Söndagsseg & pluggprat

Söndag. Söndagsseg. Det är något visst med söndagar. Något som gör att man helt enkelt inte fungerar som vanligt. Och jag gillar det definitivt inte. Idag skulle jag vilja spendera dagen med att ströva runt på Ikea, köpa saker som jag egentligen inte behöver. Men vad jag vet finns det varken tid eller pengar till detta. Vilket gör mig oerhört deppig. Usch. Jag gillar inte att vara deppig.

Jag har massor jag skulle behöva göra. Ska ha muntlig presentation om Marian Keyes på torsdag. OM jag sa att jag inte har börjat än skulle jag ljuga. Men jag kan defintivt säga att jag inte kommit långt och att jag redan kört fast. Varför valde jag något så svårt??? Jag är i en fas då jag gillar att skriva många frågetecken. Eller utropstecken om det är det som det ska vara.
Och så måste jag läsa 750 sidor i någon av mina sju böcker som snart ska vara utlästa. Herregud, det är ju helg. Och nästa lördag är det fonetik-tenta. För tillfället tror jag att jag ska ögna igenom det och i alla fall gå dit. Men än är det ju en vecka kvar. Jag kanske stoppar upp det någonstans och glömmer det. Vi får se.

Kommentarer
Postat av: malou

Vad pluggar du?

Postat av: Karolina

MALOU - För tillfället läser jag Spanska A1 och alla dess jäkla små delar!

2006-10-23 @ 13:34:07
URL: http://lillakarolina.blogg.se
Postat av: malou

Usch, jag hatar spanska. 5 år av skiten och ingenting kommer jag ihåg. Nästan iallafall :P

2006-10-23 @ 15:21:50
URL: http://lollodi.blogspot.com
Postat av: Karolina

Nej det är ett av de språk som jag beundrar otroligt mycket. Men att det skulle vara så ansträngande att lära sig ordentligt... puh! ;)

2006-10-23 @ 20:15:51
URL: http://lillakarolina.blogg.se
Postat av: malou

Det är iofs ett jävligt snyggt språk, men det finns alldeles för många former av varje verb för att man ska kunna ta in alla...

2006-10-24 @ 15:46:30
URL: http://lollodi.blogspot.com
Postat av: Karolina

MALOU - Må så vara att det är många men det är ju praktiskt oxå! ;)

2006-10-24 @ 19:26:41
URL: http://lillakarolina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback