagens deppämne:
Blir tydligen inget jobb imorgon då. SUCK! Vart ska det här ta vägen?  Besvikelsen är enorm. Ännu värre än ovissheten. Jag vill bara att det ska lösa sig, bli bra. Schopp. Hej hopp - du får arbeta 40 timmar i veckan! Ja, tack. Det vore snällt. Tjäna cash som fan. Flytta hemifrån som fan. Åhhh! Ja, jag nöjer mig tillochmed med halvtidstjänst - VADSOMHELST!

Dagens glädjeämne:
Den nya mobilen (nämnde jag att det blev en ny mobil igår? tjohoo!) är fantastisk. Det är inte klokt vad kul man kan ha med de där manickerna. Aldrig vart så kul att faktiskt ringa till folk tror jag. Och att ta kort sen. Jag är nog ganska lättroad jag. Som ett barn. Eller hundvalp. Eller hur är det nu man brukar säga? ;)

Och nu börjar BB om tre minuter. Gotta run!
Peace

Förklaring

Ärlig talat, gott folk.
Har så jäkla mycket att tänka på nu.
Är inte på¨något vidare humör.
För mycket för min lilla hjärna.
Snälla bli bra! Problem - lös er!

Men jag återkommer, var så säkra.

Kurs rapport

Kursen gick om möjligt ännu värre än jag hade förväntat mig. Varför har just jag blivit tilldelad en knäpp hund? En hund helt utan självkänsla. En hund som verkar vara nästintill döv.
Började med att vi fick gå in i klubbstugan, sitta där och lyssna lite. Fika lite. Presentera oss. Lyssna lite till. Kul! Kändes bra. Alla var där för att lära, ha kul. Men sen... Alla hämtade sina otroligt ivriga och nyfikna hundar. Min var panikslagen. Skällde som en dåre. Och konstigt nog ville ingen hälsa på henne. Alla drog sig undan. Konstigt nog, som sagt. Och hon slutade inte skälla heller. Nu snackar vi alltså hysteriskt. I en timma. Jag tror inte att någon annan fick en chans att göra sig hörd där. Pinsamt. Och henne tycker ju alla bara synd om. Stackars hund. Men vad är det för matte hon har? Nu är jag där igen. Jag vet.

Men jag tänker gå dit nästa vecka. Jag tänker inte ge upp. Inte den här gången.
Fast först tänker jag köpa ett läderkoppel. Jag förstår vitsen med att inte ha "tyg" nu. När hunden drar, - så mycket som Skrållan gjorde idag - bildas sår, djupa jack i dina händer. Aj!

nu ska jag träna min hund på att vara snäll. Bli duktig. Mindre osäker.
Hur sjutton nu det ska gå till... Stay tuned...

Promenad, Hundkurs & Fruktsallad

Till slut satt jag där helt utan alternativ och var tvungen att ta med mig Skråll-bob på promenad. Det låter kanske flashigt, hälsosamt och bra. Fast vi blev väldigt leriga, både jag och den lilla busevovven. Fast hälsosamt var det säkert. Och otroligt skönt om inte annat!

Och så var det torsdag imorgon. Hundkurs, allmänlydnad. Visst - man är där för att lära sig. Men jag vet hur det brukar vara... Alla kommer komma där med sin välborstade, väluppfostrade hundar och riktigt stirrar på mig för att min hund är knäpp. Och nu även smutsig.
Jag hoppas verkligen att det är förutfattade meningar jag lider av.

Jag borde verkligen inte bry mig om vad andra tycker. Borde sluta med det! Jag skulle må så mycket bättre då. Skulle kunna slippa en del av ångesten. För egentligen - vad spelar det för roll? Jag får väl se ut hur jag vill. Jag får väl göra vad jag vill. Och varför skulle inte jag få bete mig hur jag vill? Nej, det där måste jobbas på. Lyssna till ditt hjärta, eller hur är det de brukar säga? De som vet.

Nu väntar fruktsallad och BB. Ser nog mest framemot fruktsalladen. Med kokos på. Tänk dig.
Det kanske verkar som om jag äter väldigt mycket? Isf måste jag säga att det är inte alls som det verkar utan jag gillar bara att prata om det. Eller något. Whatever.

Peace. Och bort med all jävla snö, tack!

Vilja & Idag.

Egentligen är det ganska sjukt att tiden bara går, går, går. Det finns inget slut. Och att varje jävla dag ser lika jävla tråkig ut håller på att driva mig till vansinne!

Jag vill ha en längenhet. Jag vill ha ett jobb. Jag vill att älskling ska komma hem. Jag vill att det ska bli vår. Jag vill åka utomlands. Jag vill vill vill.
Och det får jag nog fortsätta med. Värdelöst!

Varit och klippt mig idag. Otroligt nog alltid lika upplyftande. Jag älskar den ny klippta känslan. Och mitt hår ser fantastiskt ut! ;) För en gångs skull, kanske.
Hade förövrigt världens jobbigaste Skrållan-morgon. Hon ville inte sova utan ägnade hela morgonen åt att sitta innanför dörren och yla. Konstigt nog kunde jag inte heller sova. Fast jag låg mest och svor tyst för mig själv och undrade: Varför gör jag det här nu igen?! Andreas ska få ta igen alla de veckor jag fått ta hand om Skrållan själv.
Han klagar över helgerna, men vänta du bara älskling, vänta du bara.

Nu ska jag... Hmm. Äta.
För äta bör man, annars dör man.
Jag håller mig till det jag.

Fika & stackars fåglar.

Tillbaka från fikan. Toppenskönt att få komma ut lite. Vara lite social. Spana folk. Käka kycklingtoast! Mmm. :)

En sak som dock är väldigt upprörande är att det snöar ute. SNÖAR! Det ska ju bli vår nu för tusan. På våren är det ingen snö. På våren är det soligt, varmt och skönt. Fåglarna börjar kvittra och folk hänger undan sina tjocka vinterjackor. Hur sjutton ska det gå till, när de kommer få hela munnen full av snö? De stackars fåglarna.

Jag ska börja läsa på högskolan. Det är ju värt att söka iaf, resonerar jag. Engelska och spanska får det bli. För även om det där jäkla antagingsprovet är så att man kan se sig i stjärnorna efter en plats... Så tänker jag försöka. Ta mig fan!

Och nu tänker jag smygläsa Emelies VeckoRevyn som kom på posten idag. Sen ska jag kolla på Pistvakt, som oxå kom på posten idag. Det här kommer nog bli en bra dag.

Halsont

Har fått så fruktansvärt akut-ont i halsen. Skit jobbigt. Jag vill inet vara sjuk nu. Jag vill aldrig någonsin vara sjuk. Men absolut inte just nu. Jag har ju viktiga saker på G! Fika. :)

Oriflame möte igår. (Det var det som utlöste halsincidenten) Mycket intressant. Jag gillar att bli inspirerad. Och lär mig lite mer. Det är bra att kunna saker.

Jag har ingenting att skriva om för tillfället. Hmm. Ville bara beklaga mig lite.
Peace


Lätt matlagning & BB-talk

Först vill jag bara säga: Textredigeraren fungerar ej. Eller så är det min dator som är wacko. Nu vaknade min mor. Sitter förövrigt och bara väntar på att min Weight Watchers Pommes Chateu ska bli klara. Det tar tjugo minuter. Fast efter tio minuter ska man röra om. Väldigt underhållande. Lätt matlagning är bra matlagning. Det är mitt motto. Om texterdigeraren hade fungerat hade jag nog gjort det där i fet stil. Ni kanske hajjar. Har varit ute på promenad. Hämtat posten. Nu är mina byxor leriga eftersom Skrållan tycker det är så roligt att vara ute och gå i koppel att hon måste hoppa upp på en och tala om det minst fem gånger. Ibland kanske tillochmed tio. :) Var ok att Sami lämnade BB igår. Jäkligt synd att Malin gjorde det bara. Fast jag tror att det är svårt att föreställa sig hur det faktiskt är att vara inlåst där inne. Klaustrofobiskt. Långtråkigt. Ingenting för mig med andra ord... :) Tyckte det var dåligt att de hävde Jessicas alkoholförbud oxå. Faktiskt. Alltsdå såg det inte särskilt allvarligt på incidenten med Muffe. Eller Carina. Eller någon annan... Hmm. Nej, de tio minuterna har nog gått snart. Tipsa mig gärna om fler bloggar att läsa. Peace.

Sömnlös natt & gose vovve.

Känner mig inte riktigt så klar i huvudet som jag kanske skulle vilja önska. Blev inte mycket sömn inatt. Längesedan det hände. Tillochmed så längesedan att jag glömt hur jobbigt det faktiskt är. Det är inte särskilt lätt att försöka lösa en himla massa, på tok för stora, problem alldeles för sig själv när man helst bara skulle vilja sova. Men nu är det ok igen. Tackar älskling för det - du är en pärla!

Alldeles ensam hemma idag. Inget kul. Barnen i skolan. Mamman sover. Pappan på jobbet. Fast Skrållis håller mig ju sällskap. Hon är alltför givmild när man tänker efter. Och jag måste medge att även om hon för det mesta går mig på nervenra och är skitjobbig.. Så är hon ganska söt. Hon är ju så gosig. MMM! ;)

Om bara solen ville titta fram så skulle vi kunna ta en promenad. En riktig långpromenad. Jag vill ha vår. Det finns nog inget jag längtar efter så mycket just nu. Värme! Förutom Andreas såklart. Bara tre veckor och två dagar kvar nu. Underbart!

Utelek & Olästa tidningar

Och så var även denna dagen i det närmsta slut. Även om jag blir fruktansvärt rastlös emellanåt så går tiden fort. Och tur är väl det. Annars... Ja, jag vet inte vad.
Tänkt mycket idag. Som alla andra dagar egentligen. Älskling har fått mig att tro att allt kommer lösa sig. Och för en gångs skull har jag valt att tro på det. Det skulle kännas bra.

Skrållan varit ute och lekt med barnen som en tok idag. Det gillade hon. De gillade det inte lika mycket eftersom hon bits så förbaskat. Men ärlig talat så skiter jag i det. För nu är hon trött. Det behöver hon.  Jag försöker tala om för henne, få henne att förstå att vi ska gå på kurs på torsdag. Men det verkar inte riktigt gå in. Och jag är jättenervös. Jag är nästan hundra på att hon kommer bli alldeles tokig och skällig och stressmjällig av oro. Men hon är ju där för att träna. Det kommer bli så bra så.

Har massa oläsat tidningar som ligger och skräpar på nattduksbordet. Funderar på att göra slag i saken och gå och kika i en av dem. Vad tror ni om det?
 Topphälsa, Cosmopolitan, Vovve. Japp.

Peace
Cascada - Everytime we touch åt folket!


Boksnack & The Sims 2

Jag tror att jag ska skapa en bloggmapp i hjärnan. Där kan allt som jag skulle vilja skriva här sparas. Jag tänker alltid att "det bara måste jag ju skriva i min blogg". Men sen när jag väl sitter här är allt som bortblåst. Sorgligt värre.

Läser världens bästa bok för tillfället. Lite
Marian Keyes klass på den. Man bara kan inte låta bli att fnissa. Leva sig in. Vara där. Denna är dock skriven av Anna Maxted , namnet var Gå vidare. Aldrig hört talas om henne förut. Men nu är jag fast! :) Ska läsa de andra tre böckerna oxå. Om de går att få tag på.  Har inte hunnit läsa Djävulen bär Prada av Lauren Weisberger än heller. Oh my, vad jag är efter! :)

Nu orkar jag sjutton inte skriva mer. Så då gör jag inte det.
Vill börja träna. Sportlife? Ja, kanske.
Ska nog spela lite The Sims 2 nu, har ju alla expansionpacksen! :P

So long.

Födelsedag & Melodifestival

Grattis till älskling på hans 20-årsdag
Känns jobbigt att han inte får vara hemma. Och förmodligen ännu jobbigare för honom. Men han skulle få hamburgare, chokladpudding och godis iaf.
Jag gissar att försvaret bujder! ;)

Jobbat hela dagen. Såå segt var det idag. Lite folk - lite att göra. Men mer tid till att bekanta sig med resten av the crew - aldrig fel. Och ikväll blir det Meldoifestivalen. Har bara sett en (av fyra) delfinaler. Så det blir lite nytt. Tycker bara det är så oerhört segt när de ska hålla på och dra ut på det. Tjäna pengar. Tjäna massor av pengar. Och jag hoppas förövrigt att BodiesWithoutOrgans går och vinner. Vad vi behöver (när vi ska kvala in!) är en riktigt panglåt. Temple of love är en panglåt!

Måste hinna betala lite räkningar oxå. Och jag som hade massa andra grejer som jag skulle lägga mina pengar på. :) Jag ska bli rik när jag blir stor. Snuskigt rik.


Fredag i soffans tecken.

Och äntligen fick jag min Klick! Lite trubbel att få tag på. Verkar vara populär! :P Jag diggar Sofi Fahrman. Hon var faktiskt anledningen till att jag ens övervägde att köpa den. Men jag menar, skvaller är ju inte heller fel och för fem spänn - ja tack! ;) Och angående fröken Fahrman så är hon så.. Inspirerande. Vänlig. Uppdaterad.
Fast jag vet inte det där med prickar. Eller klänningar. Och jag förstår mig verkligen inte på dem i kombination. Fast ok frö klänningar, i vissa modeller. Men prickar. Överallt. Och riktigt många. Oh my.

Beställt Oriflame idag. Åh, vad jag längtar tills grejerna kommer. Och borst-seten fanns! Glädje.
Och Andreas har erkänt att han skulle kunna tänka sig, att han faktiskt vill bo i en nybyggd lägenhet. Det har varit lite siochså med det där, men OJ vad glad jag blev! :P

Och såpass intressant liv som jag har så ser min fredag ut som följer:
1. Installera The Sims (Nattliv och Arbetsliv, vunnit på lotto? Kanske.)
2. Duscha. Riktigt varmt och riktigt länge.
3. Äta tacos. Riktigt gott. Riktigt mycket.
4. Kolla på BigBrother. Om jag inte bestämmer mig för att gå och sova. Som jag brukar. :)

Och nu är det ju då, egentligen, bevisat att det är inte Andreas som hindrar mig från att gå ut och supa mig asfull varje helg. För nu är han ju inte hemma. Fast det är jag. Vad ska jag då skylla på? Att jag alltid blir för full (Ruskigt bra anledning till bli antagen till BB?! Haha.) Att jag blir så förbannat bakis? Att alkohol gör en tjock? Eller att jag helt enkelt är så fruktansvärt tråkig att jag rent utav inte orkar. Alla funkar. Här är jag!

Och imorgon ska jag jobba - tjohoo!

Grus.

Snacka om grusade drömmar, planer - ja kalla det vad du vill.
En käpp i hjulet skulle man väl kunna säga.
Jag har alltid trott att jag ska utbilda mig till översättare.
Eftersom jag skulle trivas fruktanvärt bra med det, läsa massa böcker och få betalt för det. Men alltså, nu är jag inte lika säker längre. Anställer de översättare utan utbildning? Kolla antagningsprovet på
Göteborgs Univeristets hemsida.
Oh my liksom. Och jag som trodde att jag var bra. För att inte säga grym! Tänka om?

Liza veckan snart slut. Skönt? Ja, jag antar det.
Det grymmaste var i måndags när jag lyckades mosa alla potatisar i ett försök att få alla att ligga under vatten under kokningen. Det såg ut som ja, något slags potatismos... Jag vet inte.
"Ja, det är nog inte så illa som det ser ut. Jag hoppas det går att äta...! [Sur]
"Jag tror nog att vi överlever... Och om inte - så var det trevligt att lära känna dig!"

Hahaha.

Känslor från det innersta.

Varit en så jobbig dag idag. Känslor som pendlat. Åkt bergochdalbana.
Jag vill att allting ska vara bra. Bara vill. Vill inte ha det såhär mera.
Ena stunden känns allting bra. Allt känns ok. Men nästa, helt utan förvarning - bam!
Jag vet inte ens hur jag ska förklara. Men det blir väl såhär. Får skylla mig själv.
Det man håller inne och vägrar låta komma ut - utanför skalet - det kommer upp till ytan förr eller senare och när det gör det så... Det blir för mycket. Det är vid sådana här tillfällen som jag får lust att... Jag vet att det är dumt. Jag vet att han blir oerhört ledsen när jag gör det. Jag vet att det inte fyller någon som helst funktion.

Egentligen är det ganska pinsamt att vara deprimerad när man är nitton. Det brukar oftast infalla i fjortonårsåldern. Har jag hört. Men so what. Det har ju iaf trappats av. Trappats ner. Och om exakt fyra veckor igår kommer det trappas ner ännu mer. Du får mig att känna mig så bra. Du får mig att må så bra. Har så roligt när jag får vara med dig. Åh, vad jag längtar!

Ni får ursäkta min lilla utsvävning. Imorgon är det en ny dag. Då kommer allt vara ok igen. Ända tills nästa gång. Fantastiskt bra. Fantastiskt bra.

Shopping-torsdag

Varit i Alingsås och spenderat pengar. Alltid lika skönt. Åtminstone om man slipper kolla bankkontot. Vill ha en ny mobil. Siemens CL75, tjejmobil allan brallan. Fast ingen hade den hemma. Och då menar jag INGEN. Så B. Jag tror att jag ska köpa den på elgiganten.se. Vågar man det? Ja, det gäller ju att chansa ibland! :)
Köpte massa grejer till älskling i födelsedagspresent. Han fyller ju år på lördag. Passande med tanke på att han ska vara borta i ytterligare TVÅ veckor till (i sträck!). Eller inte. Jag hatar det militära.

Nu vill Skrållan gå ut. Och dagen till ära tänker jag faktiskt göra henne sällskap. För oj vad jag älskar sol!

But trust me, I'll be back!

Ikea, fika & en sjuk värld.

Sitter och drömochplaneringsspanar på Ikea. Världens bästa varuhus. Jag och Andreas har kommit överens om att när vi ska flytta blir det först Ullared och sedan Ikea. Det kommer bli så bra! Måste bara fixa jobb och lägenhet nu. Sen är biffen klar. Jävligt klar.

Fikan blev av. Tur det. Fia hade bara haft en stressig dag. Fast det blev inget lockat hår. Locktång hos Emil. Skit! Alltid skönt att sitta med en varm kopp thé (smultron, dagen till ära), titta på folk och snacka en himla massa skit dock. Och det är inte klokt hur rörande övernes vi oftast är! :P Lätt att Victoria Beckham har en kropp att sträva efter då! :)

Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Herregud - det finns ju ingenting att göra! Jag måste verkligen skaffa mig en hobby. Något att engagera mig i. Något som tar TID! Börja träna. Bli smal. Bli älskad.
Vad löjlig jag är egentligen. Men världen runt omkring är sjuk och jag är väl helt enkelt lättpåverkad.
Jag borde inte tänka såhär. Det får mig inte på bättre humör direkt.
Men jag vet en som får det. Och henne tänker jag springa och krama nu. Min lilla Skrållan. Mitt lilla busfrö.

Noll koll & träning

Onsdageftermiddag. Känns som torsdag. Helt knäppt. Helt tappat kollen på dagarna. Måndag var söndag. Och nu är det (inte...) torsdag. Fika med Sofia om en stund. Tror jag. Hoppas jag.

Jag ska börja träna. Jag behöver en hobby och jag behöver komma i form, för att uttrycka sig milt. Hur sjutton det nu stavas. Jag ska skriva träningsdagbok, så får ni ta del av mina högst intressanta träningsupplevelser och min (krokiga?) väg mot välbefinnande.
Jag tror att det är grunden till alla mina deppsessioner nuförtiden. Komplex av tredje graden.


Jag återkommer. Måste nog piffa till mig lite.
Peace. *

Thuesday update

Alltså jag vet att jag redan har skrivit idag. Men jag kände mig rastlös och (redan) blogg-beroende. Helt sjukt! Jag stog i duschen och funderade över saker jag skulle kunna skriva om. Saker som skulle intressera folk. Oh my, liksom. Vad har hänt med mig?

Och nu är då världens bästa tv-program slut. Jag längtar redan tills nästa vecka. Fast jag skulle inte vilja att det gick varje dag... Det är lite av hela grejen att få vänta en vecka mellan varje program. Och man behöver aldrig bli besviken, hur höga förväntingar man än har. Bra va?
Det var skönt att Gabrielle fått gråta ut. Att Bree äntligen insåg sanningen om George (iaf för den här gången). Att Lynette ÄNNU EN GÅNG lyckades överbevisa sin man (Män borde lyssna på sina alltid lika smarta kvinnor. Jag ska hälsa Andreas det. K anm.)
Har man inget eget liv får man leva sig in i andras! :P

Och för er som nu skiter i att läsa föregående inlägg från idag så vill jag bara säga att jag fortfarande, av ren nyfikenhet vill att DU - även om du är här och smygläser - skriver en kommentar och (jag citerar) "let me know you're out there!". Du kan bara skriva hej om du vill. Du kan ju alltid ge mig adressen till din blogg. Och du behöver inte skriva ditt riktiga namn. Jag skulle bli glad om jag fick leva i tron att Prinsessan Madeleine läser min blogg!

Tjingeling!

Jag ska börja tycka! ;)

Min blogg kan inte riktigt mätas med andras. Varför läser  man min blogg? För att man undrar vad jag har gjort idag? För att man undrar hur mycket jag saknar min lumpar-pojkvän? Eller för att veta exakt hur nära Skrållan var att ta kål på mig idag? Ja, varför läser man min blogg? Gör man det? (Skriv kommentar, let me know you're out there!)

Jag ska börja engagera mig. Involvera mig i någonting. Börja tycka om någonting! Men vad... Det är frågan. Det finns ju inte direkt något som intresserar mig. Förutom utseende. Andras utseende. Fast bor man i Alingsås är man nog inte så hipp som man kanske skulle vilja. Det skulle ju bli rent ut sagt pinsamt om jag satt och uttryckte mig om saker som varit ute sedan förra året! :P

Dagens
samhälle är ju ett annat ganska intressant ämne. Fast det jag tycker och tänker om det har redan blivit sagt. Säkert hundra gånger. Lägre skatt. Mindre i lön åt feta kontorsnissar. Mer lön åt mig.

Jag får ge det där en funderare. Jag kanske rent utav bestämmer mig för att slå ett slag för förra året?
Nu väntar ägg-macka, dusch och om en stund... Världens bästa tv-program. Desperate Housewives! Yes.


Måndag i shoppingens tecken! ;)

Världens bästa måndag! Ibland är det inte så dumt att vara fri som en fågel och kunna göra precis det som faller en in. Eller som i vårat fall - har planerat att göra! ;)
Varit på Ullared idag. Jag tycker inte att det är det minsta fattigt. Bara billigt. Fast man får ju vakta vad man köper! Köper man skit, så är det klart att man kommer hem med skit... Vi köpte bara bra saker. Massor utav det dessutom. Ingen lista. Vem orkar? Latis. Skönt att kunna spendera utan att bli rånad. YEAH! ;)

F
örsta bokstaven blir fet. Namn blir feta. Viktiga ord blir feta. Fast ibland blir det lite si och så. Svammel.

Ska skjutsa Andreas till bussen idag. Känns TUNGT! Han kommer inte komma hem förän onsdagen den 29 mars. Det är ju en halv mnad dit för sjutton! Men nu har han köpt en billaddare till mobilen (tack Ge-kås) så nu kommer han i af kunna prata med mig. Jag kommer veta hur han har det. Hur han mår. Vad han gör. Det tycker jag ska bli skönt. Säkerligen Skrållis oxå. Hon gillar husse. (Och förövrigt har hon slitit den nyinköpta hönan i två stycken. ÅTTIO spänn, rätt ner i sophinken!)

Nästa torsdag börjar valpkursen - tjohoo! Tills dess måste hon ha hunnit hitta en ny favvo-leksak, för det ska man ha med sig. Och nej, jag tänker inte åka dit med en PET-flaska.

Nu ska jag dricka thé. Massor av thé. MMM!

Söndag.

Nu har jag fått tillbaka den rätta textredigeraren. Det blev kanske lite tokigt med stavningen där men - hejhopp!

Lugn söndag. Känns som lördag eftersom jag slösade bort hela gårdagen på jobb. Som sagt.
Varit och köpt Skrållan-mat. Och en pipande höna. Hon gillar den som tusan. Det gjorde vi med. De tio första minuterna. Hon fick en pipande boll oxå. Den har dock (redan) gått sönder. Skönt! ;)
Åkte runt och kollade lägenheter oxå. Vill ha vill ha vill ha!

S
ka käka pizza nu. Eller dylikt. Ångest. Det blir nog en sallad. Fastän kebabrulle vore såå gott. Det gäller att ha disciplin på sig själv. Det är ingen här som peppar mig. (Ännu en anledning att flytta... Eller?)

Nu är pip-hönan här i allra högst grad.
Irriterande. Mycket irriterande.

Najs bajs!


Besvikelse

Så jävla dåligt! Jag är inte säker på att det är helt politiskt korrekt att svära när man underhåller andra. Men so what. Jag hoppas verkligen inte att Carola åker till Grekland. Och varför röstade inte svenska folket på Sandra Dahlberg?! Jag gjorde. Eller Rednex (som iofs gick vidare till andra chansen) Hade varit coolt att skicka Günther. Inte för att vinna. För att showa! :P Men Carola...? Once again, niottonde plats - Here we come!

Jobb & Melodifestival

Jobbat hela dagen. Helt slut. Ja, jag är verkligen hur klen som helst. Fast de säger att man vänjer sig. Och det hoppas jag verkligen för, herregud, mina BEN!

Melodifestivalen ikväll skulle jag tro. Inte sett tidigare, kan blir spännande. Günther är ju med. Så ball. Hoppas jag! ;)

Sorry vänner, men detta blir ett KORT inlägg.
Peace.

Äntligen FREDAG!

Musik är verkligen fantastiskt underhållande. Jag tror att jag ska lägga till det på min lista över saker värda att leva för.... Och så borde jag nog göra en lista över saker som inte är värda att leva för. Den skulle bli lång. Eller egentligen... Betyder det att jag inte vill leva för att dessa saker finns? Om den listan blir längre än listan över, ja ni fattar, då borde jag ju vara död? Ta allt jag säger med en nypa salt! ;)

S
itter här och lyssnar på NRJ Prime - med Mikaela De Ville. Så cool! Jag gillar henne. Hon tycker så bra saker och så heter hon ju De Ville oxå. Bara en sån sak. :) Saknar Rix Fm semester i somras. Oslagbart!

Äntligen fredag! Fredagar är - helt utan tvekan - veckans absolut bästa dag! Då kommer älskling, och förgyller min helg. Och - jag bara MÅSTE säga det igen - det är bara FYRA och EN HALV vecka kvar nu. Sen kommer han vara hemma hos mig HELA TIDEN! KOmmer kännas konstigt. Har insett det nu. Ungefär lika konstigt som när han, efter att ha varit med mig 24/7 försvann. Fast detta blir ju till det bättre. Hoppas jag! ;)

Jobba imorgon. Känns ok. Gillar jobbet! Tänk att ha sådan lyx. Hoppas jag inte blir lika utmattad imorgon bara. Då blir det nog inget Kronan "Ladies Night"... Förresten är jag fattig. Det är nog det värsta med att vara nästintill arbetslös. Fattigdom. Och när man inte är van blir det väldigt jobbigt! ;)

Nu kilar jag. But I promise I'll be back tomorrow.
Vill flytta!

Peace *

Back on track.

Ok, jag tänkte att jag borde nog ge dethär ännu en chans.
Jag menar, det här med blogg är ju superinne.
Och vem vill inte hänga med de bästa? :P Såå fjortis.

Så många funktioner det finns. Herregud.
Jag är alldeles för uppspelt just nu, för att överhuvudtaget
kunna skriva något som skulle kunna uppfattas som seriöst.

Men vänta ni bara, I will be back!
(Jag vet att jag sa det förra gången oxå och att det tog fem
månader innan jag faktiskt gjorde det, men - hey!)

Have a nice day!
Mer Juanes åt folket.